- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.381
geçmiş olsun canım. allaj şifa versinkizlar bugun ortanci ablam ankaraya gitti yarin kil dönmesinden ameliyat olacak kuyruk sokumundan offf cok endiseliyim yaninda olmayi cok isterdim.
bide yarin sünnet mevlüdü var komsumun ne hediye götürsem yaa yardim edin.
orası ayrı bi mesele benim eşimde kızıl istemez
dikkat çekici renkleri çoğu erkek sevmiyor zaten
ya evet o kısmı bende kullanmadım boşu boşuna yapmışlar
sen hamili kalinca biz seni bilgilendiririz canim
evet güzel bi konuya parmak bastındikkat çekici renkleri aslında erkekler seviyor da karılarında sevmiyolar
yoksa yoldan geçse biisi böyle sarı saçlı kızıl saçlı bakarlar yanııı
öyle istiyorsa sende çoğu zaman kuaförde yaptır (bilmiyorum gerçi evde kendinmi yapıyon ama )
evde de hep zor olur git kuaföre hergün çıkarsın virsin parasını
bi ara benimki yolda sadece ayak parmak uçlarına bakarak yürüyebiliyodu. her gün kavga ediyoduk.biraz da kadınlar da da oluyo fazlasıyla kıskançlık.mesela bende olduğu gibievet güzel bi konuya parmak bastın
gerçekten öyleler
dikkat çekici renkleri aslında erkekler seviyor da karılarında sevmiyolar
yoksa yoldan geçse biisi böyle sarı saçlı kızıl saçlı bakarlar yanııı
benim iki sene önce sarıydı. saçlarım. bayada yakışmıştı. hevesimi aldım şimdi tekrar yaptırmak istemiyom.evet güzel bi konuya parmak bastın
gerçekten öyleler
geçmiş olsun canım. allaj şifa versin
kizlar bugun ortanci ablam ankaraya gitti yarin kil dönmesinden ameliyat olacak kuyruk sokumundan offf cok endiseliyim yaninda olmayi cok isterdim.
bide yarin sünnet mevlüdü var komsumun ne hediye götürsem yaa yardim edin.
yorgun hasta ya da canım istemediğinde kuaföre gidiyorum
diğer zamanlar kendim yapıyorum bütün aparatlarım var
kuaför dükkanı gibiyim her türlü malzemem bulunur :))
benim saçım düzdü öyle güzeldi ki.fön çekince kimse anlamıyodu yani kuaföre falan gitsem.neyse ben salak gittim saççıma su dalgası yaptırcam diye.adam da yaptı m beni kıvırcuık koyun. ne ağladım.uzasınlar diye bekliyom nisanda yaptırmıştım.saçlarımı kazıtmayı bile düşündüm o günler
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm
o meretten bende gecen sene amelıyat oldum bende kuyruk sokumumdan olmustum
lanet birşey allah kimsenın başına vermesin çok acılar cektim amelıyatı oldum kurtuldum.
ama 1 sene olmasına rağmen artık yerde oturamıyorum,uzun süre popo üstünde oturamıyorum
ağrı yapıyor...
o tür şeyleir hiç beceremem canım ya. burda para takıyolar. yada zarfın içinde veriyolar. oralarda nasıl bilmem. çocuğa oyuncak ve bi kıyafet alabilirsin belkiamin canim saol hediye icin ne diyon sen tecrübelisindir
geçmiş olsun bu arada.umarım olduktn snra nüks etmez.keşke benım saçlarım düz olsaydı yaaa
benim saçlar hem gür hemde yoğun dalgalı...
o tür şeyleir hiç beceremem canım ya. burda para takıyolar. yada zarfın içinde veriyolar. oralarda nasıl bilmem. çocuğa oyuncak ve bi kıyafet alabilirsin belki
benim ablamda suan öyle ara ara agri yapiyor agri yapinca ne oturuyor ne yürüyor.
nüksetmedi demi canim ay insallah ablamda kurtulur
benim iki sene önce sarıydı. saçlarım. bayada yakışmıştı. hevesimi aldım şimdi tekrar yaptırmak istemiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?