- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.601
kız hele benim bilgez2' ye aldığım bi çamaşırı görseniz aboowww
Amiiinnn canım etrafımızda okadar cok varki çocuk sahibi olamayan
hemde daha gencecik insanlar 20-25 yasları arasındakılerın bile cocukları olmuyor
anem dıyorki eskıden bukadar yaygın değildi,şimdi neolduysa yaygınlastı...
bende cok korkuyorum ya çocugum olmazsa diye
bende çok korkuyorum ya bende tiroid var bide ya çocuğum olmazsaa diye düşünmeden edemiyorum yaaa
tiroid hastalığı çok büyük bişimi rahatlatın eccık beni:18:
bilmiyorum ama kıyamet yaklaştığı zaman çocuk hiç doğmucakmış belkide yavaş yavaş kesiliyo olabilir
bende çok korkuyorum ya isteyince olmazsa diye Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin Allahım isteyen herkese versin inşallah
iç çamaşırımı aldın kız
aboo korktum valla
ama ben bu korkuyu evlenmeden öncede yasıyordum hep derdim ki sanki benim çocugum olmayakmıs
gibi hissediyorum,herkeste bana gülerdi daha bekarsın bunları nerden cıkarıyorsun dıye
evlendim hala bu korkuyu yasıyorum...Hep dua edıyorum Allahım önce isteyen herkese sonra bana ver aratma diye...
Hatta elimden gelse deniycem oluyorsa tamam kalsın daha sonra yenıden yapar bu sefer doğururum diycem :))))) sırf merakımdan
tiroidi olupta hamile olan var bence ya
hastalığı tam bilmiyorum ama
troid çok büyük bi engel deil canım pko lu olup hamile kalan oluyo merak etme sapasaplam insanların olmuyo mesela infertilite nedensiz kısırlık hiç bi hastalık yok ama çocuğun olmuyo bi tedaviside yok böyle şeylerde var yani sen gönlünü ferah tut
başka şeyler de var ama 2 tane de çamaşır aldım.. hatta biri ipli olandan hani araya kaçan var ya
başka şeyler de var ama 2 tane de çamaşır aldım.. hatta biri ipli olandan hani araya kaçan var ya
dene bakalım brownim olcakmı akşama bi dene bakalım nolcakama regl olmuşsun
çok sağolun canlarım Allah bilir ne hastalığı olupta sapasağlam bebek sahibi olanlar var doğruu.. Allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemizee
anladım canım çok sağol bilgi verdin uğraştınnihancım krtikoid 2 ucu keskin bıçak.bi yeri yaparken öbür tafı bozak. bağışıklığı zayıflatır falan fila. mecbur kalınmadıkça çok aciliyeti yoksa kullanışlmamalı..en sn çare
kızlar ben çıkıyom girerim yien.muhabbet züper.kızım uyandı da
yine gel canım :80:kızlar ben çıkıyom girerim yien.muhabbet züper.kızım uyandı da
uçuk kremi diye mantar kremi sürmüşümnihan kız soruları buraya yazda bizde neyin cevabı olduğunu öğrenek bilgi edinekk
ceyda olum sen bana göndercektin nen onları asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?