KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bilmiyorum ama kıyamet yaklaştığı zaman çocuk hiç doğmucakmış belkide yavaş yavaş kesiliyo olabilir
bende çok korkuyorum ya isteyince olmazsa diye Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin Allahım isteyen herkese versin inşallah

bende çok korkuyorum ya bende tiroid var bide ya çocuğum olmazsaa diye düşünmeden edemiyorum yaaa
tiroid hastalığı çok büyük bişimi rahatlatın eccık beni:18:

troid çok büyük bi engel deil canım pko lu olup hamile kalan oluyo merak etme sapasaplam insanların olmuyo mesela infertilite nedensiz kısırlık hiç bi hastalık yok ama çocuğun olmuyo bi tedaviside yok böyle şeylerde var yani sen gönlünü ferah tut

aboo korktum valla
ama ben bu korkuyu evlenmeden öncede yasıyordum hep derdim ki sanki benim çocugum olmayakmıs
gibi hissediyorum,herkeste bana gülerdi daha bekarsın bunları nerden cıkarıyorsun dıye
evlendim hala bu korkuyu yasıyorum...Hep dua edıyorum Allahım önce isteyen herkese sonra bana ver aratma diye...

Hatta elimden gelse deniycem oluyorsa tamam kalsın daha sonra yenıden yapar bu sefer doğururum diycem :))))) sırf merakımdan

dene bakalım brownim olcakmı akşama bi dene bakalım nolcak ama regl olmuşsun

nihancım krtikoid 2 ucu keskin bıçak.bi yeri yaparken öbür tafı bozak. bağışıklığı zayıflatır falan fila. mecbur kalınmadıkça çok aciliyeti yoksa kullanışlmamalı..en sn çare

tiroidi olupta hamile olan var bence ya
hastalığı tam bilmiyorum ama

çok sağolun canlarım Allah bilir ne hastalığı olupta sapasağlam bebek sahibi olanlar var doğruu.. Allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemizee

Allah isteyen herkese versin bebiş.. ben de korkıyorum olmazsa dye tabii.. hani ne bileyim bi sürü plan yapıyoruz mesela ben geçen sene istemiştim bebek ama sağlık sorunlarından dolayı erteledim. Bu sene istiyruz işte sigarayı bırakıp kilo vereyim o zaman dedim hep. Sigarayı bıraktım, e kilo da veriyorum yavaş yavaş. Ne bileyim olacağı ne malum işte çocuğun. BU kadar heves edip sonra olmazsa çok kahrolurum gerçekten

nihancım krtikoid 2 ucu keskin bıçak.bi yeri yaparken öbür tafı bozak. bağışıklığı zayıflatır falan fila. mecbur kalınmadıkça çok aciliyeti yoksa kullanışlmamalı..en sn çare
anladım canım çok sağol bilgi verdin uğraştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…