- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.561
hee var çay bardağı:86:
çay içiyozya sıcak çay bardağını uçuğun üstüne daya beklet biraz iyi geliyo
işin iğrenç yanı bi de diyo ki için için bişey olmaz.kendi 1 tabak içti yedi kurtları öğğğğğğğğğğğ
işin iğrenç yanı bi de diyo ki için için bişey olmaz.kendi 1 tabak içti yedi kurtları öğğğğğğğğğğğ
aaa ciddimi neyden dolayı iyi geliyo canımm bardak
daha ilk çıkarken sıcak bişey bastırınca uçuk korkar çıkmaz derleryaprak çok güldüm hee bardak neyden dolayıı iyi geliyo camın içinde bi madde varmış ondan
bardak sıcak ya ondan canım sıcaktan dolayı yane
yaprak çok güldüm hee bardak neyden dolayıı iyi geliyo camın içinde bi madde varmış ondan
bardak sıcak ya ondan canım sıcaktan dolayı yane
kocam çıldırıyo zaten pis pinti kadın iğrençsin dedi bana da hadi gidiyoz dışarda yeriz dedi
delüü sıcak başka bişi dokundursak iyi gelmiyomu yanee bardağın ne özelliği var diye şettimm
isterse valla demesin annesine. yoksa geceleri yanlız kalır hehehehhe. yok benim kocam ala kimseyi kimseye ezdirmezkocanı çok tebrik ettim hee maşallah çünkü biçok koca annesine hiç laf söyletmezde bunları dediyde bravo eşine
hala gülüyom hee sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım benim canım kankam kıyamam sana ben şaka şeyettiydim
daha ilk çıkarken sıcak bişey bastırınca uçuk korkar çıkmaz derler
geçen hafta dudağımda çıkıyordu sıcak siyah bezle baztırdım çıkmadı şimdi biraz üstünden çıktı dün çaybardağı bastırdımbaya sıcaktı ama yinede çıktı işte:95:
evet cnm var. 1 kızım var 2 yaşını bitirdiecz sn senin çocuğun varmı
isterse valla demesin annesine. yoksa geceleri yanlız kalır hehehehhe. yok benim kocam ala kimseyi kimseye ezdirmez
evet cnm var. 1 kızım var 2 yaşını bitirdi
kadınların kozları çok.ön arka iniş takımları açılmazsa havada asılı kalılar valla. eheheh töbe töbe akşam akşam bana 18+ yaptırıyonuz heeeeezdirmesin valla en iyisi çok şanslısın ozaman bazı kocalar hiç laf söyletmez annelerinede ondan
kızlar ya tavsiye edeceğiniz uçuk kremi varmı aklovir dışında:95::95:
kadınların kozları çok.ön arka iniş takımları açılmazsa havada asılı kalılar valla. eheheh töbe töbe akşam akşam bana 18+ yaptırıyonuz heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?