KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

4 gündür hamile olduğumu sanıyordum
adetim bu ay ilk defa 4 gün geçti
bugün öğlen regli oldum...

güyya çocuk istemiyordum amasanki hayal kırıklığı yasadım
kendimimi kandırıyorum anlamadım

hamile olduğunu düşününce olmayınca ondan hayal kırıklığı yaşamışsındır canım hayırlısı olsun ama böyle gecikmeler olunca bebeğin gelmesi yakındır diye biliyorum ben hadi bakalım yeni eve yeni bebek

yaptınmı yimeklerini ni yemek yaptın aşama

yok bacım şşuan soğanla kıyma kavuruyorum arada buraya geliyorum.. akşama çorba var, sosyete mantısı, dünden kalan prinç pilavı bi de kendime yoğurtlu brokoli..

rica ederim kanka

Allah bağışlasın inş.

sağol ceydam

güzelim ben daha 3 aylık evliydim reglim gecikti, kan testi yaptırdım hamilelik için .. hemşire negatif deyince ağlıcak gibi oldum.. 3 aylık evliyim yani korunuyoruz zaten istemiyoruz henü ama ben çok kötü olmuştum.. kadınlık hormonları işte az buçuk dengesiz olıyo

evt dediğin ilaç mantar tedavisinde kullanılıyo.orayı iice yıka sabunlar snra o sana dediğim ilacı sür. ayrıca bence antifungalde kortikoidli krem tcih etme.tek sadece bu içinde yazan antifungalden kullan mantar tedavisinde de

Allah isteyen herkese versin

Amiiinnn canım etrafımızda okadar cok varki çocuk sahibi olamayan
hemde daha gencecik insanlar 20-25 yasları arasındakılerın bile cocukları olmuyor
anem dıyorki eskıden bukadar yaygın değildi,şimdi neolduysa yaygınlastı...

bende cok korkuyorum ya çocugum olmazsa diye

belkide hormanlardandır bu dengesizlik...
regli oldugumu görünce kalakaldım sankı yıllardır istiyormusumda
olmuyormuş gibi üzüldüm...

ben bile kendime bir anlam veremedim
istemıyorum böyle hisseettim ,istesem neolurmus demekki

bende çok korkuyorum ya bende tiroid var bide ya çocuğum olmazsaa diye düşünmeden edemiyorum yaaa
tiroid hastalığı çok büyük bişimi rahatlatın eccık beni:18:

belkide canım...eşim kaç gündür sevınıyordu hamilesin kesin diye
bugün akşam gelirken test alıcaktı,daha söyleyemedim bile alma hastalandım diye
ay kendimikötü hissettim yaa

sağol canım teşekkürler
mantar ilacını doktor vermişti
(antifungalde kortikoidli ) niyeki canım
ay bi daha yaşamam inş da kullanmak zorunda kalmam

3 aylık evliykenmi üzüldün anam bende bişey var ya benim annelik hormonlarım yüklenmmeyi unutmuş sanırsam şimdi bile öyle bişey olunca hamile olmadımı anlayınca nası bi sevinç kaplıyo içimi
valla şimdi böyle diyom ama Allah korusun benim çocuğum olmazsa ozaman naparım ben bilmiyom:44::44::18:

bende çok korkuyorum ya bende tiroid var bide ya çocuğum olmazsaa diye düşünmeden edemiyorum yaaa
tiroid hastalığı çok büyük bişimi rahatlatın eccık beni:18:

tiroidi olupta hamile olan var bence ya
hastalığı tam bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…