- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.581
ben çıktığı zaman asiviral kullanıyorum canım çok memnunm
kız merak etme biz her daim +18 modundayız
rica ederim kankasaol kanki açıklaman için
Allah bağışlasın inş.evet cnm var. 1 kızım var 2 yaşını bitirdi
sağol ceydamben çıktığı zaman asiviral kullanıyorum canım çok memnunm
allah olmayana da versin akıllı uslusundan inşallah.çocu olsa dert olmasa dert ya
ama nihan polyanan şehnaz yok yaprakçığımlan ben biraz müzdaribiz okonularda:78::78:
4 gündür hamile olduğumu sanıyordum
adetim bu ay ilk defa 4 gün geçti
bugün öğlen regli oldum...
güyya çocuk istemiyordum amasanki hayal kırıklığı yasadım
kendimimi kandırıyorum anlamadım
yaptınmı yimeklerini ni yemek yaptın aşama
rica ederim kanka
Allah bağışlasın inş.
sağol ceydam
4 gündür hamile olduğumu sanıyordum
adetim bu ay ilk defa 4 gün geçti
bugün öğlen regli oldum...
güyya çocuk istemiyordum amasanki hayal kırıklığı yasadım
kendimimi kandırıyorum anlamadım
Allah isteyen herkese versin
he yaa biz açılamadık daha :78:
yok bacım şşuan soğanla kıyma kavuruyorum arada buraya geliyorum.. akşama çorba var, sosyete mantısı, dünden kalan prinç pilavı bi de kendime yoğurtlu brokoli..
güzelim ben daha 3 aylık evliydim reglim gecikti, kan testi yaptırdım hamilelik için .. hemşire negatif deyince ağlıcak gibi oldum.. 3 aylık evliyim yani korunuyoruz zaten istemiyoruz henü ama ben çok kötü olmuştum.. kadınlık hormonları işte az buçuk dengesiz olıyo
hamile olduğunu düşününce olmayınca ondan hayal kırıklığı yaşamışsındır canım hayırlısı olsun ama böyle gecikmeler olunca bebeğin gelmesi yakındır diye biliyorum ben hadi bakalım yeni eve yeni bebek
sağol canım teşekkürlerevt dediğin ilaç mantar tedavisinde kullanılıyo.orayı iice yıka sabunlar snra o sana dediğim ilacı sür. ayrıca bence antifungalde kortikoidli krem tcih etme.tek sadece bu içinde yazan antifungalden kullan mantar tedavisinde de
3 aylık evliykenmi üzüldün anam bende bişey var ya benim annelik hormonlarım yüklenmmeyi unutmuş sanırsam şimdi bile öyle bişey olunca hamile olmadımı anlayınca nası bi sevinç kaplıyo içimiyok bacım şşuan soğanla kıyma kavuruyorum arada buraya geliyorum.. akşama çorba var, sosyete mantısı, dünden kalan prinç pilavı bi de kendime yoğurtlu brokoli..
sosyete mantısı nası oluyo:44::44:
brokoliyi ben çok seviyodum patates havuçla salatasını yapıyoduk haşlayım bikere tam çatalı batırıyodum ki ne görüm yeşil brokolide yeşil bi kurt anam dedim daha önce görmeyip yediysem ogün bugündür ağzıma koymuyorum
güzelim ben daha 3 aylık evliydim reglim gecikti, kan testi yaptırdım hamilelik için .. hemşire negatif deyince ağlıcak gibi oldum.. 3 aylık evliyim yani korunuyoruz zaten istemiyoruz henü ama ben çok kötü olmuştum.. kadınlık hormonları işte az buçuk dengesiz olıyo
bende çok korkuyorum ya bende tiroid var bide ya çocuğum olmazsaa diye düşünmeden edemiyorum yaaa
tiroid hastalığı çok büyük bişimi rahatlatın eccık beni:18:
kız hele benim bilgez2' ye aldığım bi çamaşırı görseniz aboowww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?