KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

allah var benimki hiiiiiç bir şeyime karışmaz.şunu yap bunu yap diye.
kac beden sütyen takiyorsunuz kizlaaarrr yazin bakem
85 tim 95 oldum
çoğul depğil cnm çogunuzun snki.benimki de sarı falan nefret eder bense sarı saç severim.git dedi n böyel saçların sarı boya almış boyattı saçlarımı siyaha
benimkide nefret eder.nefret ettiğini bildiğim için hiç boyamaya yeltenmedim
kizlar bugun ortanci ablam ankaraya gitti yarin kil dönmesinden ameliyat olacak kuyruk sokumundan offf cok endiseliyim yaninda olmayi cok isterdim.

bide yarin sünnet mevlüdü var komsumun ne hediye götürsem yaa yardim edin.
geçmiş olsun cnm
öyle istiyorsa sende çoğu zaman kuaförde yaptır (bilmiyorum gerçi evde kendinmi yapıyon ama )
evde de hep zor olur git kuaföre hergün çıkarsın virsin parasını
bencedeee madem o kadar bakımlı istiyor kuaföre git sıksık,uğraşamıyorum de versin parayı:86:
ayyy gel bana sor..dümdüz saçım vardı,su dalgası diye gittim merinos koyun oldum geldim.nefret ettim saçımdan..aylarca düzelmedi..şeklini korumasın diye hiç jöle sürmedim evde..dışarı çıkarken mecbur çünkü başka türlü şekil almıyordu illa kıvırcık olacak
geçen ramazan bayramında yaptırdım 1 yılı geçti hala uçlarında kalıntıları var,keçe gibi duruyor..biraz daha uzatıp tamamen etkisinden kurtulcam inşallah..eski düz saçalrıma kavuşacağım

evde mi boyuyosunuz saçlarınızı kıslar yoksa kuaförde mi bıoyatıyorsunuz
evde boyuyorum.hatta boyamaktan vazgeçtim artık..
kimle konuşsam beyazın yoksa hiç bozma saçını dedi.boyadıkça beyazlamış onların.bende vazgeçtim..

buldugu doktor cok iyiymis acik ameliyat yapmiyormus ve kesin kurtuluyormussun insallah dedikleri gibidir.bu rahatsizlik genelde erkeklerde olur ama kadinlardada nadiren oluyormus:26:
bilmezmiyim bicak agrisini kiz sezeryan oldum ya biliyom.
hala acıyormu.ne kadar zamanda toparlandın.
ben ilkini normal doğum yaptım bundada normal istiyorum ama aksilik olurda son an sezeryan olursam diye korkuyorum valla

Ya hiç sormayın çok mahcubum o konudan dolayı :78::78::78::78:

Dün yolladım bebemm bugün ulaşırmış.. benim kargom da akşam 7' de gelmişti hee
selam doğumdan sonra bende gelcem diyet topiklerine..inşallah gerek kalmaz ama iştah fena açıldı artık
bende mersin anamurdayım cnm
ama geçici.2012 yazında taşınacağız inşallah

ayyy iğrenç kadın yaaaa

bende hep dua ediyorum isteyenlere ver allahım aratma diye..kendi halimede şükrederim hep..kızıma baktıkça şükrederim.sağlıklı,eli ayağı düzgün..istedik hemen oldu.2. de öyle düşünelim bi bakalım dedik.bir kere denedik oldu..Allah isteyen herkese versin

kızlar buradakilere bir sorum var lütfen akıl verin
matematik bölüm mezunuyum..hemen çalışmaya başladım dersanede çok yorucuydu..evlenince mecburen bıraktım,yabancı ve küçük bir ilçeye gittik..
ilk zaman çok iyi geldi çalışmamak kafamı dinledim
sonra hamilelik doğum derken hadi arayı uzatmayalım 2. olsun dedim şimdi evdeyim çalışmıyorum.
lisede öğretmenlik istemiyorum,sevmedim
2012 için memurluğamı hazırlansam diyordum bütün planlarımı yaptım
ama son zamanlarda çevremde herkes neden 1 yılını onunla boşa geçireceksin çok güzel branşın var özel ders ver dediler
hem az saatle bile memurluktan fazla alırsın,bütün günün işte geçmez.eşine çocuklarınada zaman ayırırsın dediler
kafam karıştı napsam ben..:44:

benburdayımda 2 saattir okumakla ve alıntılarla uğraşıyorum.

yaaaa benim cnm baklava istiyor:84::84::84::84:
ama yersemde hemen kilo alırım müsait yapım var offf poff afra tafra

görüyordum canım senın burda olduğunu :))
gecmısı okudugunu tahmın ettim

Kpss iyicezorlaştı,ben senın yerindeolsamözelders veririm ayrıca dershanede devam ederim
hiç ugrasmam valla kpss'le falan

Kpss iyicezorlaştı,ben senın yerindeolsamözelders veririm ayrıca dershanede devam ederim
hiç ugrasmam valla kpss'le falan

dersane artık hiç kolay değil cnm bide emeğinin akrşılığını alamıyorsun bzi lisedeyken dersanedeki matematikçiler tonla para alırdı,o zamanda kaldı o saltanat

eşek gibi çalıştırıyorlar çoğu zmanada paranı veremiyorlar..veliler zamanında vermiyor çünkü taksitleri..

bide matematik en zoru..yani nasıl diyeyim kimya fizik sadece sayısal sınıflara giriyor

coğrafya tarih sözel eşit ağırlık

ama sen hepsine giriyorsun.haftada 40 saatim doluydu daha ilk yılımdan
kafamı kaşımaya vaktim yoktu
bide ticarethane olduğu için müdür sürekli öğrencilerin gönlünü hoş tutun der
onlar etüt ister hemen koymak zorundasın akşamın kaçında giderdim eve
okulda sınavları var ek ders yaparsın o konuyla ilgili
ne bileyim dönem ödevi olur öğrenci kendi yapacağı şeyi elini sürmeden sana getirir..hoş yapmadım hiç..onu sana verdiler bana değil dedim.

hiç iş değil ya bendersane yüzünden öğretmenlikten nefret ettim

hımmm doğru bu yönlerini hiç düşünmemiştim özel okullarda ki öğretmenlerin yasadıgı zorluklar gibi haklısın işin içine para girdiği zaman durum değişiyor...

ozaman yapacağın şey hem özel ders verip hemde Kpss'ye hazırlanmak bilmiyorum bunun ikisini

bir arada yürütebilir misin ama mantıklı gelen bu sanki...

özeldersi burda vermicem zaten tayin çıksın gidelim gittiğim yerde veririm.ama kpss ye burda çalışacağım eğer kesin karar verirsem

hakim canım.2012 yazında tayin çıkacak inşallah burdan da sıkıldım artık..offf küçük yerlerde gezip duruyoruz

hakim canım.2012 yazında tayin çıkacak inşallah burdan da sıkıldım artık..offf küçük yerlerde gezip duruyoruz

Hımm anladım mesleği çok güzel...Evet haklısın Anamur küçük bir yer,insanlarıda sana garip gelebilir
dön dolaş aynı yerler,neyseki tayin çıkacakmış şanslısın.
eşim gelmek üzere bende çıkıyorum kimsede kalmamış zaten

Hoşçakal canım...

küçük bide yolu çok fena
..nerden gitmek istersek gidelim viraj dön dön bitmiyor ölüm gibi..açık ahav ahpishanesi diyoruz arkadaşlarla burayakimse cesaret edip alanyaya falan gezmeye gidemiyor.mecburiyet dışında.

Yollarını bilirim çook fenaa,ölüm yolu tabiri tam uymuş alanya-antalya yoluda öyle...
Ben giderken neredeyse hatim indirecektim Allah korusun virajları döne döne başın dönüyor
her yer uçurum,çok dikkat gerektiren bir yol...Allah esirgesin valla

Günaydın kızlar,pek çogunuz yok ama bugün sayfaya ugrayacak olanlara günaydıınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…