- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.661
allah var benimki hiiiiiç bir şeyime karışmaz.şunu yap bunu yap diye.Kızlar birşey sorucam muhabbete bu konudan devam edelim
eşiniz bakımınıza karısırmı? makyaj, sacrengi boyutu,tırnak el ayak bakımı ağda jilet vs...
Benim eşim beni fönsüz gezdirmez,fön çeke çeke saçım bir haloldu
banyo yapıyorum eşim hemen saçlarını fönle ya da fönlet der
sonra ben ağdaya dayanamam jilet kullanırım eşim bunuda istemez ağdayla al der.
Makyaj yapmayı çok severim,eşimde sever ama arada karışır.
Yani anlayacağınız eşim sürekli bakımlı olmam konusunda ısrarcı
yorgunda olsam hastada olsam saçlarım hep fönlü...
sizikiler nasıldır?herhangi bir konuda ısrarı veya takıntısı olmazsa olmazı varmıdır?
anlatın bakalım şekerler
85 tim 95 oldumkac beden sütyen takiyorsunuz kizlaaarrr yazin bakem
benimkide nefret eder.nefret ettiğini bildiğim için hiç boyamaya yeltenmedimçoğul depğil cnm çogunuzun snki.benimki de sarı falan nefret eder bense sarı saç severim.git dedi n böyel saçların sarı boya almış boyattı saçlarımı siyaha
geçmiş olsun cnmkizlar bugun ortanci ablam ankaraya gitti yarin kil dönmesinden ameliyat olacak kuyruk sokumundan offf cok endiseliyim yaninda olmayi cok isterdim.
bide yarin sünnet mevlüdü var komsumun ne hediye götürsem yaa yardim edin.
bencedeee madem o kadar bakımlı istiyor kuaföre git sıksık,uğraşamıyorum de versin parayı:86:öyle istiyorsa sende çoğu zaman kuaförde yaptır (bilmiyorum gerçi evde kendinmi yapıyon ama )
evde de hep zor olur git kuaföre hergün çıkarsın virsin parasını
ayyy gel bana sor..dümdüz saçım vardı,su dalgası diye gittim merinos koyun oldum geldim.nefret ettim saçımdan..aylarca düzelmedi..şeklini korumasın diye hiç jöle sürmedim evde..dışarı çıkarken mecbur çünkü başka türlü şekil almıyordu illa kıvırcık olacakbenim saçım düzdü öyle güzeldi ki.fön çekince kimse anlamıyodu yani kuaföre falan gitsem.neyse ben salak gittim saççıma su dalgası yaptırcam diye.adam da yaptı m beni kıvırcuık koyun. ne ağladım.uzasınlar diye bekliyom nisanda yaptırmıştım.saçlarımı kazıtmayı bile düşündüm o günler
geçen ramazan bayramında yaptırdım 1 yılı geçti hala uçlarında kalıntıları var,keçe gibi duruyor..biraz daha uzatıp tamamen etkisinden kurtulcam inşallah..eski düz saçalrıma kavuşacağım
evde boyuyorum.hatta boyamaktan vazgeçtim artık..evde mi boyuyosunuz saçlarınızı kıslar yoksa kuaförde mi bıoyatıyorsunuz
kimle konuşsam beyazın yoksa hiç bozma saçını dedi.boyadıkça beyazlamış onların.bende vazgeçtim..
hala acıyormu.ne kadar zamanda toparlandın.buldugu doktor cok iyiymis acik ameliyat yapmiyormus ve kesin kurtuluyormussun insallah dedikleri gibidir.bu rahatsizlik genelde erkeklerde olur ama kadinlardada nadiren oluyormus:26:
bilmezmiyim bicak agrisini kiz sezeryan oldum ya biliyom.
ben ilkini normal doğum yaptım bundada normal istiyorum ama aksilik olurda son an sezeryan olursam diye korkuyorum valla
selam doğumdan sonra bende gelcem diyet topiklerine..inşallah gerek kalmaz ama iştah fena açıldı artık
Ya hiç sormayın çok mahcubum o konudan dolayı:78::78::78::78:
Dün yolladım bebemm bugün ulaşırmış.. benim kargom da akşam 7' de gelmişti hee
bende mersin anamurdayım cnmBende Tuğba;
22 yaşındayım,1 yıllık evliyim,henüz bebeğim yok
memurluktan istifa ettim ...3 aydır ev hanımıyım lise mezunuyum
eşim özel bir şirkette satış müdürü,Mersin'de yaşıyorum.
Bu arada genel cerrah en büyük fobim :)))
ama geçici.2012 yazında taşınacağız inşallah
ayyy iğrenç kadın yaaaakızım varya bi gidelim nkaraya hemen evin ihtiyacı çıkar yok blendr bozulmuş yok meyva sıkacağı.blendr la meyvasıkacağı 70 yaşındaki kadının neyine.bizden para ister. zınnık koklatmaz.bizim eve gelir hiçbişey almaz.bi gideriz 1 hafta önceki yemekleri yedirir. bi keresinde bi çorba yaptı şehriye çorbası allahım içi kurt dolu.meğer şehriye kurtlanmı kaç yıldır bekliyosa artık dolapta
aboo korktum valla
ama ben bu korkuyu evlenmeden öncede yasıyordum hep derdim ki sanki benim çocugum olmayakmıs
gibi hissediyorum,herkeste bana gülerdi daha bekarsın bunları nerden cıkarıyorsun dıye
evlendim hala bu korkuyu yasıyorum...Hep dua edıyorum Allahım önce isteyen herkese sonra bana ver aratma diye...
Hatta elimden gelse deniycem oluyorsa tamam kalsın daha sonra yenıden yapar bu sefer doğururum diycem :))))) sırf merakımdan
bende hep dua ediyorum isteyenlere ver allahım aratma diye..kendi halimede şükrederim hep..kızıma baktıkça şükrederim.sağlıklı,eli ayağı düzgün..istedik hemen oldu.2. de öyle düşünelim bi bakalım dedik.bir kere denedik oldu..Allah isteyen herkese versin