KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

mutfak en fazla kullanılan bir alan olduğundan dolayı cabuk kirleniyor
böcüğüm tavada kızartınca öyle oluyor fritözün varmı bilmiyorum ama
ben tavada beceremiyorum fritöz en iyisi koku haricinde etrafta yağ falan olmuyor
sadece fritözü temizle bitti gitti,ben balığı falan bütün artık ne kızartıcaksam onu kullanıyorum

cnm ben kızartma yaparken kızartma yaptığım derin tavanın ağzını böyle kuşekağıt olan bi broşürle falan kapıyorum. hiç sorun olmuyo.eğer kapak falan kapatırsan hava buharı su damlalarına dönüşüyo kapağı açınca.snra da su damlıyo ve sıçrıyo sağa sola yağlar

yok canım fritözüm fritöz alıcaz ama ben karar veremedim hangi markanınki iyidir ya tefalin en son çıkan bi ürünü var ondan mı alsam ki diyorum ama bazı yorumlarını okuyorum yağ taşıyomuş falan güvenemiyorum öyle okuyuncada eşimde kızıyo bana bi karar veremedin diyo bende çok müzdaribim şu kızartmadan karar verip alsam çok rahatlıcam ya bi kızartma yapıyorum her yer yağ oluyo
sizde varsa memnunsanız hangi marka fritöz tavsiye edersiniz bana:44::44:

ii cnm ne olsun. benim mutfak da götürüyo.... ben de girişcem de valla ne bekliyosam artık

İnsan üşeniyor valla ya
zaten mutfagı temizlemeye bir girişince birdaha çıkamıyorsun
ince detayları temizlemekten herşey baştan aşşağı offf bir dünya iş
Bir gün ilham geldiğinde yaparsın canım

hadi ya bu kötü olmuş canım ya keşke kavga etmeseydiniz benimde 15 senelik çok iyi anlaştığımız bi arkadaşım vardı hep beraberdik ortaokuldan beri ama o hamile kalınca çocuklu arkadaşları tercih etti bizi hiç arayıp sormadılar şimdi oldu çocukları ama görüşmüyoruz artık bide ortak bi arkadaşımıza ben konuşmuyomuşum onunla diye söylemiş ben senin 15 senelik arkadaşınım sen 2 senedir tanıdığın birini tercih edersen ben sana ne diyimki dimi ama çok üzüldüm yaptığından dolayı hep aklımda bana bunu neden yaptı diye:85::85:

Ben arçelik kullanıyorum canım çokta memnunum 200 Tl'ye almıştım
Benim canım annem alt komşunun aklına uydu gitti tefalin bir modelini aldı 500 Tl verdi
Benim Arçelikten farksız o kadar para vermeye ne gerek varki
İçi kabardı,yağı taşırdı etraf battı rezil oldu servise yolladı normali bu hatası yok dediler
annemin içine oturdu verdiği para...

Fritöz öyle çok özellik aramıyorsan bende deli paralar vermeyin
illa marka tutturmayın,sonucta sıkılıyorsun yenisi çıkıyor bozuluyor değiştiriyorsun o para çöpe
önemli olan ısısının ve kızartma süresinin hızlı olması buna dikkat et gerisi hikaye.

insan bi başlayana kadar zaten bi başlasan gerisi geliyoda orayıda yapım bunuda sileyim

ayy evet canım yaa yeni evin kokusu falan bi başka oluyor... ohh mis gibi temiz temiz otur hayatım

en çok mutfak kirlniyor canım evett ya

bende kapışmıştım msn tel silmiştim şaka gibi ama 7 yıllık dostluğumuz resmen bitti
2 yıl oldu birdaha görüşmedik,o aradı evliliğimi kutlamak için gecen sene sağol dedim kapattım
çok üzüldüm ama.şimdidüşünüyorumda demekki gercekten kırılmışım...

kimse dünyada ınanmazdı bizim görüşmeyecegımıze küsecegimize ama oldu

itiraf edeyim bazen çok özlüyorum resimlerimize bakıyorum üzülüyorum ama napalım

ben de yurttan beri yani 2004ten beri kankamdı süper anlaşıyoduk.gerçi o kimseyle anlaşamıyordu ben herkesle anlaşabildiğim için benle anlaştı ilk zamanlar. snra kanka olduk falan.neyse o istda.sürekli hergün konuşuyoduk.bunun babası öldü ramazanda.ben de msj atabiliyorum sadece tlf ile. biliyo o da.ben sürekli msj attım aramadı beni.bi de babasının öldüğüni de bilmiyodum tam olarak.sadece memlekete çağırmışlar da oraya gitcekti babası hasta diye.neyse bu bi tripler falan yok neden aramamışım.neyse snra msjlaştık ama kısa kısa cvplar. depresyonda.ben bu zamana kadar idare ettim.ama hanfendi benle konuşurken babası öldüğü aklına geliyo bi sürü tripler ama gidiyo estetik oluyo burnunu yaptırıyo disco bardan çıkmıyo şimdi.önceden de öyleydi şimdi aynen devam.bana yapıyo artistliği

anladım canım küçükmü seninkisi 2 kişiyizya büyük olmasın dedim tefal çıkarmış küçük minuta diye işey ondanmı alsamki dedim böyle yağ taşıyo falan diyolar korkuyorum beende olmazsa arçeliğede bakarım tabiki küçük olması açısından tefalinkini dedim ben annende 1 kaşık yağla kızartılandanmı aldı çok para vermiş valla patatesleri yumuşak oluyomuş 1 kaaşık yağla kızartanlar öylemi

bende özlüyorum valla çocuğunun resmini görüyorum facete içim den onu sevmek geliyo sarılmak ama olmuyo işte bi kere kırılınca

bi de biz böyle çok haylazlık yaptık onla ünv. yıllarında. ben ona dedim ki sen şimdi gidiyosun disco bara.estetik falan oluyosun bana gelince mi böyle davranıyosun.ben öldürmedim senin babanı dedim. salak mı ne.herkes ölcek sonuçta ne yapabilirim ki ölen karşısında.ne yapmamı bekliyodu acaba.tamam üzüldüm.ramazandan bu yana teselliler falan.ay ama sıkıldım artık.ömür boyu onun babasının ölmesi ile teselli edemicem yani. snra bana demiş ki yurt yıllarında senle ne haltlar yediğimizi biliyosun yok benim attığım taşlar senişn kafanı daha çok yarar demiş.
küstah.güya beni tehdit ediyo. hani eşime dicek yok biz şurda gezdik yok oraya gittik falan fila.salak bilmiyo ki öyle bişey yapsa kendi pişman olur. kaç yıllık kankam bunu söyledi bana
o bitti.zaten hiç arkadaşı yok.yapayanlız.öyle de kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…