- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.701
slm canımcım.bu arada başlık kankasını arayanlar falan.2 gün önce kankamla normal hayattaki tabi fena kapıştık ve artık görüşmüyoruz. sanırım hiç görüşmücez de. numarasını msnsini falan sildim.çok sinirim bozulduhoşgeldin senacım:126:
mutfak en fazla kullanılan bir alan olduğundan dolayı cabuk kirleniyor
böcüğüm tavada kızartınca öyle oluyor fritözün varmı bilmiyorum ama
ben tavada beceremiyorum fritöz en iyisi koku haricinde etrafta yağ falan olmuyor
sadece fritözü temizle bitti gitti,ben balığı falan bütün artık ne kızartıcaksam onu kullanıyorum
ii cnm ne olsun. benim mutfak da götürüyo.... ben de girişcem de valla ne bekliyosam artık
o ilham bana uzun süredir uğramıyo canım ya.valla çok zor geliyoİnsan üşeniyor valla ya
zaten mutfagı temizlemeye bir girişince birdaha çıkamıyorsun
ince detayları temizlemekten herşey baştan aşşağı offf bir dünya iş
Bir gün ilham geldiğinde yaparsın canım
slm canımcım.bu arada başlık kankasını arayanlar falan.2 gün önce kankamla normal hayattaki tabi fena kapıştık ve artık görüşmüyoruz. sanırım hiç görüşmücez de. numarasını msnsini falan sildim.çok sinirim bozuldu
yok canım fritözüm fritöz alıcaz ama ben karar veremedim hangi markanınki iyidir ya tefalin en son çıkan bi ürünü var ondan mı alsam ki diyorum ama bazı yorumlarını okuyorum yağ taşıyomuş falan güvenemiyorum öyle okuyuncada eşimde kızıyo bana bi karar veremedin diyo bende çok müzdaribim şu kızartmadan karar verip alsam çok rahatlıcam ya bi kızartma yapıyorum her yer yağ oluyo
sizde varsa memnunsanız hangi marka fritöz tavsiye edersiniz bana:44::44:
İnsan üşeniyor valla ya
zaten mutfagı temizlemeye bir girişince birdaha çıkamıyorsun
ince detayları temizlemekten herşey baştan aşşağı offf bir dünya iş
Bir gün ilham geldiğinde yaparsın canım
iyiyiz annem;
hee giriş mutfağaşöyle bir güzel temizle
ben yeni tasındım ve en güzel temizlik taşınmak oldu ama her tarafı misgibi yaptım
şimdi birkaç gün dinlenmeye ayırdım canım çıktıda
kolay gelsin bende geçen cumartesi dalmıştım mutfağa..dolaplar fırın buzdolabı falan temziledim..benim mutfağım çok çabuk kirlenir ya ..benmi pis kullanıyorum bilmiyorum..fırınım yağ içinde kalıyor,buzdolabım hemen batıyor..
ay kız kudurdu yaa deli ediyor şuan beni.erken kalktı uykusu geldi galiba..sabır denemesi yapıyor
hoşbulduk cnm
slm canımcım.bu arada başlık kankasını arayanlar falan.2 gün önce kankamla normal hayattaki tabi fena kapıştık ve artık görüşmüyoruz. sanırım hiç görüşmücez de. numarasını msnsini falan sildim.çok sinirim bozuldu
ben de yurttan beri yani 2004ten beri kankamdı süper anlaşıyoduk.gerçi o kimseyle anlaşamıyordu ben herkesle anlaşabildiğim için benle anlaştı ilk zamanlar. snra kanka olduk falan.neyse o istda.sürekli hergün konuşuyoduk.bunun babası öldü ramazanda.ben de msj atabiliyorum sadece tlf ile. biliyo o da.ben sürekli msj attım aramadı beni.bi de babasının öldüğüni de bilmiyodum tam olarak.sadece memlekete çağırmışlar da oraya gitcekti babası hasta diye.neyse bu bi tripler falan yok neden aramamışım.neyse snra msjlaştık ama kısa kısa cvplar. depresyonda.ben bu zamana kadar idare ettim.ama hanfendi benle konuşurken babası öldüğü aklına geliyo bi sürü tripler ama gidiyo estetik oluyo burnunu yaptırıyo disco bardan çıkmıyo şimdi.önceden de öyleydi şimdi aynen devam.bana yapıyo artistliğihadi ya bu kötü olmuş canım ya keşke kavga etmeseydiniz benimde 15 senelik çok iyi anlaştığımız bi arkadaşım vardı hep beraberdik ortaokuldan beri ama o hamile kalınca çocuklu arkadaşları tercih etti bizi hiç arayıp sormadılar şimdi oldu çocukları ama görüşmüyoruz artık bide ortak bi arkadaşımıza ben konuşmuyomuşum onunla diye söylemiş ben senin 15 senelik arkadaşınım sen 2 senedir tanıdığın birini tercih edersen ben sana ne diyimki dimi ama çok üzüldüm yaptığından dolayı hep aklımda bana bunu neden yaptı diye:85::85:
anladım canım küçükmü seninkisi 2 kişiyizya büyük olmasın dedim tefal çıkarmış küçük minuta diye işey ondanmı alsamki dedim böyle yağ taşıyo falan diyolar korkuyorum beende olmazsa arçeliğede bakarım tabiki küçük olması açısından tefalinkini dedim ben annende 1 kaşık yağla kızartılandanmı aldı çok para vermiş valla patatesleri yumuşak oluyomuş 1 kaaşık yağla kızartanlar öylemiBen arçelik kullanıyorum canım çokta memnunum 200 Tl'ye almıştım
Benim canım annem alt komşunun aklına uydu gitti tefalin bir modelini aldı 500 Tl verdi
Benim Arçelikten farksız o kadar para vermeye ne gerek varki
İçi kabardı,yağı taşırdı etraf battı rezil oldu servise yolladı normali bu hatası yok dediler
annemin içine oturdu verdiği para...
Fritöz öyle çok özellik aramıyorsan bende deli paralar vermeyin
illa marka tutturmayın,sonucta sıkılıyorsun yenisi çıkıyor bozuluyor değiştiriyorsun o para çöpe
önemli olan ısısının ve kızartma süresinin hızlı olması buna dikkat et gerisi hikaye.
bende kapışmıştım msn tel silmiştim şaka gibi ama 7 yıllık dostluğumuz resmen bitti
2 yıl oldu birdaha görüşmedik,o aradı evliliğimi kutlamak için gecen sene sağol dedim kapattım
çok üzüldüm ama.şimdidüşünüyorumda demekki gercekten kırılmışım...
kimse dünyada ınanmazdı bizim görüşmeyecegımıze küsecegimize ama oldu
itiraf edeyim bazen çok özlüyorum resimlerimize bakıyorum üzülüyorum ama napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?