- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.681
Hoşgeldin :)) Nasılsın hayatım?
Bende iyiyim bitanem,evime tam yerleştim dinlemeye çalışıyorum
öyle bir yorgunum ki anlatamam.
Evet ceydoşşş online ama buraya uğramıyor kısss nerdesin
Selam kızlarrr... minik görümcem geldi de kahvaltı yaptık beraber
nabersiniz fıstıklar.. valla benim yine işlerim var yaa :44: dün yaptım bi çoğunu ama bugün de mutfağa bi girişeyim diyorum. Dolaplar, fırın içi, buzdolabı, bulaşık mak. falan :97::97: ya insan evde olunca sanki iş daha da çoğalıyor yaww :26:
Brownim ben sana zayıflarken dikkat ettiğim şeyleri yazıcaktım kuşum di mi..
Selam kızlarrr... minik görümcem geldi de kahvaltı yaptık beraber
nabersiniz fıstıklar.. valla benim yine işlerim var yaa :44: dün yaptım bi çoğunu ama bugün de mutfağa bi girişeyim diyorum. Dolaplar, fırın içi, buzdolabı, bulaşık mak. falan :97::97: ya insan evde olunca sanki iş daha da çoğalıyor yaww :26:
kolay gelsin bende geçen cumartesi dalmıştım mutfağa..dolaplar fırın buzdolabı falan temziledim..benim mutfağım çok çabuk kirlenir ya ..benmi pis kullanıyorum bilmiyorum..fırınım yağ içinde kalıyor,buzdolabım hemen batıyor..Selam kızlarrr... minik görümcem geldi de kahvaltı yaptık beraber
ay kız kudurdu yaa deli ediyor şuan beni.erken kalktı uykusu geldi galiba..sabır denemesi yapıyorGünaydın canım nasılsın bakalım?
hoşbulduk cnmgünaydın canım hoşgeldin
en küçüğümü geldi küçüğün bi büyüğü galiba face te resimlerde gördüm baya süslü kime benzemiş o ablasıda mütavazi duruyo ama
off ceydoşum ne çok işin var kız boşver yapma bacım yaevde olunca insan nereyi temizlesem diye düşünüyo bizim gibi olsa bi süpürge bari tutabilsem dersin
yerleştinmi canım iyi hadi dinlen artık birazda toparladıysan ortalığı sorun yok yavaş yavaş yaparsın Rabbim huzur sağlık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin canım
En küçüğü geldi canım, 8 yaşında olan. Ortanca olan fena bişey bacımm onu daha kimse çözemedibüyük olan görümcem Samsun' da evli, o yarın gelecek işte. Onu çok seviyorum ya
tamamen bitti canım işimartık normal ev düzenini sağladımçok şükür
iyi dileklerin içinde çok sağol canım benim..
En kısa zamanda daha iyileri senin olur inşallah
ewet hadi yaz bakim bende faydalanayım biraz ya kilo aldım çok vermem gerek acilen
kolay gelsin bende geçen cumartesi dalmıştım mutfağa..dolaplar fırın buzdolabı falan temziledim..benim mutfağım çok çabuk kirlenir ya ..benmi pis kullanıyorum bilmiyorum..fırınım yağ içinde kalıyor,buzdolabım hemen batıyor..
mutfaklar öyle canım ya ne kadar temizlersen temizle hele bide kızartma yaptınmı heryer yağ içinde kalıyo o yağlar sıçramıyomu oraya buraya deli oluyorum varya içimden neler söylüyorum niye sıçrıyosun adam gibi kızartsana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?