KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Bende iyiyim bitanem,evime tam yerleştim dinlemeye çalışıyorum
öyle bir yorgunum ki anlatamam.
Evet ceydoşşş online ama buraya uğramıyor kısss nerdesin

Selam kızlarrr... minik görümcem geldi de kahvaltı yaptık beraber

nabersiniz fıstıklar.. valla benim yine işlerim var yaa :44: dün yaptım bi çoğunu ama bugün de mutfağa bi girişeyim diyorum. Dolaplar, fırın içi, buzdolabı, bulaşık mak. falan :97::97: ya insan evde olunca sanki iş daha da çoğalıyor yaww :26:

Bende iyiyim bitanem,evime tam yerleştim dinlemeye çalışıyorum
öyle bir yorgunum ki anlatamam.
Evet ceydoşşş online ama buraya uğramıyor kısss nerdesin

yerleştinmi canım iyi hadi dinlen artık birazda toparladıysan ortalığı sorun yok yavaş yavaş yaparsın Rabbim huzur sağlık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin canım

Brownim ben sana zayıflarken dikkat ettiğim şeyleri yazıcaktım kuşum di mi..

en küçüğümü geldi küçüğün bi büyüğü galiba face te resimlerde gördüm baya süslü kime benzemiş o ablasıda mütavazi duruyo ama
off ceydoşum ne çok işin var kız boşver yapma bacım yaevde olunca insan nereyi temizlesem diye düşünüyo bizim gibi olsa bi süpürge bari tutabilsem dersin

iyiyiz annem;
hee giriş mutfağaşöyle bir güzel temizle
ben yeni tasındım ve en güzel temizlik taşınmak oldu ama her tarafı misgibi yaptım
şimdi birkaç gün dinlenmeye ayırdım canım çıktıda

kolay gelsin bende geçen cumartesi dalmıştım mutfağa..dolaplar fırın buzdolabı falan temziledim..benim mutfağım çok çabuk kirlenir ya ..benmi pis kullanıyorum bilmiyorum..fırınım yağ içinde kalıyor,buzdolabım hemen batıyor..
Günaydın canım nasılsın bakalım?
ay kız kudurdu yaa deli ediyor şuan beni.erken kalktı uykusu geldi galiba..sabır denemesi yapıyor
günaydın canım hoşgeldin
hoşbulduk cnm

En küçüğü geldi canım, 8 yaşında olan. Ortanca olan fena bişey bacımm onu daha kimse çözemedi büyük olan görümcem Samsun' da evli, o yarın gelecek işte. Onu çok seviyorum ya

yerleştinmi canım iyi hadi dinlen artık birazda toparladıysan ortalığı sorun yok yavaş yavaş yaparsın Rabbim huzur sağlık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin canım

tamamen bitti canım işimartık normal ev düzenini sağladımçok şükür
iyi dileklerin içinde çok sağol canım benim..
En kısa zamanda daha iyileri senin olur inşallah

En küçüğü geldi canım, 8 yaşında olan. Ortanca olan fena bişey bacımm onu daha kimse çözemedi büyük olan görümcem Samsun' da evli, o yarın gelecek işte. Onu çok seviyorum ya

maşallah canım en büyükleriyle çok iyi anlaşıyosunuz belli ne güzel Rabbim kem gözlerden sakınsın hep böyle iyi olun inşallah ortanca olan belli canım birazz deişik ama ergenlik çağındaya tam belki deişir oda zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…