KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayy ne gzl kkda bursalı görmek :) nilüferdeyim cnm ben. sen nerdesin ?
inegöldeyim bende
bilinçaltı sanırsma yaprak. eşimle burası hakkında biraz tartışmıştıkta. sanırım ondan gördüm

hemşolar çoğlaıyo. hadi bakalım ismin nedri canım.

ne gördün kızz. hayrolsun
aa niye
kız rüyamda beni kaçırmışlar bi adam öldürcek tam beni kafama silahı dayıyor ama benden önce 2 tane kadını vuruyor gözümün önünde ağlıyom yalvarıyorm yok kafama dayadı sıktı silahı ama ölmedim
ağlıyom yalvarıyom o sırada askerler geliyo adamı vuruyorlar beni kurtarıyorlar eve geliyorum annem eşim hepsi perişan sürekli aklımda o olay ağlayıp duruyorum amma uzun üryaydı valla ya bitmek bilmedi daha devm ettti de hatırlamıyorum sonra bi uyandım tırrss valla ter içindeyim one be dedim
hayır olsun o zaman Allah iyilere çıkarsınn.. siz neden tartıştınız oradan gitmek istiyorsun sanırım

kızlar ben şimdilik kaçıorum yarım kalan ev işlerini tamamlıyım biyerde sızmazsam gene sizinle olucam inş. şimdilik herkese by

bune kız. film nemi izledin bacım.
kızlar ben şimdilik kaçıorum yarım kalan ev işlerini tamamlıyım biyerde sızmazsam gene sizinle olucam inş. şimdilik herkese by

güle güle:79:

niye girmeni istemiyorki noldu birden yoksa hediyeyimi gördüü:18: onamı kızdıı:18:
ya hediyeleri görmedi, ben söyledim. sanal alem bu ne olduğu belli olmaz, girme felan dedi. işte öyle tartıştık.

bu arada hediyeleride biraz sonra yükleyecem kızlar. ceydoşş bi kutu hediye yollamış bana. nereye elimi atsam bişey çıktııı. bayıldımmmm

Son düzenleme:
ahh ne güzel olurdu yaa
cumartesi 1 i geçiyodu yattığımda
dün sabahta erkenden uyandım

sen gittin mi bursaya

evettt
cumartesi bende 2buçukta yattım pazar 11de kalktım
gittik canım koruparka gittik gezdik biraz sonra geldik
akşamda özdilekteydik:97:
sen neler yaptın

bune kız. film nemi izledin bacım.
yok kız şu sıralar hiç öyle bi film izlemedimde

bilgee eee bidaha gelmicenmi :95:
tekrar barıştık. zaten çok büyük bişey değildi sadece küstübiraz bana. ama ben en son. sen ne dersen de ben girceğim. çünkü kötü bi yer değil gripdim yer. dedim. bi daha konuşmadık bu konu hakkında.

benim eşimde ilk başlarda izin vermiyorduda sonra zar zor ikna ettim birlikte aldık adresi hatta yprksnn onun tercihi inşallah oda sonradan kıllanıp girmeyecen diye tutturmaz:18:

heydii beraber çıldırak, tut elimi 1 2 3

:122::122::119::119::118::118::118:

cumartesi bende 2buçukta yattım pazar 11de kalktım
gittik canım koruparka gittik gezdik biraz sonra geldik
akşamda özdilekteydik:97:
sen neler yaptın

yok kız şu sıralar hiç öyle bi film izlemedimde

ohh gezenti seni
bende geçen hafta koruparktaydım ne var yani

cumartesi günü bi arkadaşla buluşrum iş çıkışı
akşamda yeni taşınan komşuya gittik kızı varmış kadının onunla oturduk işte 1 e kdaar
başka da hiçç bişey yapmadım
dün evden çıkmadım
zaten midem çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…