- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.781
burası terken kulubü kastetdiyom canım. girmemi istemiyo. bende gircem diye ayak diredim. ondan.hayır olsun o zaman Allah iyilere çıkarsınn.. siz neden tartıştınız oradan gitmek istiyorsun sanırım
şaduman ismim..
heeç laflıyoz, sen ne yapıyosunnnnselam kızlar napıyosunuz bakalım :86:
hoşgeldin ece nabersin canım:80:selam kızlar napıyosunuz bakalım :86:
burası terken kulubü kastetdiyom canım. girmemi istemiyo. bende gircem diye ayak diredim. ondan.
shadw da kısaltılmış oluyo galiba
inegöldeyim bendeayy ne gzl kkda bursalı görmek :) nilüferdeyim cnm ben. sen nerdesin ?
aa niyebilinçaltı sanırsma yaprak. eşimle burası hakkında biraz tartışmıştıkta. sanırım ondan gördüm
hemşolar çoğlaıyo. hadi bakalım ismin nedri canım.
ne gördün kızz. hayrolsun
hayır olsun o zaman Allah iyilere çıkarsınn.. siz neden tartıştınız oradan gitmek istiyorsun sanırım
burası terken kulubü kastetdiyom canım. girmemi istemiyo. bende gircem diye ayak diredim. ondan.
pazar olsada uyusak hemşoiyim bende kızlar
pazartesi sendromu yaşıyorum
iyim bende kızlar
pazartesi sendromu yaşıyorum
eet cnm arkadaşlarım şado der banaç ben de daha afilli olsun diye shadow kullanıorum :)
pazar olsada uyusak hemşo
çıldırıyonmuuu
bnede sadoş desem olurmu
bune kız. film nemi izledin bacım.inegöldeyim bende
aa niye
kız rüyamda beni kaçırmışlar bi adam öldürcek tam beni kafama silahı dayıyor ama benden önce 2 tane kadını vuruyor gözümün önünde ağlıyom yalvarıyorm yok kafama dayadı sıktı silahı ama ölmedim
ağlıyom yalvarıyom o sırada askerler geliyo adamı vuruyorlar beni kurtarıyorlar eve geliyorum annem eşim hepsi perişan sürekli aklımda o olay ağlayıp duruyorum amma uzun üryaydı valla ya bitmek bilmedi daha devm ettti de hatırlamıyorum sonra bi uyandım tırrss valla ter içindeyim one be dedim
kızlar ben şimdilik kaçıorum yarım kalan ev işlerini tamamlıyım biyerde sızmazsam gene sizinle olucam inş. şimdilik herkese by
ya hediyeleri görmedi, ben söyledim. sanal alem bu ne olduğu belli olmaz, girme felan dedi. işte öyle tartıştık.niye girmeni istemiyorki noldu birden yoksa hediyeyimi gördüü:18: onamı kızdıı:18:
heydii beraber çıldırak, tut elimi 1 2 3ahh ne güzel olurdu yaa
cumartesi 1 i geçiyodu yattığımda
dün sabahta erkenden uyandım
sen gittin mi bursaya
evettt
cumartesi bende 2buçukta yattım pazar 11de kalktımahh ne güzel olurdu yaa
cumartesi 1 i geçiyodu yattığımda
dün sabahta erkenden uyandım
sen gittin mi bursaya
evettt
yok kız şu sıralar hiç öyle bi film izlemedimdebune kız. film nemi izledin bacım.
tekrar barıştık. zaten çok büyük bişey değildi sadece küstübiraz bana. ama ben en son. sen ne dersen de ben girceğim. çünkü kötü bi yer değil gripdim yer. dedim. bi daha konuşmadık bu konu hakkında.bilgee eee bidaha gelmicenmi :95:
heydii beraber çıldırak, tut elimi 1 2 3
cumartesi bende 2buçukta yattım pazar 11de kalktım
gittik canım koruparka gittik gezdik biraz sonra geldik
akşamda özdilekteydik:97:
sen neler yaptın
yok kız şu sıralar hiç öyle bi film izlemedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?