KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm canlarimmmmmmmmmmmmmmm nasilsiniz ben cok iyiyim pc daha tamirde gelmedi hepinizi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledim en kisa surede gorusmek uzere hepinizi cooooooooooookkkkkkkkkkkkk opuyorum

Hazalcım ne iyi ettin girip bize haber vermekle
iyi olduğuna sevindim canım
umarım pc biran önce onarılır
bizde seni özledik canım

selam kızlar sabah girdim bir ara kız kudurdu diye çıktım neyse onu uyuttum
45 dk koşu bandında yürüdüm
sonra uyanmasını bekledim pazara ve markete gittik..
dün hep eşim oturdu pc de ben pek girmedim.ödev hazırlıyor çok rahatsız etmek istemiyorum
bugünde kahvaltıdan sonra evi topladım.mutfağı temizleidm banyo wc,çamaşırları attım
şimdi çay demleyeceğim arkadaşlarla iskeleye ineceğiz hava güzel.çocuklarda parka gitsin azcık

ne çok iş yapmışsın valla günlük işer olunca çok zor geliyo insana.yap yap bitmiyo. temizlik nankör. temizliyosun yinbe kirleniyo. bi de bu yeni makinalar çamaşır makinaları hiç su almıyo.ben su dolduruyorum valla deterjan gözünden hortumu salıyorum içine:)

selam hayırlı pazarlar kızlarnihanımm da burdaymış ben geceyeli kızlarr :81:

canım yap yap bitmezki bitmiyor..seninde 2 yaşında kızın varmış benimde 22 aylık.nasıl dağınık ev anlatamam..bugün delirdim artık ne kadar oyuncağı varsa topladım sadece büyük bebekler kaldı..ama kalem defter kaldıramıyorum..en çok onlarla haşır neşir..

bi hafta coşuyorum.bir gün yatak odası,bir gün mutfağı,salonu böyle bitiriyorum.halısı camı perdesiyle
oh be diyorum ev temiz oldu..eee noluyor 1 haftaya kalmadan aynı haldeçok nankör temizlik çoooook

evt canım.vala benimki bebekle oynamıyo.kamyonla oynuyo yok arabayla oynuyo.anlamadım ben debenimki de kalem kağıt oluyo genelde elinde.zaten pislik değil de daha çok dağınıklık oluyo.bi büyüse de rahat etsem diyorum.zaten benimki çok fena. eşime de diyorum ki bi daha doğurursam sırf buna inat doğurcam diyorum eheheheh

evet dağınıklık problem..yoksa üstü pislensin eli kirlensin hiç dayanamz anne yıka,anne temizle pis oldu deyip duruyor..üstüne bişey döküldümü değiştireceksin dolaşmıyor onunla pis diye..ama dağınıklıkta üstüne yok..offf neler alt üst oluyor valla

iyiyim kızlar şuan sabah kahvemi içiyorum
birazdanda kalkıp evimi temizlemeye başlıycam
ayy bugün burda hava çok kapalı ve yagmurlu
insanın içi kararıyor yafff

iyiyim kızlar şuan sabah kahvemi içiyorum
birazdanda kalkıp evimi temizlemeye başlıycam
ayy bugün burda hava çok kapalı ve yagmurlu
insanın içi kararıyor yafff

kıss daha ne evi temizliyon bacım yeni taşındın evin temizdir mis gibidir yorma kendini yaf yazık canınaaa kuşumm

aynen ya burada yağmurlu bugünn içimi sıktı yaa:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…