KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayyy hoşbuldum.. hiç görmiceksiniz sandım beni. annem bana küçükken hep sevgi dilencisi derdi. doğru galiba. baksana hala ilgi alaka bekliorum heryerde eee nbr kızlar

üryamda seninin düğünün olmuyomuş yaprak. ama annemlerin evinde. ablamalar bziim kankiler hep geliyo. ama başka başkalar. bende hediye almamışım. sende bana davetiye göndermemişin zaten. hem hediye almadım, hem zaten davetiyemde yok diye ben katılmıyom. herkez geliyo hadi gelsene felan diye, ben gelmiyom. sen gelinlikle oturuyomuşun ama yüzünü göremiyom.
hayrolsun inş.:44:

allah iyilik versin
rüyamda seni gördüm kızzz, daha doğrusu göremedim

ayyy hayır olsun anam nasıl gördün gıı:18:
hoşgeldin canım.

ayyy hoşbuldum.. hiç görmiceksiniz sandım beni. annem bana küçükken hep sevgi dilencisi derdi. doğru galiba. baksana hala ilgi alaka bekliorum heryerde eee nbr kızlar

hoşgeldin canımm

ayyyyyyyyyyyyyyy hayır olsun yaff ne demekki gelinlik döön falann :44: 2 yorumla gıı

olurmu hiç canım. ne demek bazen laf karışıyo araya, ondan. nasılsın. kendini tanıtırmısın biraz.

tabir çok hoşuma gitti
yüraya bak yüranı yirim senin
ben kabus gördüm hala etkisinden kutulamadım bilgoşum ya :18::18:

olurmu hiç canım. ne demek bazen laf karışıyo araya, ondan. nasılsın. kendini tanıtırmısın biraz.

tşkr cnm. iim saol. ben bursadanın. yaş 25... 14 aylık bebişim var. onun yüzünden de eve kapandım kaldım işte. ama sizinle tanışıorum işte bi yandan da ii oluo galiba

ayyyyyyyyyyyyyyy hayır olsun yaff ne demekki gelinlik döön falann :44: 2 yorumla gıı
bilinçaltı sanırsma yaprak. eşimle burası hakkında biraz tartışmıştıkta. sanırım ondan gördüm

tşkr cnm. iim saol. ben bursadanın. yaş 25... 14 aylık bebişim var. onun yüzünden de eve kapandım kaldım işte. ama sizinle tanışıorum işte bi yandan da ii oluo galiba

hemşolar çoğlaıyo. hadi bakalım ismin nedri canım.
tabir çok hoşuma gitti

yüraya bak yüranı yirim senin
ben kabus gördüm hala etkisinden kutulamadım bilgoşum ya :18::18:
ne gördün kızz. hayrolsun

ben rüya görücek fırsat bulamadım. 2,5 saat uyuyabildim gece. pardon sabah demem lazımdı sanırım 3de uyudum da... :)

ben rüya görücek fırsat bulamadım. 2,5 saat uyuyabildim gece. pardon sabah demem lazımdı sanırım 3de uyudum da... :)
bende çok kaliteli bi uyku uyumadum. kızım yatakta bi yatıyo. baş bi tarfta aykklar diğer tarafta. sığa çift kişilik yatağı zapdediyo. sabaha kadar da üstünü açtı ama dalınca bilinçaltım ditek devreye girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…