- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.841
güle güle kullan canım
ceydanın da kesesine bereket:97:
günaydın bebişkom:80: hoş geldingünaydın kızlar
günaydın bebişkom:80: hoş geldin
günaydın kızlar
datlu cadım hediyelerini güle güle kullan ceydamında kesesine bereket valla kız herşeyi düşünmüş hee önce don sonra banyo için gerekli malzemeler
oyy yirim senihoşbulduk canım buluşma yapmışın çok pis kıskandım hee
hoşgeldin canım. evet. düşünceli kankim benim. aşk temizlik ibadet üçgeni. birde bebek tabiii
onlar bursaya geldiydiler ama biraz kalabalıkdilekim kıskanma canım benim
sen gel buralara seninlede buluşuruz
dağıtırız tüm bursayı
dilekim kıskanma canım benim
sen gel buralara seninlede buluşuruz
dağıtırız tüm bursayı
oyy yirim seni
bi daha gelseniz keşke ama yanlız
onlar bursaya geldiydiler ama biraz kalabalık
hoşgeldin canım. evet. düşünceli kankim benim. aşk temizlik ibadet üçgeni. birde bebek tabiii
kız kardeş gelmesin bide suedaya
allah bilir tabi ama bana sorarsa kulum bu konu hakkında ne düşünüyorsun diye. teşekkür ederim allahım olmayanlara ver derim.
töe töbe
kuru fasulye gibi kendimi nimetten saydım bi an
kaynadı arada ben yapçaktımda unuttum nası yaptın kızım onu bi tarif vermişin bi sayfa o kadar uğraşmışın sadrazam deil padişah bilenek beğenirhem siz benim sadrazam lokumum hakkında niye yorum yapmadınız bakıyım. sadrazam bile beğendi nen
ay gelin gelin:81::81:ivet çok kalabalıktık valla
inşallah geliriz bigün
arkadaşımla gelmeyi istiyoruzda bakalım nasip
furma nen:83:hem siz benim sadrazam lokumum hakkında niye yorum yapmadınız bakıyım. sadrazam bile beğendi nen hepsini yedi
kaynadı arada ben yapçaktımda unuttum nası yaptın kızım onu bi tarif vermişin bi sayfa o kadar uğraşmışın sadrazam deil padişah bilenek beğenir
hem tadına bakmadan nası yorum yapalım insan birer tepsi yaparda kankalarına gönderir bizde yorum yaparık
benim yollamamı beklersen biraz bekleyecen yokse akşama kendin yapıp yiyecenay gelin gelin:81::81:
gezerik dördümüz:81::81:
furma nen:83:
sen yaparsında güzel olmamı hiç
canım istedi ne olcak şimdi göndercenmi
yaparım tabi ne olcek bacılar. bi günde gidiyo nasılsa kargoo
benim yollamamı beklersen biraz bekleyecen yokse akşama kendin yapıp yiyecen
ana niye öle ettin kız. hafta sonu yaparımda onun için dedim bekleyecen diye kuzum
hıı timam yanlış anlaşılma olmuş ozamanana niye öle ettin kız. hafta sonu yaparımda onun için dedim bekleyecen diye kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?