KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

güle güle kullan canım
ceydanın da kesesine bereket:97:

amin canım. kargo geldiğinde tam sadrazam lokumunu yapıyodum. hazır kargoda gelmişken ceydaya da yolluyomuşum didim

Eklentiler

• $Fotoğraf1698.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 26
taviye ederim çok güzel oldu. hiçbişeyi beğenmeyen eşim bile beğendi.

datlu cadım hediyelerini güle güle kullan ceydamında kesesine bereket valla kız herşeyi düşünmüş hee önce don sonra banyo için gerekli malzemeler

dilekim kıskanma canım benim
sen gel buralara seninlede buluşuruz
dağıtırız tüm bursayı

hem siz benim sadrazam lokumum hakkında niye yorum yapmadınız bakıyım. sadrazam bile beğendi nen hepsini yedi

Son düzenleme:
allah bilir tabi ama bana sorarsa kulum bu konu hakkında ne düşünüyorsun diye. teşekkür ederim allahım olmayanlara ver derim.

töe töbe
kuru fasulye gibi kendimi nimetten saydım bi an

hem siz benim sadrazam lokumum hakkında niye yorum yapmadınız bakıyım. sadrazam bile beğendi nen
kaynadı arada ben yapçaktımda unuttum nası yaptın kızım onu bi tarif vermişin bi sayfa o kadar uğraşmışın sadrazam deil padişah bilenek beğenir
hem tadına bakmadan nası yorum yapalım insan birer tepsi yaparda kankalarına gönderir bizde yorum yaparık

ivet çok kalabalıktık valla
inşallah geliriz bigün
arkadaşımla gelmeyi istiyoruzda bakalım nasip
ay gelin gelin:81::81:
gezerik dördümüz:81::81:
hem siz benim sadrazam lokumum hakkında niye yorum yapmadınız bakıyım. sadrazam bile beğendi nen hepsini yedi
furma nen:83:
sen yaparsında güzel olmamı hiç
canım istedi ne olcak şimdi göndercenmi

yaparım tabi ne olcek bacılar. bi günde gidiyo nasılsa kargoo
ay gelin gelin:81::81:
gezerik dördümüz:81::81:

furma nen:83:
sen yaparsında güzel olmamı hiç
canım istedi ne olcak şimdi göndercenmi
benim yollamamı beklersen biraz bekleyecen yokse akşama kendin yapıp yiyecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…