- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.861
hıı timam yanlış anlaşılma olmuş ozaman
anket bölümüne konu açtım kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/anket-100-kisiye-sorduk/415651-esiniz-kkdan-haberdar-tepkisi.html.
ben yimeğe gidiyorum kızlar acıktım çok
ben yemeğe çıkıyom kızlar. herkeze afiyet olsun.
huu huu herkeş yemeğe gitmiş bende yemeğimi istedim gelmesini bekliyorum çok acıktım
kavak yellerini izledim bu arada iyice saçmalamışlar yaf aslının başıda dertten kurtulmuyo bi türlü
yaprak kuşum nassın afiyet olsun ne istedin gıı aman napçaklarını bilemiyolar işte artık böyle oluncada sinir oluyorum izlemek gelmiyo içimden
he valla aynen insan izlemek istemiyorda işte merakta ediyo şu mine hamile olduğunu sölese rahatlıyacam izlemiyecemde onu merak ediyom
saol bebişim köfte yedim
sen napıyon bideneem nasılsın görüşmeyeli keyfin nasıl
iyiyim ya kafam karışık biraz cumartesi bi eve baktıkta biz artıları ve eksileri var fiyatıda çok uygun buraya göre o fiyata öyle bi ev zor bulunur banka satıyomuş bunu ondan ucuz işte bilmiyom ya napçamı bilemiyom bi olsun diyom 4 4 lük ev nerde bulcam diyom bide düşünüyom ya içine girince 10 milyar fazla verseydim başka alsaydım diyorum işte karıştım kaldım:111::111::122::122:
aynı anda yazmışızben yemeğe çıkıyom kızlar. herkeze afiyet olsun.
kızım sende yağ olup deme nenhadi gidin bahalım afiyet olsun löp löp yağ olsun:86:
aynı anda yazmışız
kızım sende yağ olup deme nen
düşmanımmısın o kadar rejim yapıyok
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
nerdesiniz nan herkes buraya gelsin aklı verin bana bakıyım
yaprak anlatım kuşum
şindi artıları
ev iyibiyerde kendi annemlerede yakın gibi yani yürüyerek 10-15 dk
odaları geniş
3+1
yatak odasında ufakta olsa ebevynus banyosu var
başka banyosu var
bide tualeti var ama oraya istersen dolap yapılabilcek gibi deterjan vs koymak için (klozetli)
salonu yatak odası geniş çok ferah
girişe fortmanta falon olcak yeri var
çocuk odasıda küçük deil iyi yani
bide ev arakat olduğu için sıcak mantolaması falan var o apartmanda oturan tanıdıklarımız var onlar yakmıyomuşlar bile kombiyi bide çok memnunlar apartmandan apartman sakinlerinden:44::44:
şindi gelelim eksilerine
mutfak karanlık yani havalandırma var oraya bakıyo
geniş te deil ufak bi masa konulabilcek
balkonu küçük ve tek
bide şimdi önü açık ama arsa önü arsaya ev olursa evin önü birazda olsa kapanıcak
ivet duygu ve düşüncelerinizi alim kafam karıştı çok benim yardım edin bağa:97::97:
şimdi canım benim için önemli artılarından biri ailene yakın olmasıı ama diğer saydıklarında bi ev için güzel şeyler geniş olması sıcak olması ama açıkcası mutfağın boşluğa bakması gerçekten kötü sonuçta çalışıyoda olsan bayanların en sık ziyaret ettiği vaktini geçirdiği yer mutfak mutfağın öyle ara boşluğa bakıyo olması benim için caydırıcı bi sebep
hani evin bi takım eksiği gediği olsa yaptırırsın ama mutfağı o şekilde kullanmaya mecbursunn ben hiç sevmiyorum öyle mutfakları yivrumm benim fikrim bu yöndee
nerdesiniz nan herkes buraya gelsin aklı verin bana bakıyım
yaprak anlatım kuşum
şindi artıları
ev iyibiyerde kendi annemlerede yakın gibi yani yürüyerek 10-15 dk
odaları geniş
3+1
yatak odasında ufakta olsa ebevynus banyosu var
başka banyosu var
bide tualeti var ama oraya istersen dolap yapılabilcek gibi deterjan vs koymak için (klozetli)
salonu yatak odası geniş çok ferah
girişe fortmanta falon olcak yeri var
çocuk odasıda küçük deil iyi yani
bide ev arakat olduğu için sıcak mantolaması falan var o apartmanda oturan tanıdıklarımız var onlar yakmıyomuşlar bile kombiyi bide çok memnunlar apartmandan apartman sakinlerinden:44::44:
şindi gelelim eksilerine
mutfak karanlık yani havalandırma var oraya bakıyo
geniş te deil ufak bi masa konulabilcek
balkonu küçük ve tek
bide şimdi önü açık ama arsa önü arsaya ev olursa evin önü birazda olsa kapanıcak
ivet duygu ve düşüncelerinizi alim kafam karıştı çok benim yardım edin bağa:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?