KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

huu huu herkeş yemeğe gitmiş bende yemeğimi istedim gelmesini bekliyorum çok acıktım
kavak yellerini izledim bu arada iyice saçmalamışlar yaf aslının başıda dertten kurtulmuyo bi türlü

huu huu herkeş yemeğe gitmiş bende yemeğimi istedim gelmesini bekliyorum çok acıktım
kavak yellerini izledim bu arada iyice saçmalamışlar yaf aslının başıda dertten kurtulmuyo bi türlü

yaprak kuşum nassın afiyet olsun ne istedin gıı aman napçaklarını bilemiyolar işte artık böyle oluncada sinir oluyorum izlemek gelmiyo içimden

yaprak kuşum nassın afiyet olsun ne istedin gıı aman napçaklarını bilemiyolar işte artık böyle oluncada sinir oluyorum izlemek gelmiyo içimden

he valla aynen insan izlemek istemiyorda işte merakta ediyo şu mine hamile olduğunu sölese rahatlıyacam izlemiyecemde onu merak ediyom

saol bebişim köfte yedim
sen napıyon bideneem nasılsın görüşmeyeli keyfin nasıl

iyiyim ya kafam karışık biraz cumartesi bi eve baktıkta biz artıları ve eksileri var fiyatıda çok uygun buraya göre o fiyata öyle bi ev zor bulunur banka satıyomuş bunu ondan ucuz işte bilmiyom ya napçamı bilemiyom bi olsun diyom 4 4 lük ev nerde bulcam diyom bide düşünüyom ya içine girince 10 milyar fazla verseydim başka alsaydım diyorum işte karıştım kaldım:111::111::122::122:

evin eksileri ne artılarını ne canım
bide kaça satıyolar evi

nerdesiniz nan herkes buraya gelsin aklı verin bana bakıyım
yaprak anlatım kuşum
şindi artıları
ev iyibiyerde kendi annemlerede yakın gibi yani yürüyerek 10-15 dk
odaları geniş
3+1
yatak odasında ufakta olsa ebevynus banyosu var
başka banyosu var
bide tualeti var ama oraya istersen dolap yapılabilcek gibi deterjan vs koymak için (klozetli)
salonu yatak odası geniş çok ferah
girişe fortmanta falon olcak yeri var
çocuk odasıda küçük deil iyi yani
bide ev arakat olduğu için sıcak mantolaması falan var o apartmanda oturan tanıdıklarımız var onlar yakmıyomuşlar bile kombiyi bide çok memnunlar apartmandan apartman sakinlerinden:44::44:
şindi gelelim eksilerine
mutfak karanlık yani havalandırma var oraya bakıyo
geniş te deil ufak bi masa konulabilcek
balkonu küçük ve tek
bide şimdi önü açık ama arsa önü arsaya ev olursa evin önü birazda olsa kapanıcak
ivet duygu ve düşüncelerinizi alim kafam karıştı çok benim yardım edin bağa:97::97:

şimdi canım benim için önemli artılarından biri ailene yakın olmasıı ama diğer saydıklarında bi ev için güzel şeyler geniş olması sıcak olması ama açıkcası mutfağın boşluğa bakması gerçekten kötü sonuçta çalışıyoda olsan bayanların en sık ziyaret ettiği vaktini geçirdiği yer mutfak mutfağın öyle ara boşluğa bakıyo olması benim için caydırıcı bi sebep

hani evin bi takım eksiği gediği olsa yaptırırsın ama mutfağı o şekilde kullanmaya mecbursunn ben hiç sevmiyorum öyle mutfakları yivrumm benim fikrim bu yöndee

bencede kötü ama şuana kadar kaç ev baktıysak 4 4lük te bulamadık illa bi sorunu oluyo banada içim sıkılır gibi geliyo orda oturan arkadaşa sordum için sıkılmıyomu didim yok dedi zaten akşamları mutfakta oluyoz( oda çalışıyo) bişey olmuyo dedi öff ya çok karıştım fiyatıda çok iyi ya o parayada biraz zor bulunur:95::95:

Böcüğüm benim evi mi alacan :)))
benim evi anlattın bacım...ben eviincelemeden aldım mesela
ayy hiç begenmedim bu ne böyle diyim kaçarcasına cıktıgım ev meger kısmetimmiş
gidip incelediğim sorup sorusturdugu evden sonradan vazgectım mesela.

Benim evimde merkezin en güzel yerinde
ayrıca mutfagımda havalandırmaya bakıyor öyle çokta karanlık değil
öbür evim çok büyüktü eşyalarımda kocakoca oldugundan buraya zar zor sıgdım
mutfak masam büyüktü aynı senin hesap koyamadım yemek masamı mutfaga
ufak bir masam alırsam 2 sandalye atarım tamam.
Fiyatı ınanılmaz ucuzdu...Binadaki insanlar çok kalıtelıydı komsuluk süper
evin eksiği bana göre cokmesela ama kimine göre hiçyok.

bence biran önce karar ver saydıgın eksiler kötü değil
mutfagıda kafaya takma dolaları falan düzgünse eger havalandırmayı sorun etme
o fiyata bu derecede ıyı bir ev bulamam diyorsan baskasına bakma o evı al
herseyı bir arada bulmak mümkün ama uygun fiyata maalesef bu olmuyor bebekim.
Birde ev bosken göze hos gelmıyor eve yerlesınce bır bakıyorsun ev değişmiş yüzüne gülüyor.

Ben tasındıgım gün oturdum ağladım bu ne ya ben bu evı ıstemıyorum dıye
şimdi ise azda olsa alıstım...ilerde kendı zevkıme göre yaparım.
en güzelide genc yasta ev sahıbı olmak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…