- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.881
nerdesiniz nan herkes buraya gelsin aklı verin bana bakıyım
yaprak anlatım kuşum
şindi artıları
ev iyibiyerde kendi annemlerede yakın gibi yani yürüyerek 10-15 dk
odaları geniş
3+1
yatak odasında ufakta olsa ebevynus banyosu var
başka banyosu var
bide tualeti var ama oraya istersen dolap yapılabilcek gibi deterjan vs koymak için (klozetli)
salonu yatak odası geniş çok ferah
girişe fortmanta falon olcak yeri var
çocuk odasıda küçük deil iyi yani
bide ev arakat olduğu için sıcak mantolaması falan var o apartmanda oturan tanıdıklarımız var onlar yakmıyomuşlar bile kombiyi bide çok memnunlar apartmandan apartman sakinlerinden:44::44:
şindi gelelim eksilerine
mutfak karanlık yani havalandırma var oraya bakıyo
geniş te deil ufak bi masa konulabilcek
balkonu küçük ve tek
bide şimdi önü açık ama arsa önü arsaya ev olursa evin önü birazda olsa kapanıcak
ivet duygu ve düşüncelerinizi alim kafam karıştı çok benim yardım edin bağa:97::97:
kaç para istiler bu eve kuşum:44:
ben geldimm.nerdesiniz nan herkes buraya gelsin aklı verin bana bakıyım
yaprak anlatım kuşum
şindi artıları
ev iyibiyerde kendi annemlerede yakın gibi yani yürüyerek 10-15 dk
odaları geniş
3+1
yatak odasında ufakta olsa ebevynus banyosu var
başka banyosu var
bide tualeti var ama oraya istersen dolap yapılabilcek gibi deterjan vs koymak için (klozetli)
salonu yatak odası geniş çok ferah
girişe fortmanta falon olcak yeri var
çocuk odasıda küçük deil iyi yani
bide ev arakat olduğu için sıcak mantolaması falan var o apartmanda oturan tanıdıklarımız var onlar yakmıyomuşlar bile kombiyi bide çok memnunlar apartmandan apartman sakinlerinden:44::44:
şindi gelelim eksilerine
mutfak karanlık yani havalandırma var oraya bakıyo
geniş te deil ufak bi masa konulabilcek
balkonu küçük ve tek
bide şimdi önü açık ama arsa önü arsaya ev olursa evin önü birazda olsa kapanıcak
ivet duygu ve düşüncelerinizi alim kafam karıştı çok benim yardım edin bağa:97::97:
hımm eksileride + ların yanında bişey kalmıyor yani mutfak önemli benim için kocaman mutfağım olmasını isterim ama evin bütün kısımları güzel mutfak kötüysede o evden vazgeçmem sanırsam
peki ev güneyemi bakıyor cephesi ne
bencede kötü ama şuana kadar kaç ev baktıysak 4 4lük te bulamadık illa bi sorunu oluyo banada içim sıkılır gibi geliyo orda oturan arkadaşa sordum için sıkılmıyomu didim yok dedi zaten akşamları mutfakta oluyoz( oda çalışıyo) bişey olmuyo dedi öff ya çok karıştım fiyatıda çok iyi ya o parayada biraz zor bulunur:95::95:
eğer öyleyse canım alsanız bile bu evi kardasıız madem normalde baya yüksek fiyat istiyorlar ilerde satıp kara geçersi,niz o zaman kaçırmayın kesinlikle95 milyer bu ev bankada onun için bankalar değerinin altında satıyolarmış burda normalde 110 120 civarı 2+1 lere 90 100 istiyolar
canım bence kaçırma ev mantolama olmayınca bir sürü para geliyo bide ısınmıyor kimi evler öyle bi sorunda yok diyor her yönden kara geççeniz hem ara kat satmaya kalksan havada gider vallabilmiyom ki canım anlamam ama şöyle diyim 5 katlı 3. kat ve iki tarafındada yan taraflardada ev var yani tam arada ya işte bi mutfaktan içinde vaz geçersem bidahada böyle bulamazsam diyorum başka evlererede baktım yatak odaları küçücük yatakla gardolabın arasında bi karış yer kalıyo burda büyük yatak odası falan
aynı anda yazmışız
kızım sende yağ olup deme nen
düşmanımmısın o kadar rejim yapıyok
95 milyer bu ev bankada onun için bankalar değerinin altında satıyolarmış burda normalde 110 120 civarı 2+1 lere 90 100 istiyolar
ayy canım ya içimi ferahlattın he dolapları düzgün canım odalarıda büyük çok ferah hatta yatak odasına dolap bile yaptırabilirim mesela yeri var hayırlısı diyim ya nasipse olur hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın yaBöcüğüm benim evi mi alacan :)))
benim evi anlattın bacım...ben eviincelemeden aldım mesela
ayy hiç begenmedim bu ne böyle diyim kaçarcasına cıktıgım ev meger kısmetimmiş
gidip incelediğim sorup sorusturdugu evden sonradan vazgectım mesela.
Benim evimde merkezin en güzel yerinde
ayrıca mutfagımda havalandırmaya bakıyor öyle çokta karanlık değil
öbür evim çok büyüktü eşyalarımda kocakoca oldugundan buraya zar zor sıgdım
mutfak masam büyüktü aynı senin hesap koyamadım yemek masamı mutfaga
ufak bir masam alırsam 2 sandalye atarım tamam.
Fiyatı ınanılmaz ucuzdu...Binadaki insanlar çok kalıtelıydı komsuluk süper
evin eksiği bana göre cokmesela ama kimine göre hiçyok.
bence biran önce karar ver saydıgın eksiler kötü değil
mutfagıda kafaya takma dolaları falan düzgünse eger havalandırmayı sorun etme
o fiyata bu derecede ıyı bir ev bulamam diyorsan baskasına bakma o evı al
herseyı bir arada bulmak mümkün ama uygun fiyata maalesef bu olmuyor bebekim.
Birde ev bosken göze hos gelmıyor eve yerlesınce bır bakıyorsun ev değişmiş yüzüne gülüyor.
Ben tasındıgım gün oturdum ağladım bu ne ya ben bu evı ıstemıyorum dıye
şimdi ise azda olsa alıstım...ilerde kendı zevkıme göre yaparım.
en güzelide genc yasta ev sahıbı olmak canım
kısss pahalı geldi bana yaa ama semtten dolayıda o kadar yüksek olabilir biz 89 a aldık 120m2 evim çok geniş bizim aldığımız adamda acil paraya ihtiyacı vardı o yüzden uyguna sattı bizim evde 120 falanmış değeri.. biraz daha araştırsanızmıkii:44:
kısss pahalı geldi bana yaa ama semtten dolayıda o kadar yüksek olabilir biz 89 a aldık 120m2 evim çok geniş bizim aldığımız adamda acil paraya ihtiyacı vardı o yüzden uyguna sattı bizim evde 120 falanmış değeri.. biraz daha araştırsanızmıkii:44:
ayy canım ya içimi ferahlattın he dolapları düzgün canım odalarıda büyük çok ferah hatta yatak odasına dolap bile yaptırabilirim mesela yeri var hayırlısı diyim ya nasipse olur hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın ya
canım benim mutfak hepimizin en sevdiği ve en çok zaman gecırdıgı yer
ister ev hanımı olister çalısan bayan bana göre hiçbir farkı yok...
bende havalandırmaya bakıyor dıye bu ne ya dedım ben hayatta yapamam
ama şuanda gayet memnunum ha tabıı kı güzelbir yere bakmasını isterdim
ama napalım kötünün en iyisi bu evdi birmutfak içinde vazgeçemezdim
odaları geniş yatak odam bayagı büyük gömme dolap falan var mesela
Diğer odaların büyükmüş bak lütfen vazgecmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
siz çok uygun fiyata almışsınız yaprak.
o zaman kaçırmayın dilek. nihanında dediği gibi satacak olursan ilerde çok daha iyi fiyata satarsınpahalı deil ucuz bile canım burda böyle evler 120 den aşağı olmuyo
o zaman siz bu evi 95 alınşimdi ben istediğim gibi bi ev almak istesem 130 dan aşağı alamam oda bizi gerer maalesef şu durumda:84::84:
o zaman siz bu evi 95 alın
120 miye hemen satın
bizde gittik eşimle bakmaya mutfağı bi gördüm benim surat düştü iyice evi göstermek için kadın gelmiş apartman sakinlerinden kadınlar anlatıyo işte şöyle böyle ben hiç suratlarına bile bakmadım kadınlar demiştir ne suratsız diyeöyle görünce sinir oldum çok:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?