KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hımm eksileride + ların yanında bişey kalmıyor yani mutfak önemli benim için kocaman mutfağım olmasını isterim ama evin bütün kısımları güzel mutfak kötüysede o evden vazgeçmem sanırsam
peki ev güneyemi bakıyor cephesi ne

ben geldimm.
evin özellikleri güzelmiş ama keşke mutfağıda geniş ve önü kapalı olmasaymış. ayrıca önünde ev yapılırsa kapanır iyice. bide sen alsan içine ne kadar masraf yapacan

Son düzenleme:

bilmiyom ki canım anlamam ama şöyle diyim 5 katlı 3. kat ve iki tarafındada yan taraflardada ev var yani tam arada ya işte bi mutfaktan içinde vaz geçersem bidahada böyle bulamazsam diyorum başka evlererede baktım yatak odaları küçücük yatakla gardolabın arasında bi karış yer kalıyo burda büyük yatak odası falan

canım öyle bütün gün iştesin ama sonuçta o evi alacan kiracı değilsin uzun yıllar belki oturacan o evde çalışmadığın zamanlar evinde olduğun zamanlar ne yapacan sıkılırsın mutfakta biran önce yemek yapimde çıkıyım diye acele edersin..yada ne bilim hani arada mutfak keyfi yaparız ya mesela konu komşu gelir otururuz kahve neyim içerük hani ben niyeyse o şekilde düşünüyorum
tabi ben yapamam diyorum ama belki sen yok ben sıkılmam dersin
ama almışken iyi bişi olsun canım sonra satmak isterseniz satarkende zorlanmayın

95 milyer bu ev bankada onun için bankalar değerinin altında satıyolarmış burda normalde 110 120 civarı 2+1 lere 90 100 istiyolar
eğer öyleyse canım alsanız bile bu evi kardasıız madem normalde baya yüksek fiyat istiyorlar ilerde satıp kara geçersi,niz o zaman kaçırmayın kesinlikle
canım bence kaçırma ev mantolama olmayınca bir sürü para geliyo bide ısınmıyor kimi evler öyle bi sorunda yok diyor her yönden kara geççeniz hem ara kat satmaya kalksan havada gider valla

95 milyer bu ev bankada onun için bankalar değerinin altında satıyolarmış burda normalde 110 120 civarı 2+1 lere 90 100 istiyolar

kısss pahalı geldi bana yaa ama semtten dolayıda o kadar yüksek olabilir biz 89 a aldık 120m2 evim çok geniş bizim aldığımız adamda acil paraya ihtiyacı vardı o yüzden uyguna sattı bizim evde 120 falanmış değeri.. biraz daha araştırsanızmıkii:44:

ayy canım ya içimi ferahlattın he dolapları düzgün canım odalarıda büyük çok ferah hatta yatak odasına dolap bile yaptırabilirim mesela yeri var hayırlısı diyim ya nasipse olur hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın ya

pahalı deil ucuz bile canım burda böyle evler 120 den aşağı olmuyo

siz çok uygun fiyata almışsınız yaprak.

canım benim mutfak hepimizin en sevdiği ve en çok zaman gecırdıgı yer
ister ev hanımı olister çalısan bayan bana göre hiçbir farkı yok...
bende havalandırmaya bakıyor dıye bu ne ya dedım ben hayatta yapamam
ama şuanda gayet memnunum ha tabıı kı güzelbir yere bakmasını isterdim
ama napalım kötünün en iyisi bu evdi birmutfak içinde vazgeçemezdim
odaları geniş yatak odam bayagı büyük gömme dolap falan var mesela
Diğer odaların büyükmüş bak lütfen vazgecmeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şimdi ben istediğim gibi bi ev almak istesem 130 dan aşağı alamam oda bizi gerer maalesef şu durumda:84::84:

bizde gittik eşimle bakmaya mutfağı bi gördüm benim surat düştü iyice evi göstermek için kadın gelmiş apartman sakinlerinden kadınlar anlatıyo işte şöyle böyle ben hiç suratlarına bile bakmadım kadınlar demiştir ne suratsız diyeöyle görünce sinir oldum çok:90:

Böcüğüm bende istediğim bir ev almaya kalksaydım
100-150 Binigözden çıkarmak gerekiyordu.
Hee alırdık ama evin içine girdikten sonra artık duvarları falan kemirir
birbirimizi yerdik.

annem uygunmus madem al vazgecmeeee

valla benim egerki mutfak dolapları daha yeni yaptırılmıs olmasaydı
eski olsaydı aha derdim hem dolaplar eski hem havalandırmaya bakıyor
ben bu evi almamda almam :)))
Dolaplar beni cezbetti
he emlakçıylada ben kavga etmiştim eve girer girmez suratım asıldı
adamda habire masrafsız daıre falan dıye övüyor.
çıldırmıstım.ama ki benıde annem ıkna etti
Ele gecmez birdaha dedi salak kızım al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…