KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o zaman kaçırmayın dilek. nihanında dediği gibi satacak olursan ilerde çok daha iyi fiyata satarsın

şuan satmaya kalksam 110 120 satılır normal fiyatı o çünkü çarşıya pazara heryere yürüyerek gidebilirsin bunu banka sattığı için ucuz internetten araştırdım ben bankalar bir an önce paraya çevirmek için ucuz veriyomuşlar
bu evi kredi çekip almış biri ödeyememişler bankada el koymuş

benimde annem 4 4 lük evi nerde bulcan diyo anca kendin yaptırırsan olur dedi
hayırlısı bakalım ya bu akşam anneleride alıp bidaha gidip bakıcaz bi iyice sonra son kararı vercez hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın ne diyim nasip saolun canlarım teşekkür ediyorum hepinize

abooo allah korusun,allah kimsenin başına vermesin
evet banka kendi parasını kurtara bilecek kadara satıyor
yazık olmus ev sahıbıne ya ödemelerde gitti üzüldüm şimdi
siz kredimi çekeceksınız pesınmı alacaksınız yafrım

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
peşin alırız heralde canım krediyi öbür ev için kullancaz bu ev olursa paramız yetiyo şuanda

yazık yaa
Allah yardımcımız olsunn

evet kötü bi durum . allah herkeze ödeme kolaylığı versin.

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
peşin alırız heralde canım krediyi öbür ev için kullancaz bu ev olursa paramız yetiyo şuanda

AMİİNN canım;
bak ne güzel peşin alıyormuşsunuz
sen bu evı al kacırma bacım ya.
Öbür ev mevzusunu kaçırdım sanırım
bir ev dahamı alacaksınız anlamadım kuşum

browni canım bizim bide kooparatifte evimiz var onu ödüyoruzda onun için kredi çekin ağustosta bitirelim dediler kabul ettik bizde onun için çekicez

alım satım kaç para onla kim uğraşçak hem benim acil eve ihtiyacım var yaza kadar kocişe söylerim bi ama yanaşmaz ki
evet herkezin haklı olduğu bir yan var tabi. dedğin gibi senin acil eve ihtiyacın var . madem öyle . hayırlısı ile alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…