KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bacım hergün makyaj yapıyon mu kocişini öle süsslü püslümü karşılıyonn:82:

slm kızlarrr ben geldim analarımızada gösterttik gösterdiğinden gösterme hayır ama işte biri çocuk odası mutfak olmazmı dedi biri dedi fena deil ehh iştte siz daha güzelini yapaydınız o zaman bizi düşünen olmadıki napalım yani kendi kendimize bişeyler yapmaya çalışıyoz işte
ev içime sindi gibi kızlar ya salonu yatak odası oturma odası geniş çok kaç eve baktıysak yatak odaları küçücük hep bu giyata iyi yani nediyim hayırlısıysa olsun Allahım hayırlısını nasip etsin artık

brownim hoş geldin canım ohh sefam olsun valla banyo yapılmış makyajlar bide kahve ohh nüspetmi yapıyon kızım Allah Allah

canım senin içine sinmesi önemli sindiyse alın

canım herkesin mutlaka bi bahanesi oluyo önemli olan eşinle senin içine sinmesii

ecn sena canım gitmişsin ama ben cevaplıyım açık kalmış sanırım sen sorduğunda görmemişim
ben kuaför için 2006 dan beri mosiye gidiyorum kestirmek istiyosan orda ismail abi var sahibi ona kestir o güzel keser yaptırmak istersende saçını topuz falan orda çalışan memet var yıllardır benim herşeyimi o yapar muthiştir valla saçım bi yapar herkes hayran kalıyo ben bişey demem ona tanıdı artık ne isterse yapar ama tam istediğim gibi yapar
kozmetik falan almak istiyosan kaptana gitme canım onun eski şeyi yok artık elindekileri satıyo sanırsam pek yeni bişey görmüyorum
bu papağan kuruyemişin ordaki sokağa dönünce diva bijuteri var ben ordan alıyorum ne gerekiyosa hem dükkan yeni açıldı hemde haftanın bi çok günü güzellik uzmanı duruyo o sana yardımcı oluyo ne istiyosan
umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
saol cnmıcım bi tanecim. bu divayı biliyom mosi dibimiz zaten.divada maxfactor vardır umarım

3 oda geniş bir arada bulmak zor şekerim. bencede al. benim yatak odam küçük mesela .küçük yatak odası kullanışsız oluyo. evin en önemli kısmı orası değilmi yani. banyosuda vardı zati orda ohh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…