KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar kocalarınızla görücü usulümü çıkarakmı evlendiniz merak ettim

bizimki ikisinin arası bişey oldu. görcücü usulü olarak başladı , tanıştırıldık. sonra bir müddet birbirmizi tanıdık. sonrada evlendik

bizimki ikisinin arası bişey oldu. görcücü usulü olarak başladı , tanıştırıldık. sonra bir müddet birbirmizi tanıdık. sonrada evlendik

ben görücü usulune karşı değilim bazı kişiler karşı ya
sonuçta tanıştıranlar bi vesile olursa olur olmazsa olmazz:97:

sizde bir yastıkta kocayın canım. tüm evliler.

peki hanımlar bu çıkma süresinden sonra eşlerde değişiklik oldumu.

ya belki garip gelir size ama ben eşimde bi değişiklik göremiyorum çıkarken tanıdığım insan nasılsa şuanda aynı karakterle yani bi değişiklik yok şimdilik belki yeni olduğumuz içindir bilemiyorum ama umarım değişmezz...acaba zamanla değişirmiki yoksa bi insan baştan nasılsa sonradanda öyle kalırmı:44:

sizde bir yastıkta kocayın canım. tüm evliler.

peki hanımlar bu çıkma süresinden sonra eşlerde değişiklik oldumu.
amin canım cümlemizi inş.

yok kız benimkinde olmadı aynı :97:
çıkakende kavga ediyoduk şimdide
çıkarkende çiçek alıyodu şimdide
ozamanda yimeğe çıkarıyodu şimdide
aynı ya değişmemiş benim herüfüm

evlendikten sonra değişmediyese değişmez bence.

aman ne güzel. benim eşim nasıl attıdı nasıl attıydı. evlendik anam adam pinti çıktı.
geçen konuşuyoda bende amma atmışım haa diyo. geride borç bitsin bak nasıl gezcez diye ekliyo.

Son düzenleme:
aman ne güzel. benim eşim nasıl attıdı nasıl attıydı. evlendik anam adam pinti çıktı.
geçen konuşuyoda bende amma atmışım haa diyo. geride borç bitsin bak nasıl gezcez diye ekliyo.
bian önce borç biterde sözünü tutar inş. canım
bizimde borçlar var artık bazı şeylerden fedakarlık etçez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…