- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.601
polyanan tatlişkom burdasın niye dalmıyon muhabete
yeğen napıyo
senin kayıvalide kesin o demlediği çayların kalan demini kurutup balkonda tekrar çay demliyodur onlarla
yanıda da dünden kalmmış çayı ısıtır. arkasından da 5 bayram öncesi bi taraftan hediye gelmiş bayatlamış çikolatalardan ikram eder.. çöpe gitcene mideye gitsin di mi ama eheheheheh
senin kayıvalide kesin o demlediği çayların kalan demini kurutup balkonda tekrar çay demliyodur onlarla
nerden dalsam diye bakiyom
iyidir minik fare kucagimda duruyor.evi süpürürken uyandirdim
siz neydiyonuz.
sen dal biyerdennerden dalsam diye bakiyom
iyidir minik fare kucagimda duruyor.evi süpürürken uyandirdim
siz neydiyonuz.
yok kız benimki askeriye köü yani.atmşlar askeriyeye para yok diye. 3-4 evi var kayınvaldemin dükkan arsa bi sürü şeyi var ama acır para verirsin. bi sürü de parası var. görsen bizden fakirdir ama....kız ne yapsın. öyle öyle oğlunu okutup toktor yapmış işte. kayınpeder yok galiba
:kusannihansmili:
kusmakla ilgile smiley yok ya duygularımı smileyle ifade edemediğim için öyle yazdım:kusannihansmili: bu ne kız
kusmakla ilgile smiley yok ya duygularımı smileyle ifade edemediğim için öyle yazdım
yok kız benimki askeriye köü yani.atmşlar askeriyeye para yok diye. 3-4 evi var kayınvaldemin dükkan arsa bi sürü şeyi var ama acır para verirsin. bi sürü de parası var. görsen bizden fakirdir ama....
benm kocam bi de okurken çalışıp bunlara bakmış
allah seni :))kusmakla ilgile smiley yok ya duygularımı smileyle ifade edemediğim için öyle yazdım
h.b masallah ey yazismissiniz haaahoş geldin canım. neyde laflıyok öyle.
sen dal biyerden
yirim onu ben
öp benim için iki yanağından
biz geyik yapıyoz her zamanki gibi
kusmakla ilgile smiley yok ya duygularımı smileyle ifade edemediğim için öyle yazdım
h.b masallah ey yazismissiniz haaa
öptüm teyzesi.
yeni smil yapmissin kendine
h.b masallah ey yazismissiniz haaa
öptüm teyzesi.
yeni smil yapmissin kendine
dua et kusmuk resmi koymadımıyyy anladım canımmmmm
sahi sen 3 aytatilde napıyon örtmenler gibi gidip boş boş oturuyonmuöyle oldu. benim bu aralar hiç iiş yok. okular da kapanıyo ya . o yüzden boşum
öyle oldu. benim bu aralar hiç iiş yok. okular da kapanıyo ya . o yüzden boşum
benim 20 gün tatilim var topu topusahi sen 3 aytatilde napıyon örtmenler gibi gidip boş boş oturuyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?