KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

karar verebilmişlermi bari:44:

aralarından biri biliyomuş nereli olduğunu.çok möhüm bi olay sanki.gelmiş beni kıskandırıyo.oh ii oldu o biscolatanın reklamını.lem çok da seviyom biscolatayı almaz da artık bana :84:

ama o hatunda güzel yani. doğruya doğru.

datlum cadum siz ankaranın nersinde oturuyonuz.ben de ankda okudum 4 yılım orda geçti.benim yurt karanfil sok.ın sonundaydı.manyak güzel günlerim geçti ankarada benim severim ankarayı
canım ben ankarada oturmuyom yaprak ankarada oturyo. benim akrabalar var orda o maksatla geliyoz sık sık

yok beğenmiyomuş onu da daha güzeller varmış da.dedim bak kapı orda.onlar da seni bekliyodu ehheh.bizim tartışmalarımızn çoğu zaten böle aptal sebeplerdir.

çok gıcıkmış eşin. insan hiç karısına öyle söylermi. ben olsam bi tane patlatırım enseye yalvarana kadarda tüm uçuşları iptal ederim

çok gıcıkmış eşin. insan hiç karısına öyle söylermi. ben olsam bi tane patlatırım enseye yalvarana kadarda tüm uçuşları iptal ederim
ben ona başka ambargolar uyguluyorum böyle durumlarda.uçuş muçuş kalmıyo yani.beim kocam i dir hoştur da saçma sapan şeylerden anlamsız şeylerden kavga çıkarmasını ii bilir. snra fatura ona pahalıya patlıyo.

çok bonkör adam desene alışmış pahalı fatura ödemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…