- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.641
yaprak çift dikiş
senle bende de kırıklar
ne çok ortak noktamız var nen hepimiz tembelmişiz
benim ortaokul berbattıda lisede düzelttiydim
aöfdede üstüste 3 kere kalınca bıraktım okuma macerasını
evetevet tembelmisiz.
sinavlara girerken ne heyecan yapardim yaa özledim o zamanlari
kopya cekermiydiniz kiz
evet tembelmisiz.
sinavlara girerken ne heyecan yapardim yaa özledim o zamanlari
kopya cekermiydiniz kiz
bende daha önce kamu yönetimi seçmiştim . matematikten korktuğumdan sınavlara dahi girmedim. sonra iki yıllık ev ekonomisini yazdım. çok kolay bi bölüm. matematikte yok. orayı takıntsız geçtim. işletmeden devam ediyom bu sene.maşallah yani 2 çocukla vede çalışıyorsun ve 3. sınıftasın
kendimden utandım şuan :78:bi şaplak atayım kendime
ben kamu yönetiminde 3 kere kaldım ve bıraktım
çok zor ya nasıl başardın
dersleri değili okulu seviyodum. oyun oynamayı çok severdim.
derslerdende en çok türkçeyi türkçde en çok kompozisyon yazmayı severdim
yaprak çift dikiş
senle bende de kırıklar
ne çok ortak noktamız var nen hepimiz tembelmişiz
benim ortaokul berbattıda lisede düzelttiydim
aöfdede üstüste 3 kere kalınca bıraktım okuma macerasını
bende aöf de 1 kere kaldım bütün şevkim gitti bıraktım bende
sanırım 7 yıl içinde tekrar başlayabiliyomuşsun 2 yılım kaldı:18:
nasıl yani 2 yıllık ev ekonomisi ve sonra işletmeye geçip mat. muafmı oldun bana açsana canım konuyu bende yaparım belkibende daha önce kamu yönetimi seçmiştim . matematikten korktuğumdan sınavlara dahi girmedim. sonra iki yıllık ev ekonomisini yazdım. çok kolay bi bölüm. matematikte yok. orayı takıntsız geçtim. işletmeden devam ediyom bu sene.
inşallah burayıda takıntısız geçerim.
evet
hele bi tarihçi vardı sınıfı yönetemiyordu
sıramdan kalkıp bi arkadşın sırasına gidip soruyu yazıp tekrar sırama geçiyordum
ben heç beceremezdim bi kere geometride çekim dedim hoca yakaladı kağıdımı aldı
benimde öğretmen hep yazıdan not kıarardı. günlük tutuyodum ama eşim okumuş bi keresinde . ban ahepsini yaktırdı gıcık. şimdi korkudan tutamıyom.bende cok severim kompozisyon yazmayi ama yazim pek güzel deil.
benim bi ajandam var bazen duygularimi yazarim sayfalarca
bizimde edebiyatci öyleydi.aynenevet
hele bi tarihçi vardı sınıfı yönetemiyordu
sıramdan kalkıp bi arkadşın sırasına gidip soruyu yazıp tekrar sırama geçiyordum
ben heç beceremezdim bi kere geometride çekim dedim hoca yakaladı kağıdımı aldı
ne yazıyodu ki günlükte de yaktırdı
bende hiç beceremezdim.
benimde öğretmen hep yazıdan not kıarardı. günlük tutuyodum ama eşim okumuş bi keresinde . ban ahepsini yaktırdı gıcık. şimdi korkudan tutamıyom.
bizimde edebiyatci öyleydi.aynen
bizim geometrici cok acik gözdü yerimizden bile kipirdayamazdik.
kesinlikle yapın kızlar. açık öğretim ev ekonomisini seçiyon. dersler çok basit. iktisat biraz zor ama onuda çalışınca anlıyo insan. onu bitirip diplomanı alırken 3. sınıf iktisat, yada kamuya geçiş yaptırıyon. netten kaydnı yapıyon. sonrada bürodan . geçince görmediğin derslerden muaf oluyon. 3. sınıf işletme derslerni alıyon. ve mezun olurkende işletme mezunu oluyonnasıl yani 2 yıllık ev ekonomisi ve sonra işletmeye geçip mat. muafmı oldun bana açsana canım konuyu bende yaparım belki
bende hiç beceremezdim.
benimde öğretmen hep yazıdan not kıarardı. günlük tutuyodum ama eşim okumuş bi keresinde . ban ahepsini yaktırdı gıcık. şimdi korkudan tutamıyom.
bende hiç beceremezdim.
kesinlikle yapın kızlar. açık öğretim ev ekonomisini seçiyon. dersler çok basit. iktisat biraz zor ama onuda çalışınca anlıyo insan. onu bitirip diplomanı alırken 3. sınıf iktisat, yada kamuya geçiş yaptırıyon. netten kaydnı yapıyon. sonrada bürodan . geçince görmediğin derslerden muaf oluyon. 3. sınıf işletme derslerni alıyon. ve mezun olurkende işletme mezunu oluyon
tmm canım yapçem bu sene gitti ama benim şansımkesinlikle yapın kızlar. açık öğretim ev ekonomisini seçiyon. dersler çok basit. iktisat biraz zor ama onuda çalışınca anlıyo insan. onu bitirip diplomanı alırken 3. sınıf iktisat, yada kamuya geçiş yaptırıyon. netten kaydnı yapıyon. sonrada bürodan . geçince görmediğin derslerden muaf oluyon. 3. sınıf işletme derslerni alıyon. ve mezun olurkende işletme mezunu oluyon
evet canım.evet yani bölüm değiştirebiliyomuyuz işletmeden başka bi bölüme geçebiliyomuyum tekrar sınava girmeden
kız arkadaşım felanda yoktu enim. erkek yani. ama platonik şeyler vardı onları yazmıştım. şiir yazardım. öyle.ne yazıyodu ki günlükte de yaktırdı
aman sorma . geldimki eve suratı kırk karış. ne oldu diyom ses etmiyo. sonradan zorla söylettim. yakınca konuşmaya başladı. pis . hiç unutmuyom ama.merakli sey okudun okudun birak dursun ne var günlük iste.
benim kocam okumaz yok ama gecmistekiler olsaydi kesin okurdugerisini düsünemiyorum.
bekarken tuttuğum günlük kız. kayınvalidemden nefret ettiğimi bilir. yüzüne söylerim.abaaaaneler yazıyodu kız içinde eşinin bilmemesi gereken şeyler varmıydı kayınvalideyle ilgili neyimm
benim şimdi açıköğretimdeki kaydım duruyo sanırım birinci sınıfta bıraktım ama dondu sanırım kaydım dimi
tekrar sınava girmeden başvuru yapıp bölüm değiştirebiliyomuyumki:44:
tmm canım yapçem bu sene gitti ama benim şansım
2 yıl üstüste kayıt yaptırmazsan iptal oluyo galiba
sağol taalişkomkayıt yenilemeyince donuyo. 2 yıl galiba süresi tam bilmiyom. açıköğretmin sitesinde hangi bölümlerden hangilerine geçiş yapılabileceğ iile ilgili bilgiler var kızlar. şimdi sizi yanıltmaım. ama ihmal etmeyin derim
evet canım.
kız arkadaşım felanda yoktu enim. erkek yani. ama platonik şeyler vardı onları yazmıştım. şiir yazardım. öyle.
aman sorma . geldimki eve suratı kırk karış. ne oldu diyom ses etmiyo. sonradan zorla söylettim. yakınca konuşmaya başladı. pis . hiç unutmuyom ama.
bekarken tuttuğum günlük kız. kayınvalidemden nefret ettiğimi bilir. yüzüne söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?