KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet tembelmisiz.
sinavlara girerken ne heyecan yapardim yaa özledim o zamanlari
kopya cekermiydiniz kiz

bende daha önce kamu yönetimi seçmiştim . matematikten korktuğumdan sınavlara dahi girmedim. sonra iki yıllık ev ekonomisini yazdım. çok kolay bi bölüm. matematikte yok. orayı takıntsız geçtim. işletmeden devam ediyom bu sene.
inşallah burayıda takıntısız geçerim.

dersleri değili okulu seviyodum. oyun oynamayı çok severdim.
derslerdende en çok türkçeyi türkçde en çok kompozisyon yazmayı severdim

bende cok severim kompozisyon yazmayi ama yazim pek güzel deil.

benim bi ajandam var bazen duygularimi yazarim sayfalarca

bende aöf de 1 kere kaldım bütün şevkim gitti bıraktım bende
sanırım 7 yıl içinde tekrar başlayabiliyomuşsun 2 yılım kaldı:18:

üsütne düşünce basit aslında . bi de internetten geçmiş sınavlara felan bakıyon soru çözüyon basit oluyo.
bence es geçmeyin. deneyin. diplomanın ne zamna lazım olacağı belli olmaz.

nasıl yani 2 yıllık ev ekonomisi ve sonra işletmeye geçip mat. muafmı oldun bana açsana canım konuyu bende yaparım belki

evet
hele bi tarihçi vardı sınıfı yönetemiyordu
sıramdan kalkıp bi arkadşın sırasına gidip soruyu yazıp tekrar sırama geçiyordum

ben heç beceremezdim bi kere geometride çekim dedim hoca yakaladı kağıdımı aldı

bende hiç beceremezdim.

bende cok severim kompozisyon yazmayi ama yazim pek güzel deil.

benim bi ajandam var bazen duygularimi yazarim sayfalarca
benimde öğretmen hep yazıdan not kıarardı. günlük tutuyodum ama eşim okumuş bi keresinde . ban ahepsini yaktırdı gıcık. şimdi korkudan tutamıyom.

evet
hele bi tarihçi vardı sınıfı yönetemiyordu
sıramdan kalkıp bi arkadşın sırasına gidip soruyu yazıp tekrar sırama geçiyordum
bizimde edebiyatci öyleydi.aynen
ben heç beceremezdim bi kere geometride çekim dedim hoca yakaladı kağıdımı aldı

bizim geometrici cok acik gözdü yerimizden bile kipirdayamazdik.

bende hiç beceremezdim.

benimde öğretmen hep yazıdan not kıarardı. günlük tutuyodum ama eşim okumuş bi keresinde . ban ahepsini yaktırdı gıcık. şimdi korkudan tutamıyom.
ne yazıyodu ki günlükte de yaktırdı
bizimde edebiyatci öyleydi.aynen

bizim geometrici cok acik gözdü yerimizden bile kipirdayamazdik.

nasıl yani 2 yıllık ev ekonomisi ve sonra işletmeye geçip mat. muafmı oldun bana açsana canım konuyu bende yaparım belki
kesinlikle yapın kızlar. açık öğretim ev ekonomisini seçiyon. dersler çok basit. iktisat biraz zor ama onuda çalışınca anlıyo insan. onu bitirip diplomanı alırken 3. sınıf iktisat, yada kamuya geçiş yaptırıyon. netten kaydnı yapıyon. sonrada bürodan . geçince görmediğin derslerden muaf oluyon. 3. sınıf işletme derslerni alıyon. ve mezun olurkende işletme mezunu oluyon

bende hiç beceremezdim.

merakli sey okudun okudun birak dursun ne var günlük iste.
benim kocam okumaz yok ama gecmistekiler olsaydi kesin okurdu gerisini düsünemiyorum.

bende hiç beceremezdim.

abaaaa neler yazıyodu kız içinde eşinin bilmemesi gereken şeyler varmıydı kayınvalideyle ilgili neyimm

benim şimdi açıköğretimdeki kaydım duruyo sanırım birinci sınıfta bıraktım ama dondu sanırım kaydım dimi
tekrar sınava girmeden başvuru yapıp bölüm değiştirebiliyomuyumki:44:

tmm canım yapçem bu sene gitti ama benim şansım
2 yıl üstüste kayıt yaptırmazsan iptal oluyo galiba

evet yani bölüm değiştirebiliyomuyuz işletmeden başka bi bölüme geçebiliyomuyum tekrar sınava girmeden
evet canım.

ne yazıyodu ki günlükte de yaktırdı

kız arkadaşım felanda yoktu enim. erkek yani. ama platonik şeyler vardı onları yazmıştım. şiir yazardım. öyle.

merakli sey okudun okudun birak dursun ne var günlük iste.
benim kocam okumaz yok ama gecmistekiler olsaydi kesin okurdu gerisini düsünemiyorum.
aman sorma . geldimki eve suratı kırk karış. ne oldu diyom ses etmiyo. sonradan zorla söylettim. yakınca konuşmaya başladı. pis . hiç unutmuyom ama.

abaaaa neler yazıyodu kız içinde eşinin bilmemesi gereken şeyler varmıydı kayınvalideyle ilgili neyimm
bekarken tuttuğum günlük kız. kayınvalidemden nefret ettiğimi bilir. yüzüne söylerim.

benim şimdi açıköğretimdeki kaydım duruyo sanırım birinci sınıfta bıraktım ama dondu sanırım kaydım dimi
tekrar sınava girmeden başvuru yapıp bölüm değiştirebiliyomuyumki:44:
tmm canım yapçem bu sene gitti ama benim şansım
2 yıl üstüste kayıt yaptırmazsan iptal oluyo galiba

kayıt yenilemeyince donuyo. 2 yıl galiba süresi tam bilmiyom. açıköğretmin sitesinde hangi bölümlerden hangilerine geçiş yapılabileceğ iile ilgili bilgiler var kızlar. şimdi sizi yanıltmaım. ama ihmal etmeyin derim

sağol taalişkom
azmine becerine hayran kaldım valla

fena kiskanmis
ne inaaat yakinca konusmaya basladi ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…