KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

menemen sanırsam:44:

ben ilk gördüğmde anlamıştım. maşallahı var
puanlarrrrrrrrrrrrrrrrr dileğe
100
100
100
sen zaten zeki kadinsin bacim
al bendende o kadar 100
tamam canım gelin valla ne güzel gezerük hem yazın gelin denize giderük
keşke gelebilseniz polyanacım ne güsel almiramızıda severik

keske gelebilsek valla yaa ne güzel olurdu biz kocalari birakip yazin hep beraber tatile cikalim:89: ka dinlerik hep beaber

offf kızlar yaaa çok moralim bozuk benim
ilk defa gitti gidiyordan kot aldım2 tane 2. el
kesimi hoşuma gitti,satıcıyla irtibata geçtim ölçüler benim ölçülerime uyuyordu cm olarak vermişti keşke beden ve boy olarak verseymiş.kotlar kısacık kaldı neye uğradığımı şaşırdım.şimdi yollasam iade etsem yine kargo parası vereceğim birsürü
eşim 2. ele çok kzıdığı için ona söylemeden aldım çünkü ürünler gerçekten az kullanılmış ve markaydı...elimde patladı iyimi napcam ben yaaa:84::84::84::84:
boy hiç tutmuyor alakası yok
gelen kotların boyu 30 ben 34 giyiyorum

etrafında değiştirebilceğin arkadaşın felan yokmu canım.

SırasıyLa En Çok Aldatan Burç.
‎1-Koç
2-İkizler
3-Kova
4-Aslan
5-Terazi
...6-Balık
7-Yay
8-Akrep
9-Oğlak
10-Boğa
11-Başak
12-Yengeç

bizmkisininki başak ben yırttım sizinkiler hangisii

canım bermuda giib giy bence.hatta yaz için biraz daha kestirebilirsin belki. diz üstü şort gibi falan da olur.beli olduysa bence sorun yok. boyunu halledersin.terziye sor bence

SırasıyLa En Çok Aldatan Burç.
‎1-Koç
2-İkizler
3-Kova
4-Aslan
5-Terazi
...6-Balık
7-Yay
8-Akrep
9-Oğlak
10-Boğa
11-Başak
12-Yengeç

bizmkisininki başak ben yırttım sizinkiler hangisii
noliyii ya ben ikizler burcuyum

bilge birazdan ekliyorum albümüme sen

etrafında değiştirebilceğin arkadaşın felan yokmu canım.
biri var aslında ama nasıl dicem ki ben 2. el kot aldım senin boya uygun sana satayımmı dicem:26:
canım bermuda giib giy bence.hatta yaz için biraz daha kestirebilirsin belki. diz üstü şort gibi falan da olur.beli olduysa bence sorun yok. boyunu halledersin.terziye sor bence

cnm ben kapri boy hiç sevmiyorum ne yazıkki.zaten kesimleri kapriye uygun değil..dar paça olsa neyse ama boru paça bunlar

bende tekrar gitti gidiyordan satışamı çıkarsamki kargo parasınıda üstüne ekleyerek.
burda takasa koydum bakalım ilgilenen olurmu.:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…