KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende de gittiydi bacım. nasıl korktum sena beni hakkaten gocası sanacak diye. cevap veremeden koptu bağlantı

çözdümm u sonuş
HEMEN ALIN!
İş güvenliğiniz var, hatasız bir kredi geçmişiniz var ve önümüzdeki dört beş yıl boyunca ne yapmak istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Ev almak mükemmel bir yatırımdır. Tabi kendi eviniz olduğunda her türlü tamirattan ve bakımdan da siz sorumlu olacaksınız ama eğer bu şekilde devam ederseniz bunlar sizin için asla problem olmaz. Nerde ev almak istediğiniz düşünün. İşinize mi yakın olsun yoksa market ve diğer ihtiyacınız olan dükkânlara mı? Eğer çocuk yapmayı planlıyorsanız civardaki okulları bir araştırın. Siz artık kendi evinizin sahibi olmaya kesinlikle hazırsınız!
:85::85:

selam burdada muhabbet varmıs kimseyi tanımıyorum henüz ama bir derdim var kızlar belkı bana fikir verebilirsiniz bugun esımle tartıstık kuzenım geldı ızmırden onunla gorusmek ıcın aradım esımı ızın vermedı gıdemezsın kendı tarafına cok gıdıyorsun dedı bende tamam hıcbırsey demıyorum sana dedım ve kapattık bana mesaj yazmıs bır defa ızın vermedım hemen patlak verdin yazmıs madem kızacaktın nıye soruyorsun yazmıs bende cevap yazmadım sonra eve geldı bana kızdı nıye kızıyorsun telefonda dedı bana bende dedımkı ben kendı tarafıma hıc gıtmıyorum sen hep gıdıyorsun dıyorsun o yuzden kızdım dedım bana bagırdı sen kımsınde sınırlenıyorsun fln kapıyı carptı gıttı henuz 4 aylık evlıyız 2 ay kadar nısanlı kaldık kötü hıssedıyorum kendımı esım normalde anlayıslı ama bazen boyle ani cıkısları cok oluyor annesıde belkı onu dolduruyordur bana hıc gelmıyor gıtmıyor dıye bılmıyrum neler olup bıttıgını aman evlılık ne zormus bu gunler gecermıs sızdede tartısmalar oluyormuydu bana fıkır verın nasıl davranıyım napıyım

ev hayırlı ossun. biz de bozdurduk altınları aman takmıyom diye ama bankaya yatırmıştık.snra gittik bana araba aldık.mal gibi süremiyom şimdi.benimki yanımda cır cır ötünce yok taşı görmedin mi yok frene bas yok karşıdan araba geliyo üfffff.neyse snra tabi borç olarak yazdım kenara o altınları ödicek valla

bende hiç takmıyorum şimdiye kadar aman bozduralım zaten takmıyorum diyodum ama iş gerçeğe dönünce üzüldüm ya:85:

ayy çok sevindim. hadi hayıırlısı bakalım. güle güle otur. altınlar içinde üzülmekte haklısın. insanın içi burkuluom. ama hayırlı bi iş için bozuluyolar.

hoşgeldin daha yeni evliymişsin erkekler bazen böyle çıkışlar yaparlar ama sonra pişman olurlar dediğin gibi belki annesi dolduruşa getiriyodur

bende hiç takmıyorum şimdiye kadar aman bozduralım zaten takmıyorum diyodum ama iş gerçeğe dönünce üzüldüm ya:85:
sen evi al ben gelcem sana hayırlı ossuna:)zaten ööle olur.evi alın nasıl olsa birikimlerle altın alırsın.hem böle mal gibi 22 ayar bilezik falan almazsın.istediğinden alırsın:97:

ya bu erkekler neden yok ailene çok gittin yok az görüş yok gidip gelme bu ne yaaaa
niye aileyle araya mesafe koymak isterlerki

sen evi al ben gelcem sana hayırlı ossuna:)zaten ööle olur.evi alın nasıl olsa birikimlerle altın alırsın.hem böle mal gibi 22 ayar bilezik falan almazsın.istediğinden alırsın:97:

ewet şimdiye kadar hep ev alabilmek için yatırım olsun diye alıyodum artık istediğim şeyleri alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…