- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.921
avatarındakiler gibi oynayabiliriz şimdi bacımmmohhh gelebildik nihayet
avatarındakiler gibi oynayabiliriz şimdi bacımmm
ay kiyamam sana bukadar stres yapma ama bi kendi evine tasin ooohhh iyiki vermisim diceksin gör bak.
isanin kendi evi olunca kendini bi baska güvende hissediyor valla.
ev hayırlı ossun. biz de bozdurduk altınları aman takmıyom diye ama bankaya yatırmıştık.snra gittik bana araba aldık.mal gibi süremiyom şimdi.benimki yanımda cır cır ötünce yok taşı görmedin mi yok frene bas yok karşıdan araba geliyo üfffff.neyse snra tabi borç olarak yazdım kenara o altınları ödicek valla
ayy çok sevindim. hadi hayıırlısı bakalım. güle güle otur. altınlar içinde üzülmekte haklısın. insanın içi burkuluom. ama hayırlı bi iş için bozuluyolar.kızlarr
evi almışık galiba ya
eşim altınları hesaplamaya başladı iş gerçeğe binince şimdi bozdurcazya içimi bi hüzün kapladı ya normalde hiç takmıyodum ama elimden gitçeni anlayınca içimi bi acı kapladı hee:84::84:
hoşgeldin daha yeni evliymişsin erkekler bazen böyle çıkışlar yaparlar ama sonra pişman olurlar dediğin gibi belki annesi dolduruşa getiriyodurselam burdada muhabbet varmıs kimseyi tanımıyorum henüz ama bir derdim var kızlar belkı bana fikir verebilirsiniz bugun esımle tartıstık kuzenım geldı ızmırden onunla gorusmek ıcın aradım esımı ızın vermedı gıdemezsın kendı tarafına cok gıdıyorsun dedı bende tamam hıcbırsey demıyorum sana dedım ve kapattık bana mesaj yazmıs bır defa ızın vermedım hemen patlak verdin yazmıs madem kızacaktın nıye soruyorsun yazmıs bende cevap yazmadım sonra eve geldı bana kızdı nıye kızıyorsun telefonda dedı bana bende dedımkı ben kendı tarafıma hıc gıtmıyorum sen hep gıdıyorsun dıyorsun o yuzden kızdım dedım bana bagırdı sen kımsınde sınırlenıyorsun fln kapıyı carptı gıttı henuz 4 aylık evlıyız 2 ay kadar nısanlı kaldık kötü hıssedıyorum kendımı esım normalde anlayıslı ama bazen boyle ani cıkısları cok oluyor annesıde belkı onu dolduruyordur bana hıc gelmıyor gıtmıyor dıye bılmıyrum neler olup bıttıgını aman evlılık ne zormus bu gunler gecermıs sızdede tartısmalar oluyormuydu bana fıkır verın nasıl davranıyım napıyım
sen evi al ben gelcem sana hayırlı ossuna:)zaten ööle olur.evi alın nasıl olsa birikimlerle altın alırsın.hem böle mal gibi 22 ayar bilezik falan almazsın.istediğinden alırsın:97:bende hiç takmıyorum şimdiye kadar aman bozduralım zaten takmıyorum diyodum ama iş gerçeğe dönünce üzüldüm ya:85:
ayy çok sevindim. hadi hayıırlısı bakalım. güle güle otur. altınlar içinde üzülmekte haklısın. insanın içi burkuluom. ama hayırlı bi iş için bozuluyolar.
selam burdada muhabbet varmıs kimseyi tanımıyorum henüz ama bir derdim var kızlar belkı bana fikir verebilirsiniz bugun esımle tartıstık kuzenım geldı ızmırden onunla gorusmek ıcın aradım esımı ızın vermedı gıdemezsın kendı tarafına cok gıdıyorsun dedı bende tamam hıcbırsey demıyorum sana dedım ve kapattık bana mesaj yazmıs bır defa ızın vermedım hemen patlak verdin yazmıs madem kızacaktın nıye soruyorsun yazmıs bende cevap yazmadım sonra eve geldı bana kızdı nıye kızıyorsun telefonda dedı bana bende dedımkı ben kendı tarafıma hıc gıtmıyorum sen hep gıdıyorsun dıyorsun o yuzden kızdım dedım bana bagırdı sen kımsınde sınırlenıyorsun fln kapıyı carptı gıttı henuz 4 aylık evlıyız 2 ay kadar nısanlı kaldık kötü hıssedıyorum kendımı esım normalde anlayıslı ama bazen boyle ani cıkısları cok oluyor annesıde belkı onu dolduruyordur bana hıc gelmıyor gıtmıyor dıye bılmıyrum neler olup bıttıgını aman evlılık ne zormus bu gunler gecermıs sızdede tartısmalar oluyormuydu bana fıkır verın nasıl davranıyım napıyım
sen evi al ben gelcem sana hayırlı ossuna:)zaten ööle olur.evi alın nasıl olsa birikimlerle altın alırsın.hem böle mal gibi 22 ayar bilezik falan almazsın.istediğinden alırsın:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?