KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım daraltıyo terziler aynı zamanda.üzüldüm bak şimdi ya

kızzz kocalarınızınkini diyomm

bende yengeçim nakadan sadığımm
bende oğlakkkk

hımm. doğruyu söylemzssen olmaz tabi..netten bişey almaya bu yüzden çok korkuyom işte.

kızlarr
evi almışık galiba ya
eşim altınları hesaplamaya başladı iş gerçeğe binince şimdi bozdurcazya içimi bi hüzün kapladı ya normalde hiç takmıyodum ama elimden gitçeni anlayınca içimi bi acı kapladı hee:84::84:

canım daraltıyo terziler aynı zamanda.üzüldüm bak şimdi ya
ya bende daraltırım dikiş biliyorum makinamda var ama dediğim gibi kapri giyemem(
bende oğlakkkk

hımm. doğruyu söylemzssen olmaz tabi..netten bişey almaya bu yüzden çok korkuyom işte.

aslında şimdiye kadar çok alışverişyaptım hiç sorun yaşamdım.ama bunda böyyle oldu ne yazıkki çok sinirli ve üzgünüm.

ayni durumda bende olsam üzülürdüm.benim kocamda bi gün belki ev almak icin bozdururuz falan diyor bende üzülüyorum hepsinin bi anisi var ama napcan ev aliyonuz sonucta bosa gitmiyorki

olsun kızzzz ev alıyorsunuz çöpe atmıyorsunuz ya..biz evlenir evlenmez satıp araba aldık..daha önce kaynana dedikodusu yaparken yazmıştım gerçi

ayni durumda bende olsam üzülürdüm.benim kocamda bi gün belki ev almak icin bozdururuz falan diyor bende üzülüyorum hepsinin bi anisi var ama napcan ev aliyonuz sonucta bosa gitmiyorki

olsun kızzzz ev alıyorsunuz çöpe atmıyorsunuz ya..biz evlenir evlenmez satıp araba aldık..daha önce kaynana dedikodusu yaparken yazmıştım gerçi

ayy ya bende şimdiye kadar ev alım bozdururum napçam onları diyodumda şimdi gerçek olunca üzüldüm çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…