- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.901
benim kociş oğlak.yine de risk grubundakızzz kocalarınızınkini diyomm
bende yengeçim nakadan sadığımm
canım daraltıyo terziler aynı zamanda.üzüldüm bak şimdi yabiri var aslında ama nasıl dicem ki ben 2. el kot aldım senin boya uygun sana satayımmı dicem:26:
cnm ben kapri boy hiç sevmiyorum ne yazıkki.zaten kesimleri kapriye uygun değil..dar paça olsa neyse ama boru paça bunlar
bende tekrar gitti gidiyordan satışamı çıkarsamki kargo parasınıda üstüne ekleyerek.
burda takasa koydum bakalım ilgilenen olurmu.:44::44:
bende oğlakkkkkızzz kocalarınızınkini diyomm
bende yengeçim nakadan sadığımm
hımm. doğruyu söylemzssen olmaz tabi..netten bişey almaya bu yüzden çok korkuyom işte.biri var aslında ama nasıl dicem ki ben 2. el kot aldım senin boya uygun sana satayımmı dicem:26:
cnm ben kapri boy hiç sevmiyorum ne yazıkki.zaten kesimleri kapriye uygun değil..dar paça olsa neyse ama boru paça bunlar
bende tekrar gitti gidiyordan satışamı çıkarsamki kargo parasınıda üstüne ekleyerek.
burda takasa koydum bakalım ilgilenen olurmu.:44::44:
ya akrepler çok çapkın oluyo.benim bi kız arkidiş vardı çok fenaydı he
valla sen yoksa benim kociş misin. datlu cadı falan bi şifre mi yoksam.nen yokda kızlarla dedikodumu mu dinlemeye geldin.hani hastanede yoktu internet. bu arada ameliyatın yok mu nen senin
hadi ya
ya akrepler çok çapkın oluyo.benim bi kız arkidiş vardı çok fenaydı he
ya bende daraltırım dikiş biliyorum makinamda var ama dediğim gibi kapri giyememcanım daraltıyo terziler aynı zamanda.üzüldüm bak şimdi ya
bende oğlakkkk
hımm. doğruyu söylemzssen olmaz tabi..netten bişey almaya bu yüzden çok korkuyom işte.
kızlarr
evi almışık galiba ya
eşim altınları hesaplamaya başladı iş gerçeğe binince şimdi bozdurcazya içimi bi hüzün kapladı ya normalde hiç takmıyodum ama elimden gitçeni anlayınca içimi bi acı kapladı hee:84::84:
kızlarr
evi almışık galiba ya
eşim altınları hesaplamaya başladı iş gerçeğe binince şimdi bozdurcazya içimi bi hüzün kapladı ya normalde hiç takmıyodum ama elimden gitçeni anlayınca içimi bi acı kapladı hee:84::84:
ayni durumda bende olsam üzülürdüm.benim kocamda bi gün belki ev almak icin bozdururuz falan diyor bende üzülüyorum hepsinin bi anisi var ama napcan ev aliyonuz sonucta bosa gitmiyorki
olsun kızzzz ev alıyorsunuz çöpe atmıyorsunuz ya..biz evlenir evlenmez satıp araba aldık..daha önce kaynana dedikodusu yaparken yazmıştım gerçi
ayy ya bende şimdiye kadar ev alım bozdururum napçam onları diyodumda şimdi gerçek olunca üzüldüm çok ya
üzülme canim bi durumu toparlayin daha güzellerini alir kocisin.
inşallah canım ya valla miğdem bulanıyo stress yaptım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?