KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla çok içim burkuldu ya ağlamamak için zor tutuyom kendimi:85::85:

üzülme bacım benimde altınlarımın hepsi gitti evin eşyaları için bi tek setim var onu vermem ama napalım mecburuz başka bi çaremiz yokki elimizde paramız olsa eşlerimizde bozdurmak istemezdii
şimdi siz en güzel en güvenilir yatırımı yapacaksınız

nihalite bişey olmaz.bizde öle şeyler olunca hiç yüz vermiyom kendi yapışıyo bana akşam gelince. gerçi her erkek farklı olur bilmiyom yani belki senin kocan ilgi ister. ay aman ben bi surat yaparım bi surat adam bana kızdığına bin pişman olur. tabi başka tehdit unsurlarımız da var bizim di mi kızlarrr

dilekçim en azından altınların kendi eviniz için gitti benim kayınpeder altınlarımı keyif için söküp almıştı benden

hoşgeldin daha yeni evliymişsin erkekler bazen böyle çıkışlar yaparlar ama sonra pişman olurlar dediğin gibi belki annesi dolduruşa getiriyodur

hosbulduk tsk ederım. cok agırıma gıttı boyle yapması ya ne demek sen kimsin ben onun eşiyim ama bana sen kimsinde sınırlenıyorsun dıyor Allahm yardım et dıye dua edıyorum cok kötü hissediyorum kendimi bu tartısmalar ne kadar daha surecek boyle evlilik ne zaman rayına oturuyor? kac gundur annesındeyım annesı tek basına kalıyor babası kucuk yasta vefat etmıs onada ne zaman gıtsek vay gelmıyorsunuz vay gıtmıyorsunuz bıktım yaaa cok caresizim kafayı yıyorum ama yapacak hıcbırsey yok elımden bırsey gelmıyor..

ewet şimdiye kadar hep ev alabilmek için yatırım olsun diye alıyodum artık istediğim şeyleri alabilirim
bak hiç tamam gel beklerim demiyo küstüm kızım sana ama bak ev hedayesi alcamöyle sofranın resimlerini çekip koymakla olmuyo.başkalarını çağırırsın tabisi gelemicekler ya.beni hiç çağırmıyo bak görüyonuzmu komşularrrrrr

ayy dilek sen benim bi tanıdğıma çok benziyon onun adı da dilek biliyonmuuu

nihancım ne güzel kalabalık bi semtte oturuyosun valla ben çok severim öyle insanların bol olduğu yerleri
güle güle oturun evinizdee

nihancım ne güzel kalabalık bi semtte oturuyosun valla ben çok severim öyle insanların bol olduğu yerleri
güle güle oturun evinizdee
evet canım evimin yerini çok seviyorum
sağol canım

dilek kız o resimler tatildemi çekindiniz
kimin kankisi fıstık gibi maşallah

dün yüzümü astım cunkı ıkı gun once annesı bıze geldı aksam bana hıc ılgı gostermedı annesının dızıne yattı canım annem v.s bır ılgı bır ılgı kendımı cok dıslanmıs gıbı hıssettım onun ıcın dun annesıne geldıgınde surat yaptım eve geldıgımızde aramız duzeldı bana ılgı gosterdı ama bugun ıste yıne kıyamet koptu yüzümü assam hıc bakmaz bıle oda benden beter o ılgı ıster ama cok sınırlıydı bugun haklı sanıyor kendını ama ben haklıyım ne yapcaz bılmıyorum. başka gibi tehtid unsurumuz var yatak konusunu duyorsun sanırım ama bızımkıne oda sökmez gibi bana akıl verın sız tecrubelısınızdır emınım

canım seninki tam ana kuzusuymuşş

resimlere baktimdaaa güle güle oturun kiz insanin evini ve yerini sevmesi cok önemli
sağol canım sende eklesene müsait bi zamanında tabi
Selam Şekerler ben geldim
selam canım hoşgeldin naber
slm canım.nihanla dilek resim eklemiş de albüm nası bakılıyo acp ben bişi göremedim.ona bakıyo onlar
kişinin profiline girilip bakılıyor ama arkadaş listesinde olman lazım canım görebilmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…