- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.941
kızlar albümüme bakın açıklamarıyla ekledim
valla çok içim burkuldu ya ağlamamak için zor tutuyom kendimi:85::85:
çözdümm u sonuş
HEMEN ALIN!
İş güvenliğiniz var, hatasız bir kredi geçmişiniz var ve önümüzdeki dört beş yıl boyunca ne yapmak istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Ev almak mükemmel bir yatırımdır. Tabi kendi eviniz olduğunda her türlü tamirattan ve bakımdan da siz sorumlu olacaksınız ama eğer bu şekilde devam ederseniz bunlar sizin için asla problem olmaz. Nerde ev almak istediğiniz düşünün. İşinize mi yakın olsun yoksa market ve diğer ihtiyacınız olan dükkânlara mı? Eğer çocuk yapmayı planlıyorsanız civardaki okulları bir araştırın. Siz artık kendi evinizin sahibi olmaya kesinlikle hazırsınız!
:85::85:
hoşgeldin daha yeni evliymişsin erkekler bazen böyle çıkışlar yaparlar ama sonra pişman olurlar dediğin gibi belki annesi dolduruşa getiriyodur
bak hiç tamam gel beklerim demiyo küstüm kızım sanaewet şimdiye kadar hep ev alabilmek için yatırım olsun diye alıyodum artık istediğim şeyleri alabilirim
evet canım evimin yerini çok seviyorumnihancım ne güzel kalabalık bi semtte oturuyosun valla ben çok severim öyle insanların bol olduğu yerleri
güle güle oturun evinizdee
nihalite bişey olmaz.bizde öle şeyler olunca hiç yüz vermiyom kendi yapışıyo bana akşam gelince. gerçi her erkek farklı olur bilmiyom yani belki senin kocan ilgi ister. ay aman ben bi surat yaparım bi surat adam bana kızdığına bin pişman olur. tabi başka tehdit unsurlarımız da var bizim di mi kızlarrr
canım seninki tam ana kuzusuymuşşdün yüzümü astım cunkı ıkı gun once annesı bıze geldı aksam bana hıc ılgı gostermedı annesının dızıne yattı canım annem v.s bır ılgı bır ılgı kendımı cok dıslanmıs gıbı hıssettım onun ıcın dun annesıne geldıgınde surat yaptım eve geldıgımızde aramız duzeldı bana ılgı gosterdı ama bugun ıste yıne kıyamet koptu yüzümü assam hıc bakmaz bıle oda benden beter o ılgı ıster ama cok sınırlıydı bugun haklı sanıyor kendını ama ben haklıyım ne yapcaz bılmıyorum. başka gibi tehtid unsurumuz var yatak konusunu duyorsun sanırım ama bızımkıne oda sökmez gibi bana akıl verın sız tecrubelısınızdır emınım
polyanan sen niye konuşmuyon balım
Selam Şekerler ben geldim
slm canım.nihanla dilek resim eklemiş de albüm nası bakılıyo acp ben bişi göremedim.ona bakıyo onlarSelam Şekerler ben geldim
sağol canım sende eklesene müsait bi zamanında tabiresimlere baktimdaaa güle güle oturun kiz insanin evini ve yerini sevmesi cok önemli
selam canım hoşgeldin naberSelam Şekerler ben geldim
kişinin profiline girilip bakılıyor ama arkadaş listesinde olman lazım canım görebilmen içinslm canım.nihanla dilek resim eklemiş de albüm nası bakılıyo acp ben bişi göremedim.ona bakıyo onlar
canım seninki tam ana kuzusuymuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?