KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ulen ziyaretçiler dağılın len valla kazene söylerim ıp numaranızdan sizi bulurum hee yok öyle beleşe okumak herkesin bi özeli var hadi dağılın kimse yok zannettiniz dimi meydanı boş bulmuşunuz üşüşmüşünüz hemen ... sinekleri sizi

Böcüğüm geçmişi okuyamadımda çok sayfa var çünkü

sanırım evi aldınız? dimi canım

güle güle fıstığım inşallah umduğun bi görüntüyle karşılaşırsın eve gidince

delü ya
kızz nihan bacım başka topklerden teklif alıyosun bakıyom o topiğe gitme bu topiğe falan noluyoz
ben sizi bırakabilermiyim siz benim aşkitolarımsınız daha anlayamadınmı kız delüü yirim seni

eferin gız
gözümüz arkada kalmıyo sen defediyon hepsini

kızlar günaydın
dün işten çıktım yürüyorum :93:beld arabasına doğru aşkitom bi hızla durdu önümde arabayla
bindim bende bi baktım içerde çiçek böyle oldum ama belli etmedim tabe
sonra beni yimeğe götürdü
tabe işten izin alamamış aşkitom elamanın biri izne çıkmış
yimekten sonra eve geldik evdede bi gül
sonra parise yolculuk yaptık(o gülde giriş bileti paşaport gibi yani)
sonra bir saat sonra işe gitti zaten

Son düzenleme:

vayy vayy vayyy ne güzel kız iyi süpriz olmuş sanaa çok sevindim ayy
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım benim

napim hayatım akşam eve sadece yatmak için gittik
iş çıkışı herifle buluştuk bana pantolon falan baktık..sonra geç oldu eve git yemek yap derdi olmasın diye yemeğimizide dışarda yedik..sonra baktık yine saat ilerlemiş e hadi teyzene gidelim çayıda orada içelim dedim :86:aynı sitede oturuyoruz onlara gittik..çayımızıda içtik 11 gibi eve geçtik üstümüzü çıkardık uyuduk hemen

siz ne yaptınız diyicemde sizinki belli baya ormantik geçmiş
kocan gittikten sonra nettin bebişim evde tek kalabiliyon mu

yok kız anneme geçiyorum ev yakın
tek başıma pek kalamıyorum daha önce kalıyordum ama 1 senedir annem bırakmıyor yanlız
içine sinmiyor bundan 3 ay öncesine kadar akşamlarına yanlız kalamıyordum
bu sorun bende bebeğim vefat ettikten sonra oldu evde yanlız duramıyorum buda beni sinir ediyor canım
önceden kalıyordum oysa

anladım tatlım ama zaten insan tek başına sıkılır ya .hem en güveniliri kimseye güven yok Allah korusun eşinin gece işe gittiğini takip eden biri olur falan en iyisi annende kalmak bebişim..

günaydın hanımlar. nihan bebeğem, benim enişteye güvenim tamdı. helal olsun. daha nice güzel yıllara inşallah. tabi bizde tanıklık ederiz bu güzel yıllara umarım.

yaprakcım sanada günaydın canım.

sizin ne zaman evlilik yıldönümünüz

anladım tatlım ama zaten insan tek başına sıkılır ya .hem en güveniliri kimseye güven yok Allah korusun eşinin gece işe gittiğini takip eden biri olur falan en iyisi annende kalmak bebişim..
evet canım öyle
amin canım inş
inş canım tanıklık etçeniz tabi daha hamiş olcam hamiş fotolarımı paylaşçam sizle sonra doğum yapçam inş. siz hep olun ama tamammı döferim valla

günaydın kankim

ayyyyyy bizimkisii temmuzda yaaa:97:
benim kocik bana süprüs yaparmıki acaba:97:
arada iğneliyom sende bana yaparsın artık bişiler diyom sessiz kalıyo:89:
ama artık hiç bişi demicem bakalım o gün gelince hatırlıyacakmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…