- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.121
günaydın kankim
ayyyyyy bizimkisii temmuzda yaaa:97:
benim kocik bana süprüs yaparmıki acaba:97:
arada iğneliyom sende bana yaparsın artık bişiler diyom sessiz kalıyo:89:
ama artık hiç bişi demicem bakalım o gün gelince hatırlıyacakmıı
evet canım öyle
amin canıminş
inş canım tanıklık etçeniz tabi daha hamiş olcam hamiş fotolarımı paylaşçam sizle sonra doğum yapçam inş. siz hep olun ama tamammı döferim valla
sessiz kalıyorsa yapar kesin canım
aşkınız hiç bitmesin
:81::81: ayy inşAllah canmayyy diyorum ya inşallah uzun yıllar geçiririz beraber herşeyimize şahit oluruz birbirimizin:97:
cadımın oğlunu bilem evlendiririz inşallah
yapar canım ya ilk bideay yapar zaar ilk yıldönümümüz olacak :97:
yapmasında napıyom ben onaa
Amin canımmmm benimmm
günaydın canımgünaydın kızlar...
güzel bir gün sizinle olsun
yok kız anneme geçiyorum ev yakın
tek başıma pek kalamıyorum daha önce kalıyordum ama 1 senedir annem bırakmıyor yanlız
içine sinmiyor bundan 3 ay öncesine kadar akşamlarına yanlız kalamıyordum
bu sorun bende bebeğim vefat ettikten sonra oldu evde yanlız duramıyorum buda beni sinir ediyor canım
önceden kalıyordum oysa
aldık gibi galiba sanırsam eşim elektrik su borcu varmı diye baktırcak bi yoksam kaporayı yatırcakBöcüğüm geçmişi okuyamadımda çok sayfa var çünkü
sanırım evi aldınız? dimi canım
hee aşam bi geldim 3 tane ziyaretçi pok var sanki doluşmuşlar ya gerizekalılar özelimizi yazıyoz sanane benim yazdığımdan dimieferin gız
gözümüz arkada kalmıyo sen defediyon hepsini
kızlar günaydın
dün işten çıktım yürüyorum :93:beld arabasına doğru aşkitom bi hızla durdu önümde arabayla
bindim bendebi baktım içerde çiçek böyle oldum ama belli etmedim tabe
sonra beni yimeğe götürdü
tabe işten izin alamamış aşkitomelamanın biri izne çıkmış
yimekten sonra eve geldikevdede bi gül
sonra parise yolculuk yaptık(o gülde giriş bileti paşaport gibi yani )
sonra bir saat sonra işe gitti zaten
aldık gibi galiba sanırsam eşim elektrik su borcu varmı diye baktırcak bi yoksam kaporayı yatırcak
hee aşam bi geldim 3 tane ziyaretçi pok var sanki doluşmuşlar ya gerizekalılar özelimizi yazıyoz sanane benim yazdığımdan dimi
nihan bacım maşallah hee süprizde süprizmiş hani ne güzel kız kocenin kıymetini bil benim .... ün hiç aklına gelmez böyle romantiklikler uyuz şey nolcak
evet canım amin sağol.bebeğin vefat ettikten sonramıcanım ALLAH sabır versin çok üzüldüm ben şimdi.
inegölde oturuyorum zaten canım.nihancım sen bursada oturuyorum demiştin değilmi..evinin resimlerine baktım da inegöle çok benziyor:44:benim arkadaşım ordaydı sık sık giderdim bursadayken.oraya çok benzettim.
ev için hayırlısı olmuş demek hayırlısıymış canım güle güle iyi günlerde aşk içerisinde yaşayın aşk yuvanızda bide zamanı gelincede bi bebişaldık gibi galiba sanırsam eşim elektrik su borcu varmı diye baktırcak bi yoksam kaporayı yatırcak
hee aşam bi geldim 3 tane ziyaretçi pok var sanki doluşmuşlar ya gerizekalılar özelimizi yazıyoz sanane benim yazdığımdan dimi
nihan bacım maşallah hee süprizde süprizmiş hani ne güzel kız kocenin kıymetini bil benim .... ün hiç aklına gelmez böyle romantiklikler uyuz şey nolcak
neresinde oturuyorsun tam olarak cnmevet canım amin sağol.
inegölde oturuyorum zaten canım.
ev için hayırlısı olmuş demek hayırlısıymış canım güle güle iyi günlerde aşk içerisinde yaşayın aşk yuvanızda bide zamanı gelincede bi bebiş
sağol canım yaptı valla
inş buu yeni evle senin kociktede değişmeler olur..
ayyy diyorum ya inşallah uzun yıllar geçiririz beraber herşeyimize şahit oluruz birbirimizin:97:
cadımın oğlunu bilem evlendiririz inşallah
valla bravo nasıl bildinkıznihancım sen bursada oturuyorum demiştin değilmi..evinin resimlerine baktım da inegöle çok benziyor:44:benim arkadaşım ordaydı sık sık giderdim bursadayken.oraya çok benzettim.
neresinde oturuyorsun tam olarak cnm
ben geldiğimde hep sedef pastanesine giderdik..cevizli poğçası vardı hastaydım ona
hatta ara ara aşeriyorum valla
canım çarşı içindeyim pastahane yakınneresinde oturuyorsun tam olarak cnm
ben geldiğimde hep sedef pastanesine giderdik..cevizli poğçası vardı hastaydım ona
hatta ara ara aşeriyorum valla
yok kız pastahane değil orası lokantasanırım evini karşısındaki pastane
canım çarşı içindeyim pastahane yakın
ee bidaha gelcenmi bu taraflara gerçi hamilesin artık :97:
yok kız pastahane değil orası lokanta
canım çarşı içindeyim pastahane yakın
ee bidaha gelcenmi bu taraflara gerçi hamilesin artık :97:
yok kız pastahane değil orası lokanta
anladık inegöle gidince sedef pastanesine ve baldan dondurmacıya kesin uğrayacaz. peki anamura gelincek yemeği nerde yiyelim kız.anamurda yaşayan biri olarak söle bakalım. bide ev arıyom orda ben.arkadaşta oralarda oturuyordu işte..valla uzun zaman gelemem yaa( yanından geçecek olsam kesin içine girer alırım o poğçadan...bide dondurmacı vardı baldan mıydı neydi adı..onun dondurmalarıda çok güzeldi.bana bak sabah sabah yemek düşünüyorum dondurma poğça
evet kız oranın dondurması 1 numara inegöldearkadaşta oralarda oturuyordu işte..valla uzun zaman gelemem yaa( yanından geçecek olsam kesin içine girer alırım o poğçadan...bide dondurmacı vardı baldan mıydı neydi adı..onun dondurmalarıda çok güzeldi.bana bak sabah sabah yemek düşünüyorum dondurma poğça
sen gel yeterki inegöle ben seni nerelere götürürüm sırf yimek yediririm vallane farkeder canımmm karıştırmışım
anladık inegöle gidince sedef pastanesine ve baldan dondurmacıya kesin uğrayacaz. peki anamura gelincek yemeği nerde yiyelim kız.anamurda yaşayan biri olarak söle bakalım. bide ev arıyom orda ben.
ne farkeder canımmm karıştırmışım
anladık inegöle gidince sedef pastanesine ve baldan dondurmacıya kesin uğrayacaz. peki anamura gelincek yemeği nerde yiyelim kız.anamurda yaşayan biri olarak söle bakalım. bide ev arıyom orda ben.
canım evleri hiç bilmiyorum valla..
ama yemek dersen nasıl bişey istiyorsun balık severmisin(hoş burda balık çeşidi pek yok)
mesela lahmacun pide seversen antepliler var biz arada eve isteriz çok güzel yaparlar.
biz balık olarak genelde otellere gidiyoruz özel bir lokantaya gitmedik bana küçük geliyor lokanta restoran olarak çok çeşt yok açıkçasımesela iskeledeki hiç bir yerde yemedim ben daha bilmiyorum o yzüden oraları öneremem..buraya gelince bol bol muz yiyin,künefe yiyin,tantuni yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?