KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sessiz kalıyorsa yapar kesin canım
aşkınız hiç bitmesin

evet canım öyle

amin canım inş
inş canım tanıklık etçeniz tabi daha hamiş olcam hamiş fotolarımı paylaşçam sizle sonra doğum yapçam inş. siz hep olun ama tamammı döferim valla

ayyy diyorum ya inşallah uzun yıllar geçiririz beraber herşeyimize şahit oluruz birbirimizin:97:

cadımın oğlunu bilem evlendiririz inşallah

ayyy diyorum ya inşallah uzun yıllar geçiririz beraber herşeyimize şahit oluruz birbirimizin:97:

:81::81: ayy inşAllah canm
ay yapar zaar ilk yıldönümümüz olacak :97:
yapmasında napıyom ben onaa

Amin canımmmm benimmm
yapar canım ya ilk bide

günaydın kızlar...
güzel bir gün sizinle olsun
günaydın canım

bebeğin vefat ettikten sonramıcanım ALLAH sabır versin çok üzüldüm ben şimdi.

nihancım sen bursada oturuyorum demiştin değilmi..evinin resimlerine baktım da inegöle çok benziyor:44:benim arkadaşım ordaydı sık sık giderdim bursadayken.oraya çok benzettim.

Böcüğüm geçmişi okuyamadımda çok sayfa var çünkü

sanırım evi aldınız? dimi canım
aldık gibi galiba sanırsam eşim elektrik su borcu varmı diye baktırcak bi yoksam kaporayı yatırcak
eferin gız
gözümüz arkada kalmıyo sen defediyon hepsini
hee aşam bi geldim 3 tane ziyaretçi pok var sanki doluşmuşlar ya gerizekalılar özelimizi yazıyoz sanane benim yazdığımdan dimi
nihan bacım maşallah hee süprizde süprizmiş hani ne güzel kız kocenin kıymetini bil benim .... ün hiç aklına gelmez böyle romantiklikler uyuz şey nolcak

he yaa özelimizi okuyolar herşeyimizi yazıyoz burada

bebeğin vefat ettikten sonramıcanım ALLAH sabır versin çok üzüldüm ben şimdi.
evet canım amin sağol.
nihancım sen bursada oturuyorum demiştin değilmi..evinin resimlerine baktım da inegöle çok benziyor:44:benim arkadaşım ordaydı sık sık giderdim bursadayken.oraya çok benzettim.
inegölde oturuyorum zaten canım.
ev için hayırlısı olmuş demek hayırlısıymış canım güle güle iyi günlerde aşk içerisinde yaşayın aşk yuvanızda bide zamanı gelincede bi bebiş

sağol canım yaptı valla
inş buu yeni evle senin kociktede değişmeler olur..

neresinde oturuyorsun tam olarak cnm
ben geldiğimde hep sedef pastanesine giderdik..cevizli poğçası vardı hastaydım ona
hatta ara ara aşeriyorum valla

sabah sabah pek bi yoğundum bu günnn:111:

inşallah kız. kız bakmaya gideriz birlikte.

valla bravo nasıl bildinkız

canım çarşı içindeyim pastahane yakın
ee bidaha gelcenmi bu taraflara gerçi hamilesin artık :97:

yok kız pastahane değil orası lokanta

arkadaşta oralarda oturuyordu işte..valla uzun zaman gelemem yaa ( yanından geçecek olsam kesin içine girer alırım o poğçadan...bide dondurmacı vardı baldan mıydı neydi adı..onun dondurmalarıda çok güzeldi.bana bak sabah sabah yemek düşünüyorum dondurma poğça

canım çarşı içindeyim pastahane yakın
ee bidaha gelcenmi bu taraflara gerçi hamilesin artık :97:

yok kız pastahane değil orası lokanta
ne farkeder canımmm karıştırmışım

anladık inegöle gidince sedef pastanesine ve baldan dondurmacıya kesin uğrayacaz. peki anamura gelincek yemeği nerde yiyelim kız.anamurda yaşayan biri olarak söle bakalım. bide ev arıyom orda ben.

evet kız oranın dondurması 1 numara inegölde

sen gel yeterki inegöle ben seni nerelere götürürüm sırf yimek yediririm valla
tatlı olarak kestane şekeri
oraların künefesi meşhur bildiğim kadarıyla bende sırf künefe için o taraflara gitmek istiyorum:97:
bayılıyorum künefeye
benimde burnuma künefe kokusu geldi şimdi

canım evleri hiç bilmiyorum valla..
ama yemek dersen nasıl bişey istiyorsun balık severmisin(hoş burda balık çeşidi pek yok)
mesela lahmacun pide seversen antepliler var biz arada eve isteriz çok güzel yaparlar.
biz balık olarak genelde otellere gidiyoruz özel bir lokantaya gitmedik bana küçük geliyor lokanta restoran olarak çok çeşt yok açıkçası mesela iskeledeki hiç bir yerde yemedim ben daha bilmiyorum o yzüden oraları öneremem..buraya gelince bol bol muz yiyin,künefe yiyin,tantuni yiyin

biri künefemi didi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…