- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.141
olmadım canım 4 gün gecikti ama benim hep gecikiyor zaten her ay 5 gün gecikerek gelir.:97::97:nihan regl olmadın dimi hala
biri künefemi didi
olmadım canım 4 gün gecikti ama benim hep gecikiyor zaten her ay 5 gün gecikerek gelir.:97::97:
knefeyi iskelede yedik. güzeldi. tantuniyide orda yedik. çok şahane değildi ama . bakalım geçensene acemisiydik. bu sene inşallah bilen olarak gelcezcanım evleri hiç bilmiyorum valla..
ama yemek dersen nasıl bişey istiyorsun balık severmisin(hoş burda balık çeşidi pek yok)
mesela lahmacun pide seversen antepliler var biz arada eve isteriz çok güzel yaparlar.
biz balık olarak genelde otellere gidiyoruz özel bir lokantaya gitmedik bana küçük geliyor lokanta restoran olarak çok çeşt yok açıkçasımesela iskeledeki hiç bir yerde yemedim ben daha bilmiyorum o yzüden oraları öneremem..buraya gelince bol bol muz yiyin,künefe yiyin,tantuni yiyin
inşallah canım ya.evet kız oranın dondurması 1 numara inegölde
sen gel yeterki inegöle ben seni nerelere götürürüm sırf yimek yediririm valla
tatlı olarak kestane şekeri
oraların künefesi meşhur bildiğim kadarıyla bende sırf künefe için o taraflara gitmek istiyorum:97:
bayılıyorum künefeye
benimde burnuma künefe kokusu geldi şimdi
künefe olsa ıscak ıscakk
geldim dilekcimm temizlik yaptım bi kaç arkadaş sildim.. tee önceden eklediğim emme görüşmediğim
iyi yapmışşsın eferin sana
evet yeme çok şekerli şeyle hamileyken bebeğe yararı olmuyo hemde fazla kilo alımı oluyo.heee canım didim..doğumdan sonra gel yiyek berebar..doğumdan sonra diyorum çünkü kendime söz verdim 3-4 hafta önce doğuma kadar son künefem dedim.çok çabuk kilo alıyorumda
hayırlısı canım inş.hıı anladım canım inşallah olmazsın bu sefer ya
herkes nerde yaprakk cadım nerdesiniz
dilek sen ne zaman çekecen evinizin çevresinin resmini
evet yeme çok şekerli şeyle hamileyken bebeğe yararı olmuyo hemde fazla kilo alımı oluyo.
biliyormusun ben hamileyken 9 ay boyunca toplamda sadece 5 kilo aldım bebeğim 3,5 kilo doğdu
son 3 ay şekeri kestim nerdeyse tamamen
hayırlısı canım inş.
dilek sen ne zaman çekecen evinizin çevresinin resmini
paartesi bekliyoz ikinizden de haaa
bebek almş hep. geriside suyu muyudur ne güzel. yayarlı şeyler yemişin hep edemekki. bende hamileyken çok kilo almam . ikisinde de öyle oldu. oğlumda hele iğne iplik gibiydim. 2.750 duğmuştu. kızımda 3.750 doğdu
kızlar siz sigara içiyomusunuzz:44:
evet yeme çok şekerli şeyle hamileyken bebeğe yararı olmuyo hemde fazla kilo alımı oluyo.
biliyormusun ben hamileyken 9 ay boyunca toplamda sadece 5 kilo aldım bebeğim 3,5 kilo doğdu
son 3 ay şekeri kestim nerdeyse tamamen
hayırlısı canım inş.
hayırr ve çok karşıyım heç sefmem eşimde içmez oda sinir olar içenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?