KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

knefeyi iskelede yedik. güzeldi. tantuniyide orda yedik. çok şahane değildi ama . bakalım geçensene acemisiydik. bu sene inşallah bilen olarak gelcez

inşallah canım ya.

künefe olsa ıscak ıscakk

geldim dilekcimm temizlik yaptım bi kaç arkadaş sildim.. tee önceden eklediğim emme görüşmediğim

heee canım didim..doğumdan sonra gel yiyek berebar..doğumdan sonra diyorum çünkü kendime söz verdim 3-4 hafta önce doğuma kadar son künefem dedim.çok çabuk kilo alıyorumda
evet yeme çok şekerli şeyle hamileyken bebeğe yararı olmuyo hemde fazla kilo alımı oluyo.

biliyormusun ben hamileyken 9 ay boyunca toplamda sadece 5 kilo aldım bebeğim 3,5 kilo doğdu
son 3 ay şekeri kestim nerdeyse tamamen
hıı anladım canım inşallah olmazsın bu sefer ya
herkes nerde yaprakk cadım nerdesiniz
hayırlısı canım inş.

bebek almş hep. geriside suyu muyudur ne güzel. yayarlı şeyler yemişin hep edemekki. bende hamileyken çok kilo almam . ikisinde de öyle oldu. oğlumda hele iğne iplik gibiydim. 2.750 duğmuştu. kızımda 3.750 doğdu

ne güzel ya
ben hamile kalsam çok kilo alırım diyorum çünkü ben ne görsem canım ister şimdi tutuyom kendimi ama hamileyken tutamamki

şekerli şeyler yiyince bebek kıpırdanıyomuymuş harketleniyomuş heralde içerde

hele bide hamileyken yada emzirirken içenler yokmu onlara hiç bişey diyemiyorum valla yazık yani nası anneler bilemiyorum o içtikleri sigara hiç bişeyden geçmeden direk bebeğe geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…