- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.181
şekerli şeyler yiyince bebek kıpırdanıyomuymuş harketleniyomuş heralde içerde
iviitt amma kıpraşıyo he sanki marotona katılcakultrasona girmeden önce çikolata yiyince bebek içerde çok hareketli oluyo cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata yiyiyolar:97::97:
nihana başka topiklerden teklifler yağıyo dün akşam araştırması gazeteci cevat kelle olaraktan geziniyodum bi baktım
nihan öbür topiğe gitme burda kal yaziydi
bak seeeeennnnn, hangi topicmiş orası , yakarım uleynnnnnn
nihana başka topiklerden teklifler yağıyo dün akşam araştırması gazeteci cevat kelle olaraktan geziniyodum bi baktım
nihan öbür topiğe gitme burda kal yaziydi
yok kız geziyorum öyle nenbiz acımıymışızz
slm nihancım bu arada aldım tost makinasını kalkmaz inş bitarafları.bakalım gelcek daha.:96:
beni yakbak seeeeennnnn, hangi topicmiş orası , yakarım uleynnnnnn
güle güle kullan canımslm nihancım bu arada aldım tost makinasını kalkmaz inş bitarafları.bakalım gelcek daha.:96:
enaaam hem gazı veriyi hem çekiliyinihan söylemek isterse o söylesin şimdi ben şeyetmim
yok kız geziyorum öyle nen
slm nihancım bu arada aldım tost makinasını kalkmaz inş bitarafları.bakalım gelcek daha.:96:
ben de felix aldım nette çok beğenmiş gacılar. yorumlar faşan vardı.arkası istediğin kalınlığa ayarlıyomuşsıun 7 sı ayarı varmış. ekmek mak da aldım.o da gelcek.kızım netten alışveriş yapıyom. çarşıda arabayı park etcek yer yok bi de kız hasta olursa vay halimenası kalkıyo ya benimde philips var 2 tane cucina küçük olanı kalmıyo hiç
ama hem ızgara hem tost makinası olan ekmek yerleşince hiç kalkmıyo gayet güzel memnunum
enaamm sen de iyiki erkek olmamışın he :18::18::18:hiçte gezmen bitmiyo hee kız kısmısı öyle çok kezmez oturur evin işlerini yapar
beni yakkendini yak herşeyi yak
ister öp okşaistersen öldürrrrrr
güle güle kullan canım
enaaam hem gazı veriyi hem çekiliyi
cadum boşuna 50 -59 kilo olanlara bakma çünküm geyik sohbeti bölümünden birinde teklif aldı nihan arkadaşımız
cadum boşuna 50 -59 kilo olanlara bakma çünküm geyik sohbeti bölümünden birinde teklif aldı nihan arkadaşımız
ajan bu ajananhhh ne ara gördün kızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?