KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm nihancım bu arada aldım tost makinasını kalkmaz inş bitarafları.bakalım gelcek daha.:96:

nası kalkıyo ya benimde philips var 2 tane cucina küçük olanı kalmıyo hiç
ama hem ızgara hem tost makinası olan ekmek yerleşince hiç kalkmıyo gayet güzel memnunum

benim bebük karnımda hiç durmuyodu sürekli yok elini azına sokuyo yok ayağıyla itelkerken beni hğiç durmadı yani usg de. biz son anda emin olabildik kız olduğundan.gerçi kaadındoğumcuma senin adını koycez bak irkek olursa didiydik de o yüzden çok uzun bakıyodu belki irkektir diye

nası kalkıyo ya benimde philips var 2 tane cucina küçük olanı kalmıyo hiç
ama hem ızgara hem tost makinası olan ekmek yerleşince hiç kalkmıyo gayet güzel memnunum
ben de felix aldım nette çok beğenmiş gacılar. yorumlar faşan vardı.arkası istediğin kalınlığa ayarlıyomuşsıun 7 sı ayarı varmış. ekmek mak da aldım.o da gelcek.kızım netten alışveriş yapıyom. çarşıda arabayı park etcek yer yok bi de kız hasta olursa vay halime

cadum boşuna 50 -59 kilo olanlara bakma çünküm geyik sohbeti bölümünden birinde teklif aldı nihan arkadaşımız

cadum boşuna 50 -59 kilo olanlara bakma çünküm geyik sohbeti bölümünden birinde teklif aldı nihan arkadaşımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…