KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar siz sigara içiyomusunuzz:44:
beceremedim bi türlü. ama aç karnına sigara kokusuna bayılırım. lakin üste sinen kokudan nefret ederim.

ne güzel ya
ben hamile kalsam çok kilo alırım diyorum çünkü ben ne görsem canım ister şimdi tutuyom kendimi ama hamileyken tutamamki
faydalı şeyler yen sende.

şekerli şeyler yiyince bebek kıpırdanıyomuymuş harketleniyomuş heralde içerde

evet. enerji veriyo şeker. ultrasondan önce çikolata felan yediriyo doktorlar bazen cinsiyeti görbeilmek için.

ay ne güzelll..ben almaya çok müsaitim ve alırımda.normaldede hep dikkat etmek zorundayım etmezsem ehemna lrım.hamilelikte daha çok almaya müsait oluyorum...
maşallah özendirmeyin yaaaa

ayy o kokudan bende nefret ederim bazı adamlar tam otobüse binerken sigarayı söndürüyolar bide özellikle sanki gelip yanıma oturuyolar iğrenç kokuyo yaa:120::120:

ben evi süpüreyim sileyim kızlar izninizle..birgünde ev batarmı..batarmışşş:26: ayaklndıktan sonra öğrendim

aaa bugün karne alınıyo dimi

hadi ya ne güsel keşke öğrenci olsaydım
akdeniz karadeniz
biz karneleri isteriz

sizi sınıfta koyom

ay ne güzelll..ben almaya çok müsaitim ve alırımda.normaldede hep dikkat etmek zorundayım etmezsem ehemna lrım.hamilelikte daha çok almaya müsait oluyorum...

maşallah özendirmeyin yaaaa
senin bebişte tombik doğar inş. son aylarda ne biçim alıyolar kilo. hele süt içince

bide bazı hamileler görüyom çok yakınımdada sigara içiyolar zararlı deilmi bebeğine niye içiyosun dediğimde
doktor günde 1 taneye izin verdi demiyolarmı
hay ben sanada doktorunada diyom içimden bukadar da olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…