- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.161
sabahçıların karnesi verildi.
öğretmenler gitti ne güzel
şekerli şeyler yiyince bebek kıpırdanıyomuymuş harketleniyomuş heralde içerde
beceremedim bi türlü. ama aç karnına sigara kokusuna bayılırım. lakin üste sinen kokudan nefret ederim.kızlar siz sigara içiyomusunuzz:44:
faydalı şeyler yen sende.ne güzel ya
ben hamile kalsam çok kilo alırım diyorum çünkü ben ne görsem canım ister şimdi tutuyom kendimi ama hamileyken tutamamki
şekerli şeyler yiyince bebek kıpırdanıyomuymuş harketleniyomuş heralde içerde
ay ne güzelll..ben almaya çok müsaitim ve alırımda.normaldede hep dikkat etmek zorundayım etmezsem ehemna lrım.hamilelikte daha çok almaya müsait oluyorum...evet yeme çok şekerli şeyle hamileyken bebeğe yararı olmuyo hemde fazla kilo alımı oluyo.
biliyormusun ben hamileyken 9 ay boyunca toplamda sadece 5 kilo aldım bebeğim 3,5 kilo doğdu
son 3 ay şekeri kestim nerdeyse tamamen
hayırlısı canım inş.
maşallah özendirmeyin yaaaabebek almş hep. geriside suyu muyudur ne güzel. yayarlı şeyler yemişin hep edemekki. bende hamileyken çok kilo almam . ikisinde de öyle oldu. oğlumda hele iğne iplik gibiydim. 2.750 duğmuştu. kızımda 3.750 doğdu
ultrasona girmeden önce çikolata yiyince bebek içerde çok hareketli oluyo cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata yiyiyolar:97::97:
sabahçıların karnesi verildi.
öğretmenler gitti ne güzel
künaydınlar başlamışınız mesaiye yine erkenden
beceremedim bi türlü. ama aç karnına sigara kokusuna bayılırım. lakin üste sinen kokudan nefret ederim.
faydalı şeyler yen sende.
evet. enerji veriyo şeker. ultrasondan önce çikolata felan yediriyo doktorlar bazen cinsiyeti görbeilmek için.
kızlar siz sigara içiyomusunuzz:44:
künaydınlar başlamışınız mesaiye yine erkenden
aaa bugün karne alınıyo dimi
hadi ya ne güsel keşke öğrenci olsaydım
akdeniz karadeniz
biz karneleri isteriz
senin bebişte tombik doğar inş. son aylarda ne biçim alıyolar kilo. hele süt içinceay ne güzelll..ben almaya çok müsaitim ve alırımda.normaldede hep dikkat etmek zorundayım etmezsem ehemna lrım.hamilelikte daha çok almaya müsait oluyorum...
maşallah özendirmeyin yaaaa
ne çok temzilik yapıyosun ya yorma kendini bu kadarben evi süpüreyim sileyim kızlar izninizle..birgünde ev batarmı..batarmışşş:26: ayaklndıktan sonra öğrendim
nihan tatlı muhabbetlere gitmiş
künefe ikram ettiler zaar
nihan tatlı muhabbetlere gitmiş
yok nen bir derdim var bölümüne bakıyorum birazdanihan tatlı muhabbetlere gitmiş
kolay gelsin canımben evi süpüreyim sileyim kızlar izninizle..birgünde ev batarmı..batarmışşş:26: ayaklndıktan sonra öğrendim
nihana başka topiklerden teklifler yağıyo dün akşam araştırması gazeteci cevat kelle olaraktan geziniyodum bi baktım
nihan öbür topiğe gitme burda kal yaziydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?