KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

topiğimiz kimsesiz kalmış bugün ağlama kuşum sen ben geldim bak sevgili dostun böcüğüm ben seni heç yalnız bırakmam hee
slm kızlar huuuhuuuu

selam kızlar..

hepinizi çok özledim..

Görümcem geldi Samsun' dan, 1 hafta daha burada, ayrıca erkek kardeşim de şehir dışında üniv. okuyordu biliyorsunuz, o da geldi tabii.. Kayınvalideme ve bana gelen misafirin haddi hesabı yok şu günlerde. Anlayacağınız çok yoğunum.

Bir de hayırlı bir haber vereyim size... ev aldık kızlar. Sonunda içimize sinen bir yer oldu çok şükür ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Bina yeni yapılıyor Mayıs' ta anahtar teslim olacak ama ben içi yapılırken bazı müdahalelerde bulunacağım (mutfak dolapları, parkeler, fayanslar falan) bu sebeple onlarla da uğraşıyoruz. Evimiz hayırlı uğurlu olur inşaAllah.. Ne olur dua edin bana

Hepinizi tek tek öpüyorum canlarımm.. Allah' a emanet olun

hayırlı uğurlu olsun cnm..huzurla mutlulukla oturun inş...

ayy ne güzel güle güle oturun hayırlı olsun..bizede nasip olur inşallah..ama bu gezencilikle zor

ceydacım tatlım eviniz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin..Rabbim ödeme kolaylığı versin...bide özledik seni bacım gel artıkın

günaydınnn canlarım
yaprak noldu kuşum sana kıyamam çok geçmiş olsun ilaç aldınmı
ceyda hayırlı olsun eviniz canım Rabbim içinde huzur mutluluk sağlık iiçinde güzel günlerde oturmayı nasip etsin
bende bugün giremezsem merak etmeyin evin üzerimize alıcaz Rabbim izin verirse oyüzden belki giremem
nihan cadım nasılsılsınız

aaa çok sevindim canım güle güle iyi günlerde oturun inş:81::81:
günaydın bacılar nassınız
ben bugün çok hastayımm:2::2:
ne oldu kuşum geçmiş olsun gripmi oldun
bugün burası iyice sessizleşecek belki bilge gelmez yaprak hasta ceyda yok böcüğüm yok
ben iyiyim dileğim sen nasılsın ev eşinin üstünemi olcak seninmi

sağolun bacılarım üşütmüşüm boğazlarım dolmuş sesim çıkmıyo yüzyüze olsak hiç konuşamayız

dilekçim hadi hayırlı uğurlu olsun evinizz

nihancım sen nasılsın

bi aksilik çıkmazsa inşallah benim üstüme yapıcak eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…