- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.441
polyanan hoşgeldin canım nasılsın
h.b canim iyim gec kaldim disari cikmistim.
acayip karnim agiriyor benimde kirmizilarim gelmistide
siz napiyonuz bakem eve baktim cok güzel haaa kesinlestimi aliyonuzmu.
h.b canim iyim gec kaldim disari cikmistim.
acayip karnim agiriyor benimde kirmizilarim gelmistide
siz napiyonuz bakem eve baktim cok güzel haaa kesinlestimi aliyonuzmu.
kesinleşti gibi canım bi Allah işi karışmazsa
selam kızlar..
hepinizi çok özledim..
Görümcem geldi Samsun' dan, 1 hafta daha burada, ayrıca erkek kardeşim de şehir dışında üniv. okuyordu biliyorsunuz, o da geldi tabii.. Kayınvalideme ve bana gelen misafirin haddi hesabı yok şu günlerde. Anlayacağınız çok yoğunum.
Bir de hayırlı bir haber vereyim size... ev aldık kızlar. Sonunda içimize sinen bir yer oldu çok şükür ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Bina yeni yapılıyor Mayıs' ta anahtar teslim olacak ama ben içi yapılırken bazı müdahalelerde bulunacağım (mutfak dolapları, parkeler, fayanslar falan) bu sebeple onlarla da uğraşıyoruz. Evimiz hayırlı uğurlu olur inşaAllah.. Ne olur dua edin bana
Hepinizi tek tek öpüyorum canlarımm.. Allah' a emanet olun
selam kızlar..
hepinizi çok özledim..
Görümcem geldi Samsun' dan, 1 hafta daha burada, ayrıca erkek kardeşim de şehir dışında üniv. okuyordu biliyorsunuz, o da geldi tabii.. Kayınvalideme ve bana gelen misafirin haddi hesabı yok şu günlerde. Anlayacağınız çok yoğunum.
Bir de hayırlı bir haber vereyim size... ev aldık kızlar. Sonunda içimize sinen bir yer oldu çok şükür ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Bina yeni yapılıyor Mayıs' ta anahtar teslim olacak ama ben içi yapılırken bazı müdahalelerde bulunacağım (mutfak dolapları, parkeler, fayanslar falan) bu sebeple onlarla da uğraşıyoruz. Evimiz hayırlı uğurlu olur inşaAllah.. Ne olur dua edin bana
hayırlı uğurlu olsun cnm..huzurla mutlulukla oturun inş...
ayy ne güzel güle güle oturun hayırlı olsun..bizede nasip olur inşallah..ama bu gezencilikle zor
selam kızlar..
hepinizi çok özledim..
aaa çok sevindim canım güle güle iyi günlerde oturun inş:81::81:selam kızlar..
hepinizi çok özledim..
ne oldu kuşum geçmiş olsun gripmi oldungünaydın bacılar nassınız
ben bugün çok hastayımm:2::2:
bugün burası iyice sessizleşecek belki bilge gelmez yaprak hasta ceyda yok böcüğüm yokgünaydınnn canlarım
yaprak noldu kuşum sana kıyamam çok geçmiş olsun ilaç aldınmı
ceyda hayırlı olsun eviniz canım Rabbim içinde huzur mutluluk sağlık iiçinde güzel günlerde oturmayı nasip etsin
bende bugün giremezsem merak etmeyin evin üzerimize alıcaz Rabbim izin verirse oyüzden belki giremem
nihan cadım nasılsılsınız
günaydınnn canlarım
yaprak noldu kuşum sana kıyamam çok geçmiş olsun ilaç aldınmı
ceyda hayırlı olsun eviniz canım Rabbim içinde huzur mutluluk sağlık iiçinde güzel günlerde oturmayı nasip etsin
bende bugün giremezsem merak etmeyin evin üzerimize alıcaz Rabbim izin verirse oyüzden belki giremem
nihan cadım nasılsılsınız
aaa çok sevindim canım güle güle iyi günlerde oturun inş:81::81:
ne oldu kuşum geçmiş olsun gripmi oldun
bugün burası iyice sessizleşecek belki bilge gelmez yaprak hasta ceyda yok böcüğüm yok
ben iyiyim dileğim sen nasılsın ev eşinin üstünemi olcak seninmi
iyiyim canım sağolsağolun bacılarım üşütmüşüm boğazlarım dolmuş sesim çıkmıyo yüzyüze olsak hiç konuşamayız
dilekçim hadi hayırlı uğurlu olsun evinizz
nihancım sen nasılsın
çok sevindim canımkızlar dün bulaşık makinemizi aldık sonunda
aaa çok sevindim canım güle güle iyi günlerde oturun inş:81::81:
ne oldu kuşum geçmiş olsun gripmi oldun
bugün burası iyice sessizleşecek belki bilge gelmez yaprak hasta ceyda yok böcüğüm yok
ben iyiyim dileğim sen nasılsın ev eşinin üstünemi olcak seninmi
kızlar dün bulaşık makinemizi aldık sonunda
sağolun bacılarım üşütmüşüm boğazlarım dolmuş sesim çıkmıyo yüzyüze olsak hiç konuşamayız
dilekçim hadi hayırlı uğurlu olsun evinizz
nihancım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?