KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlra. yaprak geçmiş olsun. dilek , nihan hayırlı olsun kızlar.
ceydacımö sanada geçmiş olsun

gene arıştırmışım bacılar. bulaşık makinesini nihan aldı sandım. yaprak almış. ceyda da ev almışşşş

çok ama çok hayırlı olsun kızlar. yaprak güle güle kullan. ceyda sende güle güle otur canımmm

hoşgeldin canım nasılsın
nihan hayırlı olsun demişsin bişeymi kaçırdım:44::44:
ceydayada geçmiş olsun yazmışın
yaprak hasta sadece ve bulaşık makinesi almış
ceyda ev almış hasta deil karıştırdın galiba

bilmem canım pek heveslenmiyorum tutup bişey çıkar bide hiç olmadık şeyler bulur benide biraz ondan hayırlısı inşallah hayırlısıyla alırız
hayırlısı diyelim ozaman
:44::44::44::44::44:
delüüüü
günaydın balım
uyanamadınmı daha kuşum çok karıştırmışın
sen napıyon okulda sıcakmı okul kaloriferler yanıyomu
evet erkencisin canım

hadi ya iyi bişeyleri yokmuş inşallah verirler izinde gidersin korkmuştur kadın

ben evdeydim hep
burda çok kar var. haftasonu hep yağdı

hadi ya burda kar yok ama cumartesi felaket soğuktu bugünde güneş var yine pazar günü annemdeydik eşim bişeyler yaptı orda annemlere çanak kurdu sonra çıkıp dolaştık biraz sonra eve geldik ilk defa kereviz yemeği yaptım eşim istedi Allahım one koko öyle ya hala burnumda kokusu ellerimden çıkmadı gece uyuyom uyanıyom ev kereviz kokuyo deli olcaktım

ben çok severim kerevizi

nihan kız sen ne güzel arkadşlarınl afelan buluşuyon. bide monoton diyon. benim yerimde olsan kafayı yen heralde. bzim aliecek buluştuğumuz hiç kimsemiz yoktur.

ben çok severim kerevizi

nihan kız sen ne güzel arkadşlarınl afelan buluşuyon. bide monoton diyon. benim yerimde olsan kafayı yen heralde. bzim aliecek buluştuğumuz hiç kimsemiz yoktur.

ay nebilim hafta sonu genel anlamda monotondu eşim yorgundu uyudu işte olmadığı zaman
benimde canım sıkıldı bi pazar günü iyiydi işte
ayy evet ben kafayı yerim valla öyle bi durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…