KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ay nebilim hafta sonu genel anlamda monotondu eşim yorgundu uyudu işte olmadığı zaman
benimde canım sıkıldı bi pazar günü iyiydi işte
ayy evet ben kafayı yerim valla öyle bi durumda
biz dün akşam çıktık ecik. kaydık biraz. kaynımlara gidecektik yol gözümüz ebüyüdü.. gitmedik.

bnede gene siyah nokta sıktımmmmmmmmm dayanamdımmmm

Son düzenleme:
geldim bacılar iyi dilekleriniz için teşşekürler makinam için
dilekçim makine elekrolux marka aldım 1400 den 850 düşmüş haftasonu indirimi bizde kaçırmadık alıverdik hemen yarın gelecek inşallah:97:

bende sağlıkocağına gittim ama muayene etmedi soyadım kızlık soyadım çıktı
benim ssk hala kızlık soyadımla yatıyo ondan olabilirmikii:44:

evet canım ondandır onu sgkdan değiştirtmen lazım

evet . evliklik cüzdanı fotokopinle ve dilekçeyle başvur sgk ya. değiştirsinler.
ne olurmuş muayene etseymiş. o kadar yol gitmişin.

makinanıda güle güle kullan canım

evet canım ondandır onu sgkdan değiştirtmen lazım

evet . evliklik cüzdanı fotokopinle ve dilekçeyle başvur sgk ya. değiştirsinler.
ne olurmuş muayene etseymiş. o kadar yol gitmişin.

makinanıda güle güle kullan canım

daktır aradı şimdi hallettim öğlen 1 de gel diyii bu nası iş anlamadım heeee
sağol bebişimm

Son düzenleme:
kızımın marifetlerini görüyonuzmu teyzeleriii

Eklentiler

• $Fotoğraf1723.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf1725.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 21
günaydın canım otur izle reklam aralarında yap

kalkcam şimdi..

cumartesi noldu size anlatayım
eşim nasılsa evdeyken dedim temizlik yapayım.ama normal silme süpürme değil derin temzilik
uzun zamandır yapmıyordum gözüme batıyordu
duvarlar kızım sağolsun hep boya kalemi.
kapılarım açık renk uzuuuun zamandır silmiyordum onlarda çok kirliydi
bir yerden başlamam lazım dedim duvarları sildim,kapıları sildim
banyo wc bütün fayansları ovdum falan eğil kalka yapmaktan belim acaip ağrıdı..eşimede en son süpürürp sildiririm bende bacaklarımı uzatır yatarım dedim.
ama bir telefon eşimin üniden arkadaşı süpriz yapmış gelmiş buraya..şok olduk..yemek yok bişey yok.hadi onu geçtim ben ölüyorum yorgunluktan.
yağmur yağıyor diye çamaşırlarıda salona sermiştim.bir koşuşturmaca,onları hemen topladık,ben direk mutfağa girdim.ama ev batık..yani yerler aşırı derecede tozlanmıştı falan.
hemen yemeğe başladım eşim almaya gitti arkadaşını.mutfağı nasıl dağıttım anlatamam..neyse yemek faslı bitti mutfağı topladım tatlıda yapayım dedim.sonra yerler hep gözüme batıı. onlar salonda otururken ben gizlice bütün yollukları en uzak odaya taşıdım orda süpürdüm..yerleri sildim serdim sonra.oda bitti ama artık gücüm kalmadı karnım kasılmaya başladı,belim ağrıyor nasıl hemde..magnezyum içtim ağrı kesici aldım ama yok ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım.sabahta kahvaltı faslı vardı erken kalktım.
öğlene doğru gitti.öğlende kızım tezgahtan deterjanlı süngeri almış yerleri silmiş.
bende terlik giymeye gidiyordum..o sırada sildiği yer bastım bir düştüm yere..kalçam dizim mahvoldu 5 dk yerde ağladım..eşim doktora gidelim diye tutturdu.baktım yürüyebiliyorum gerek yok dedim..al şu çocuğu ben uyucam sakın gelmesin başıma dedim ağlaya ağlaya uyuya kalmışım.3 saat uyudum dinlenmişim...

kızımın marifetlerini görüyonuzmu teyzeleriii

ay bir an benimkini gördümbizimkide fırın kapağını açar,büyük fırınlardan var bende..onun üstüne çıkıp ocağı karıştırır..onları yerinden çıkarır falan.
geçen hafta bi gece çok uykusuzdum.erken yattım eşime sen ilgilen dedim.
oda sağolsun çok ilgilenmiş.
sabah baktım mutfakta bir dağınıklık yok..
şaşırdım allah allah dedim
neyse çekmeceyi açtım baktım yağlı yağlı kaşıklar çatallar.dolapları açtım yağlı tencereler,kaplar tabaklar.
meğerse benimki pis olan bulaşık makinasını boşaltmış yerlerine koymuş.bide herşey yerli yerinde.
eşimde diyor yatırırken elleri yağlıydı nerden geldi bunlar dedim yıkadım diyor.
çok fenalar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…