- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.541
hadi ya geçmiş olsun canım
antibiyotikmi kullancan emziriyon gerçi ne yaptın gittinmi doktora
off o çok kötü yaa bendede ara ara oluyo çok acı verici geçmiş olsun canım
gittinmi doktora falan
valla cok kötü nefret ediyorum artik bundan hep oluyor bende biktim gitmedim.
anladım tatlım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyleee
reglde olunca daha da azar bu dönemde tampon kullanılınca daha iyi olumu acaba canımsaol canim ya.
antibiyotigim var evde kullanacam daha kötü olursam.emzirirken kullanilabiliyor bu ilacim.
bide bitkisel haplarim var onlari kullanmaya basladim simdi.dr yakalanirsan kullan demisti.
gitmedim doktara biktim artik bu nedenden dolayi gitmekten ya bunyem yapiyormus vajinanin florasi bozuluyormus.regl oldum ondan oldu.bitkisel fitilim vardi bide onu kullanayim.
reglde olunca daha da azar bu dönemde tampon kullanılınca daha iyi olumu acaba canım
nasıl yani tamponu reglken kullanma ma dedi iyide tampon reglken kullanılmak için değilmi:44::44:evet canim regl tetikliyor.
tamponu regliyken kullanma demisti doktorum.
nasıl yani tamponu reglken kullanma ma dedi iyide tampon reglken kullanılmak için değilmi:44::44:
evet canım o tamponsu bildigimiz tampondan bahsediyoruz demihani vajinaya yerlestirilenden.
onu genelde akintisi olan insanlar kullaniyormus bilmiyorum bana kullanma dedi bende hic denemedim tamponu zaten.
evet canım o tampon
onun akıntı için olanları var daha küçük ama regl için olanlarıda var ya
reglken kullanılıyor ama 2 saatte bir değiştirmek şartıyla tabi 1-2 kere kullandım rahat oluyo
,ben sezeryan istemedim açıklık 0olmayınca mecbur sezaryan oldu. bi de kadındoğumcu arkadaşımız ya öyle normal doğum yaptırmak istemiyorum sana dedim adamcağız.sonuşta abisi benim eşim.insanın cerrah kocası oluncada zor baksana herşeye karışıyorlar erkek milleti dimi
şunu merak ediyorum sezeryanda 7 kat kesinin hepsini dikiyorlar mı ben sadece 3ü dikiliyor diye duymuştum
bide senin niye sezeryan oldu öylemi istedin canım
çalışma tabi keyfine bak gez dolaş ohh
amma güldüm he
güle güle bebikim
dün bi giremedik siteye henihan ben geldim
evet canım doğru olabilir senin sorunun oysa kullanma o zamanevet eminin cok rahattir tampon ama doktorum niyeyse bana kullanma dedi.
ben simdi nette arastirdimda ped kullanimindan daha sagliksizmis tampon vajinada bakterilerin üremesine neden olabiliyormus.benim sorunumda tam bu zaten vajinadaki ph.
ama bende bi denicem belki iyi gelir banada.
,ben sezeryan istemedim açıklık 0olmayınca mecbur sezaryan oldu. bi de kadındoğumcu arkadaşımız ya öyle normal doğum yaptırmak istemiyorum sana dedim adamcağız.sonuşta abisi benim eşim.
valla kaç kat dikiyolar bilmiyom. ben o arada dr dikerken ben ameliyathaneyi birbirine katmakla meşguldüm.yok nefes alamıyom yok hissediyorum ben herşeyi.yok kesmeyin. yok çocuğu almayın. vazgeçtim doğurmucam.kusuyoruuummmmm falan diye.meğer herşey olmuş bitmiş de benim haberim yok.kızı getirdiler silinmiş üstü başı giydirmişler. allahım dedim ya
günaydın balımgünaydın bacılarrrr
dün yine siteye uzunca bir süre giremedim cinimi getirdiler heee
iyiyim yaprakçım sen napıyonnapıyon nihoşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?