KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hadi ya geçmiş olsun canım
antibiyotikmi kullancan emziriyon gerçi ne yaptın gittinmi doktora

saol canim ya.
antibiyotigim var evde kullanacam daha kötü olursam.emzirirken kullanilabiliyor bu ilacim.
bide bitkisel haplarim var onlari kullanmaya basladim simdi.dr yakalanirsan kullan demisti.
gitmedim doktara biktim artik bu nedenden dolayi gitmekten ya bunyem yapiyormus vajinanin florasi bozuluyormus.regl oldum ondan oldu.bitkisel fitilim vardi bide onu kullanayim.

reglde olunca daha da azar bu dönemde tampon kullanılınca daha iyi olumu acaba canım

reglde olunca daha da azar bu dönemde tampon kullanılınca daha iyi olumu acaba canım

evet canim regl tetikliyor.
tamponu regliyken kullanma demisti doktorum.

gerci ben niye regl oldugumuda anlamiyom ya.
yeni dogum yapan ve emziren anneler genelde regl olmazmis doktorum sen niye oldun diye sasirdi.
ilac kullaniyorum dogum kontrol hapi bunu kullanincada regl olmazsin demisti ben yine regl oldum.

Son düzenleme:
nasıl yani tamponu reglken kullanma ma dedi iyide tampon reglken kullanılmak için değilmi:44::44:

su bildigimiz tampondan bahsediyoruz demi hani vajinaya yerlestirilenden.
onu genelde akintisi olan insanlar kullaniyormus bilmiyorum bana kullanma dedi bende hic denemedim tamponu zaten.

su bildigimiz tampondan bahsediyoruz demi hani vajinaya yerlestirilenden.
onu genelde akintisi olan insanlar kullaniyormus bilmiyorum bana kullanma dedi bende hic denemedim tamponu zaten.
evet canım o tampon
onun akıntı için olanları var daha küçük ama regl için olanlarıda var ya
reglken kullanılıyor ama 2 saatte bir değiştirmek şartıyla tabi 1-2 kere kullandım rahat oluyo

evet canım o tampon
onun akıntı için olanları var daha küçük ama regl için olanlarıda var ya
reglken kullanılıyor ama 2 saatte bir değiştirmek şartıyla tabi 1-2 kere kullandım rahat oluyo

evet eminin cok rahattir tampon ama doktorum niyeyse bana kullanma dedi.
ben simdi nette arastirdimda ped kullanimindan daha sagliksizmis tampon vajinada bakterilerin üremesine neden olabiliyormus.benim sorunumda tam bu zaten vajinadaki ph.
ama bende bi denicem belki iyi gelir banada.

,ben sezeryan istemedim açıklık 0olmayınca mecbur sezaryan oldu. bi de kadındoğumcu arkadaşımız ya öyle normal doğum yaptırmak istemiyorum sana dedim adamcağız.sonuşta abisi benim eşim.
valla kaç kat dikiyolar bilmiyom. ben o arada dr dikerken ben ameliyathaneyi birbirine katmakla meşguldüm.yok nefes alamıyom yok hissediyorum ben herşeyi.yok kesmeyin. yok çocuğu almayın. vazgeçtim doğurmucam.kusuyoruuummmmm falan diye.meğer herşey olmuş bitmiş de benim haberim yok.kızı getirdiler silinmiş üstü başı giydirmişler. allahım dedim ya

nihan ben geldim
dün bi giremedik siteye he
napıyon çikolatalı pastam hadi gelde konuşak
evet canım doğru olabilir senin sorunun oysa kullanma o zaman
daha çok ilerler bide Allah korusun.

günaydın bacılarrrr
dün yine siteye uzunca bir süre giremedim cinimi getirdiler heee
günaydın balım
evet ya aynen

saol canım çay içiyorum bendee
browninin adresimi kapanmış nolmuş kendimi kapatmış kapatmışlarmı anlamadım ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…