KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hahahaah he bacım ev işi yapan değil artık sefa süren avatarlar koyacam

hayırlı olsun ev alanların evleri. allah olmayana da versin:)
günaydın bu arada bi sinirlendim de salak bi siteye.üf burnumdan soluyorum.
kafa dağıtayım diye girdim
iisinizdir inşallah
hoş geldin canım. kime sinirlendin kızz. dövelim

, çok hoşsunn.
benim torpil felan yoktu. hatta 9 ay gittiğim hastanede o gün anestezi uzmanı yok diye hiç gitmek istemediğim bi hastaneye sevk ettiler.

hoş geldin canım. kime sinirlendin kızz. dövelim

, çok hoşsunn.
benim torpil felan yoktu. hatta 9 ay gittiğim hastanede o gün anestezi uzmanı yok diye hiç gitmek istemediğim bi hastaneye sevk ettiler.

sitenin birinden bişey almıştım iptal olmuş da salakları aradım açmadılar.tam yarım saat aradım.snra biri açtı tabi saydırdım nası sinirlendim sırf telefonu açmıyolar diye. paayı iade etmişle onu sorcaktım.
benim kocam kendisini düşündüğünden peritonu diktirmemiş hani tuvalete o taşıcak ya beni.valla yine o taşıdı 15 gün.dedim sen ne karışıyosun benim karnıma. yine sen taşıcan dedim. doğumumdan 3gn snra geldi annem çocuk 20 günlük olunca da gitti.tabi bu arada eczaneye denetleme gelmiş yok çağırıyolar dedim gelemem doğum yaptık.eczacılık şube müd. karı k..tak bana savcılığa gelmedi diye suç duyurusunda bulunmuş allahım ne rezillikler çektim. neyse eczane de kapattım çok şükür.adam çalışsın bana ne. 5 sene snra ista gitcez kazancak ayda en az 10000 ne uğraşcam ya.çalışmak genlerimde yok

şimdi sahibinden com dan evlere bakıyorum..
valla sırf ev sahibi olmak ve tayin tayin gezmemek için ankaraya gitmek istiyorum..eşime diyorum nolur ingilizceye iyi sarıl..ingilizce iyi oluyrsa ankara şansı var..o zman daha erken ev alabiliriz.
benim baktığım evler çok pahalı yawama napayım olmuşken tam olsun istiyorum
200 m2 üzeri 5+1 2 banyolu,dublex,teraslı
gerçi bensadece 5+1 diye arattım bide 2 banyolu..karşıma hep dublex çıkıyor.
hayal kurmaktamı yasak canım bol bol kuralım iste

bende çok çalışmak istiyorum bu aralar.
küçük doğsun 2 yaşına gelsin çalışmak istiyorum.
millette ne çalışcan diyor,boşver rahatına bak eşinin maaşı iyi diyor.aman ne bileyim ben yaa:44:

ya benim çalışmam imkansız gibi bişey. kocam sürekli tayin tayin.taşıyamam eczaneyi.hem taşısam da tanıdık bi yerde açmak lazım.herkes kendi tanıdığı eczacıdan alıyo ilaçları.ayrıca taşımak zor pahalı. bii de eczacılar bilirsiniz 3 kuruşun hesabını yapıyolar. ben öyle değişlim ne bileyim ilaç 3.40 liraysa 3 falan alırım. başka eczacılar öyle değildir.3.40ı alır. bi de benim kociş 2 tane daha istiyo bebek.dedim ok bana yaptırcan ama estetik çocuklar bitince dedim. o da tamam dedi. artık pazarlıkla çocuk doğurcam heheheh

kızlar ben çıkıyorum. bu gün ve yarın için izin aldımm. hepiniiz öpüyommm byyy

insanın cerrah kocası oluncada zor baksana herşeye karışıyorlar erkek milleti dimi
şunu merak ediyorum sezeryanda 7 kat kesinin hepsini dikiyorlar mı ben sadece 3ü dikiliyor diye duymuştum
bide senin niye sezeryan oldu öylemi istedin canım
çalışma tabi keyfine bak gez dolaş ohh

amma güldüm he
kızlar ben çıkıyorum. bu gün ve yarın için izin aldımm. hepiniiz öpüyommm byyy
güle güle bebikim

ilaçlarını iç geçer hemen boğazların 2 güne ama bitene kadar kullan:97:
işler nasıl

hemen başlayacağım canım fena bişey ya sesim hiç çıkmıyo konulşamıyorum çok ağrıyo bide evet bitene kadar kullanırım bebişim

işler iyi tatlım çok yoğun değilim şu aralar bol bol burada vakit geçiriyorum onun için

bende bu sıralar yoğun değilim ama yaza kesin yoğun olur:97:
evet ya boğaz ağrısı çok fena kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…