- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.521
canlarım benim.. çok sağolun Allah razı olsun.
bi evim oldu ya o kadar heyeceanlıyım ki anlatamam.
Geçmiş olsun.. valla nasıl üzülmüştür kadın
yerim onunn dötünüüüü ısırırımmm
canım benim birden çok yüklenmişsin kendine. Keşke yardıma birini çağırsaydın güzelim. Geçmiş olsun ama bence de bi doktora git derim ben.
hayırlı uğurlu olsun yaprakcığım.. eh artık bulaşık yıkayan smile koymazsın avatarına
hoş geldin canım. kime sinirlendin kızz. dövelimhayırlı olsun ev alanların evleri. allah olmayana da versin:)
günaydın bu arada bi sinirlendim de salak bi siteye.üf burnumdan soluyorum.
kafa dağıtayım diye girdim
iisinizdir inşallah
benim suyum gelmedi.ama sancım vardı.gittik sezaryana aldılar.merak ediyodum su nası geliyo falan diye. hatta yatarken yanıma leğen falan koymuştum su gelince legene gircem diye hehehhehe.ama benimki kolay oldu. sezaryanın sınrası zr. kadındoğumcuya demiş benşm kocam peritonu dikme diye zırt brt çiş hissi olacak diye. o da dikmemiş bi de kasları üstüste dikmiş güya bana torpil yapcak ya. allahım tam 15 gün tuvalete oturamadım kendim
hahahaah he bacım ev işi yapan değil artık sefa süren avatarlar koyacam
hoş geldin canım. kime sinirlendin kızz. dövelim
, çok hoşsunn.
benim torpil felan yoktu. hatta 9 ay gittiğim hastanede o gün anestezi uzmanı yok diye hiç gitmek istemediğim bi hastaneye sevk ettiler.
sitenin birinden bişey almıştım iptal olmuş da salakları aradım açmadılar.tam yarım saat aradım.snra biri açtı tabi saydırdım nası sinirlendim sırf telefonu açmıyolar diye. paayı iade etmişle onu sorcaktım.
benim kocam kendisini düşündüğünden peritonu diktirmemiş hani tuvalete o taşıcak ya beni.valla yine o taşıdı 15 gün.dedim sen ne karışıyosun benim karnıma. yine sen taşıcan dedim. doğumumdan 3gn snra geldi annem çocuk 20 günlük olunca da gitti.tabi bu arada eczaneye denetleme gelmiş yok çağırıyolar dedim gelemem doğum yaptık.eczacılık şube müd. karı k..tak bana savcılığa gelmedi diye suç duyurusunda bulunmuş allahım ne rezillikler çektim. neyse eczane de kapattım çok şükür.adam çalışsın bana ne. 5 sene snra ista gitcez kazancak ayda en az 10000 ne uğraşcam ya.çalışmak genlerimde yok
ya benim çalışmam imkansız gibi bişey. kocam sürekli tayin tayin.taşıyamam eczaneyi.hem taşısam da tanıdık bi yerde açmak lazım.herkes kendi tanıdığı eczacıdan alıyo ilaçları.ayrıca taşımak zor pahalı. bii de eczacılar bilirsiniz 3 kuruşun hesabını yapıyolar. ben öyle değişlim ne bileyim ilaç 3.40 liraysa 3 falan alırım. başka eczacılar öyle değildir.3.40ı alır. bi de benim kociş 2 tane daha istiyo bebek.dedim ok bana yaptırcan ama estetik çocuklar bitince dedim. o da tamam dedi. artık pazarlıkla çocuk doğurcam hehehehbende çok çalışmak istiyorum bu aralar.
küçük doğsun 2 yaşına gelsin çalışmak istiyorum.
millette ne çalışcan diyor,boşver rahatına bak eşinin maaşı iyi diyor.aman ne bileyim ben yaa:44:
kızlar ben çıkıyorum. bu gün ve yarın için izin aldımm. hepiniiz öpüyommm byyy
insanın cerrah kocası oluncada zor baksana herşeye karışıyorlar erkek milleti dimibenim suyum gelmedi.ama sancım vardı.gittik sezaryana aldılar.merak ediyodum su nası geliyo falan diye. hatta yatarken yanıma leğen falan koymuştum su gelince legene gircem diye hehehhehe.ama benimki kolay oldu. sezaryanın sınrası zr. kadındoğumcuya demiş benşm kocam peritonu dikme diye zırt brt çiş hissi olacak diye. o da dikmemiş bi de kasları üstüste dikmiş güya bana torpil yapcak ya. allahım tam 15 gün tuvalete oturamadım kendim
çalışma tabi keyfine bak gez dolaş ohhsitenin birinden bişey almıştım iptal olmuş da salakları aradım açmadılar.tam yarım saat aradım.snra biri açtı tabi saydırdım nası sinirlendim sırf telefonu açmıyolar diye. paayı iade etmişle onu sorcaktım.
benim kocam kendisini düşündüğünden peritonu diktirmemiş hani tuvalete o taşıcak ya beni.valla yine o taşıdı 15 gün.dedim sen ne karışıyosun benim karnıma. yine sen taşıcan dedim. doğumumdan 3gn snra geldi annem çocuk 20 günlük olunca da gitti.tabi bu arada eczaneye denetleme gelmiş yok çağırıyolar dedim gelemem doğum yaptık.eczacılık şube müd. karı k..tak bana savcılığa gelmedi diye suç duyurusunda bulunmuş allahım ne rezillikler çektim. neyse eczane de kapattım çok şükür.adam çalışsın bana ne. 5 sene snra ista gitcez kazancak ayda en az 10000 ne uğraşcam ya.çalışmak genlerimde yok
ya benim çalışmam imkansız gibi bişey. kocam sürekli tayin tayin.taşıyamam eczaneyi.hem taşısam da tanıdık bi yerde açmak lazım.herkes kendi tanıdığı eczacıdan alıyo ilaçları.ayrıca taşımak zor pahalı. bii de eczacılar bilirsiniz 3 kuruşun hesabını yapıyolar. ben öyle değişlim ne bileyim ilaç 3.40 liraysa 3 falan alırım. başka eczacılar öyle değildir.3.40ı alır. bi de benim kociş 2 tane daha istiyo bebek.dedim ok bana yaptırcan ama estetik çocuklar bitince dedim. o da tamam dedi. artık pazarlıkla çocuk doğurcam heheheh
güle güle bebikimkızlar ben çıkıyorum. bu gün ve yarın için izin aldımm. hepiniiz öpüyommm byyy
iyiyim canım evet ya pek sessiznihan napıyon bebişimmm bugün bura pek sessiz
polyanan sende hoşgeldin bebişkommm
iyiyim canım evet ya pek sessiz
can sıkıntısına dolaşıyorum buralarda sen napıyon
ilaçlarını iç geçer hemen boğazların 2 güne ama bitene kadar kullan:97:aynen canım bende dolanıyom ölee
gittim ilaçlarımı yazdırdım geldim bidee
ilaçlarını iç geçer hemen boğazların 2 güne ama bitene kadar kullan:97:
işler nasıl
nihan napıyon bebişimmm bugün bura pek sessiz
polyanan sende hoşgeldin bebişkommm
bende bu sıralar yoğun değilim ama yaza kesin yoğun olur:97:hemen başlayacağım canım fena bişey ya sesim hiç çıkmıyo konulşamıyorum çok ağrıyo bide evet bitene kadar kullanırım bebişim
işler iyi tatlım çok yoğun değilim şu aralar bol bol burada vakit geçiriyorum onun için
hadi ya geçmiş olsun canımh.b canim gecmise bakiyordum bende.
hic iyi degilim valla idrar yolu enfeksiyonu sistitim tekrarladi gicik oluyorum su hastaliga:84:
h.b canim gecmise bakiyordum bende.
hic iyi degilim valla idrar yolu enfeksiyonu sistitim tekrarladi gicik oluyorum su hastaliga:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?