KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sen ne yaptın güzelim yaa. kendine ve bebeğine niye bu kadar yükleniyon. yazık değilmi. bırak ev biraz öyle kalsın. sen bu gidişle keisn erken doğum yapan demedi deme. allah korusun tabi ama hiç temzilikte felan ödünvermiyon. çok kızdım bakkkk. bu son olsun sakın bi daha yapma. bebğine yazıkkkk.

ayy canım bi doktora görün istersen yere düşmüşsün bi kontrole git bence Allah korusun sen farkında olmadan içerden bişi falan olur belki

oyyyy hele kırmızılı cadıya bakk yerim seniii bebişim benimm
nasılda yakışmış orayaa
yemek yapıp size zorla yediriyomu annesi
yok . tezgaha çıkmaya çalışıyo. orda oturmak çok hoşuna gidiyo. en son bu yöntemi bulmuş

lazım olunca yapmazlar. şimdi maksat mazaratlık olsun.

Son düzenleme:
kızımın marifetlerini görüyonuzmu teyzeleriii
oyy yirim ya
yaramaz şey
bu ne kız
bi gitseydin doktora ya çocuk eşinden filan ayrılmasın Allah korusun :18::18:

hay Allah tatlım benim
resmi yokmu kız koysana sende

yok valla aylardır ne cam ne kapı siliyorum yukarda llah var..tek yaptığım temizlik süpürmek ve viledayla silmek..onuda hergün yapmazsam ortalık kırık oluyor,kağıt parçaları vs..çok pisleniyor..onun dışında doğru düzgün aman aman temizlik yapmıyorum.aylardır yapmıyordum yapayım deidm üstüne misafir geldi.
hayır geleceğini önceden söylese bensadece siler süpürürdüm yemek yapar otururdum.ama bütün enerjimi önceden harcamıştım...
zaten doğuma kadar bir daha yapmam ki böyle..son ay kadın alacağım..kirlenirse kirlensin ev.şimdi bile çok zorlandım..hala çatı kemiklerim ağrıyor.:2:

ağrımazmı. çok tehlikeli. bırak ev öyle kalsın. yada tutarsın en son birini yapar. ailenden gelecek kimse yokmu yardım a. doğuma bi ay kala felan gelseler.

ayy canım bi doktora görün istersen yere düşmüşsün bi kontrole git bence Allah korusun sen farkında olmadan içerden bişi falan olur belki

yok . tezgaha çıkmaya çalışıyo. orda oturmak çok hoşuna gidiyo. en son bu yöntemi bulmuş

lazım olunca yapmazlar. şimdi maksat mazaratlık olsun.

oyy yirim ya
yaramaz şey

bu ne kız
bi gitseydin doktora ya çocuk eşinden filan ayrılmasın Allah korusun :18::18:

hay Allah tatlım benim
resmi yokmu kız koysana sende

valla biraz bişeyler atıştırıp uzandım gayet hareketliydi.ben bişey olmamıştır dedim.hala hareketli..belki hissetmesem acile giderdim ama kemiklerim yorulduğum için ağrıyor.

bu arada kız evet lazım olunca yapmaz..sadece anneye iş çıkarmak şuan ki amaç.
resim çokta böyle iş başında yok malesef.

ceydaaa

ben iş başında görünce hemen telefonu kapıyom. baksana o da şaşkın zaten . ne oluyo dermiş gibi bakıyo.

ceydacım tatlım eviniz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin..Rabbim ödeme kolaylığı versin...bide özledik seni bacım gel artıkın

ceyda hayırlı olsun eviniz canım Rabbim içinde huzur mutluluk sağlık iiçinde güzel günlerde oturmayı nasip etsin

aaa çok sevindim canım güle güle iyi günlerde oturun inş:81::81

canlarım benim.. çok sağolun Allah razı olsun.

bi evim oldu ya o kadar heyeceanlıyım ki anlatamam.

Geçmiş olsun.. valla nasıl üzülmüştür kadın
kızımın marifetlerini görüyonuzmu teyzeleriii

yerim onunn dötünüüüü ısırırımmm

canım benim birden çok yüklenmişsin kendine. Keşke yardıma birini çağırsaydın güzelim. Geçmiş olsun ama bence de bi doktora git derim ben.
kızlar dün bulaşık makinemizi aldık sonunda

hayırlı uğurlu olsun yaprakcığım.. eh artık bulaşık yıkayan smile koymazsın avatarına

ağrımazmı. çok tehlikeli. bırak ev öyle kalsın. yada tutarsın en son birini yapar. ailenden gelecek kimse yokmu yardım a. doğuma bi ay kala felan gelseler.

annem gelirdi ama şimdi umreye gidecekler ilk kafileyle..gelincede anneannem ameliyat olacakmış..bende son ana kadar orda dur dedim..ilkinde 3 hafta önce gelmişti.
şimdi umreden dolayı hayırlı olsun diye gelen giden çok olur
anneanneme geçmiş olsuan gelen çok olur..sıkıştırmak istemiyorum.kayınvalidemi çağırmam önceden istemiyorum.eşim teklif etse bile istemediğimi söyleyeceğim.nasip olurda yine normal olursa zaten kimseye ihtiyacım olmaz inşallah.sancım başlarken anneme haber versem diyorum yol uzak ama bir gün idare edebiliriz.

nerden aldın canım.kaça aldınız. ne zaman taşıncan.

tahmin ediyom heyecanını. çok güzel bi duygu. allah herkeze yaşatsınnn

anladımcanım. allah kimseye muhtaç etmesin o zaman. sağlıla doğurusn inşallah.
ama sende dikkat et kendine olur mu.
kendimden biliyom. oğlumda öyle çok haraket ettim erken doğdu. kızmda yedim içtim yattım baktım vakti geldi hala doğmuyo temizliğe verdim kendimi hemen su geldi.

nerden aldın canım.kaça aldınız. ne zaman taşıncan.

tahmin ediyom heyecanını. çok güzel bi duygu. allah herkeze yaşatsınnn

Şu an oturduğum eve yakın yine.. Konum olarak ana caddeye yakın. Caddeden sokağa girince 3. bina falan oluyor. Durak, hastane 2 büyük market hemen karşımda. Bina köşede kalıyor yani 2 cephesi de açık ve yanına bina vs yapılma gibi birşey olmadığından hiç kapanmayacak önü. Benim kayınpederim inşaatçı canım ve bu binayı da kayınpederim yapıyor. Müteahhit de seneelrdir kayınpederimle iş yapar yani tanıdıklar o sebeple 70.000tl' ye anlaştık. 20.000 peşin, kalanı da kredi olacak inş. Ev 95 m2 3+1 giriş kat, balkonlu. Mayıs' ta anahtar teslim alacağız inş. ben tabii içi yapılırken mutfak dolaplarını, fayansları, banyo dolabı, duşakabin, laminant rengi, kapılar vs ben kendim seçeceğim. Müteahhitin kızı seçiyormuş bunları normalde işte onunla beraber ben de gideceğim kendi eviminkini seçmeye.

çok güzel. kendin seçmen çok iyi. zevkine göre döşersin. çok sevindim senin adında.
topic uğurlu geldi herkez birerbirer evleniyo.

hayırlı olsun yaa ne güzel..bende biraz bekleyip iyice para biriktirip gönlüme göre ev almak istiyorum.valla ev konusunda gözüm yükseklerde ne yazkki.nasılsa bir süre az yıllar tayinciyiz sonra uzun kalacağımız bir yerde alalım diyoruz.

anaaeeeemmm korktum şimdi.peki sancında gelmişmiydi sezeryanmı normalmi

hayırlı olsun ev alanların evleri. allah olmayana da versin:)
günaydın bu arada bi sinirlendim de salak bi siteye.üf burnumdan soluyorum.
kafa dağıtayım diye girdim
iisinizdir inşallah

benim suyum gelmedi.ama sancım vardı.gittik sezaryana aldılar.merak ediyodum su nası geliyo falan diye. hatta yatarken yanıma leğen falan koymuştum su gelince legene gircem diye hehehhehe.ama benimki kolay oldu. sezaryanın sınrası zr. kadındoğumcuya demiş benşm kocam peritonu dikme diye zırt brt çiş hissi olacak diye. o da dikmemiş bi de kasları üstüste dikmiş güya bana torpil yapcak ya. allahım tam 15 gün tuvalete oturamadım kendim

inşallah.

anaaeeeemmm korktum şimdi.peki sancında gelmişmiydi sezeryanmı normalmi

oğlumda 1 ay hastanede yattım . normal oldu. kızımda da suyum gitti ama sancı olmadı. sezeryan olabilir dediler. ama ben normal istiyodum. suni sancı verdiler. bayada çalabaladım normal olsun diye. ve allah şükür normal bi şekilde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…