KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende çok severdim ya en son yarışmasınıda izlemiştim..küçük bi oğlu varmış bide
evet hamileliğinde bile sunuculuk yapmıştı evini gezdirmişti hep takip ederdim konuşması tarzı hoşuma gidiyordu. Ölüm işte ne zaman nerde geleceği belli değil

günaydın kızlar. bende şok oldum

yarım kalan danslara öbür tarafta devam eder artıkk. ayy allahım. ya. allah rahmet eylesin

günaydın kızlar. bende şok oldum

yarım kalan danslara öbür tarafta devam eder artıkk. ayy allahım. ya. allah rahmet eylesin
günaydın canım
çok üzülüyorum varya halimize hele bu sanatçıları düşünüyorum bazen şimdi bu açık fotoları nette dolaştıkça ayy neyse bu konulara girmeyeyim Allah günahlarını affetsin inşAllah

evet canım kimin neden bağışlanacağı, kimin neden bağışlanmayacağını sadece allah bilir.
allah taksiratını affetsin. bize düşen sadece bunu dmek.
nasılsınız bakalım. görüşmeyeli
burası acayip soğuk. bıçak gibi kesiyo.allah tan evlerimiz sıcak.

Günaydın kızlar,

Acı haber tez yayılmış sanırım, ben de sabah duydum aynı haberi. Allah rahmet eylesin.

evet doğru canım
ay evet dışarsı soğuk ta benmi kalorifer yine çok yanıyo
bunaldım:95:
Günaydın kızlar,

Acı haber tez yayılmış sanırım, ben de sabah duydum aynı haberi. Allah rahmet eylesin.
günaydın ceydoşum

günaydın yaprakcımmmm, günaydın ceydoşşşş

ne o nihan niye yanıyon bacımmmmm
reglin bittimi

Son düzenleme:
Burası da epey soğuk yaa

Ben de bugün görümcemle Fatih' e gidicem. Azcıkın gezelim di mi canıııımmm..

günaydın kızlar.ben de şimdi gördüm sizi okuyunca. gerçekten ilginç.aklıma ilk madde kullanımı geldi haberi okuyunca nedense. kalp krizi falansa zaten 40 yaş altı olanlar ilk krizde ölüyorlar. yazık ya bi de bebeği varmış. allah rahmet eylesin

Burası da epey soğuk yaa

gez gez
haberlerde okudum gece içkili gelmiş hap içmiş üstünede (ne hapı bilmiyorum ama ağrı kesici bile olsa alkollüyken içilmez) ya ondan yada son günlerde nefes darlığı çekiyormuş astım da olabilirmiş

valla alkolle alınıp da dirkt ölüm olan ilaçlar genelde antifungaller, antidepreesanlar falandır. yakında çıkar zaten.yine de yazık olmuş ya.şok oldum

Burası da epey soğuk yaa

bu havada mıçınız donar kız. az gezinnn:86:

evet ya. 40 yaş altını ilk gelişte götürüyomuş. geçen bi arkadaşımın arkadaşı o şekilde vefat ett. allah korusun.
ya bu kadın evliydi. yani ben öyle hatırlıyom. boşandımıydı acep:44: o esnada oğlu nerdeydi acaba.
çocuklara dayanamıyom ben. geçen kanıtı izledim. ağlamktan gözlerim şiştiiii
bugün bitti canım
ay çok sıcak valla bunaldım
akmadılarmı yakmıyorlar soğuk oluyo yaktılarmıda bunaltıyorlar
eh bittiyse akşama söner atşein

tam tahmin ettiğim gibiii. ilk aklıma gelen bu olmuştu. doktorlar bas bas bağırıyo alkole hapı üst üste almayın diye.

alkol kullnamıyom şükür. ama greyfurtla hapta almayın sakın. o da çok tehlikeli imiş haberiniz olsun.

evet onu bende duymuştum greyfurtla birlikte ilaç alınmayacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…