- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.761
evet ya şimdi okuyordum ben çok seviyordum o kadını ya çok üzüldğm beninanmıyorum şoktayım defne joy foster ölmüş
şu dans yarışmasındakii
evet hamileliğinde bile sunuculuk yapmıştı evini gezdirmişti hep takip ederdim konuşması tarzı hoşuma gidiyordu. Ölüm işte ne zaman nerde geleceği belli değilbende çok severdim ya en son yarışmasınıda izlemiştim..küçük bi oğlu varmış bide
evet hamileliğinde bile sunuculuk yapmıştı evini gezdirmişti hep takip ederdim konuşması tarzı hoşuma gidiyordu. Ölüm işte ne zaman nerde geleceği belli değil
günaydın canımgünaydın kızlar. bendeşok oldum
yarım kalan danslara öbür tarafta devam eder artıkk. ayy allahım. ya. allah rahmet eylesin
günaydın canım
çok üzülüyorum varya halimize hele bu sanatçıları düşünüyorum bazen şimdi bu açık fotoları nette dolaştıkça ayy neyse bu konulara girmeyeyim Allah günahlarını affetsin inşAllah
günaydın kızlar. bendeşok oldum
yarım kalan danslara öbür tarafta devam eder artıkk. ayy allahım. ya. allah rahmet eylesin
evet doğru canımevet canım kimin neden bağışlanacağı, kimin neden bağışlanmayacağını sadece allah bilir.
allah taksiratını affetsin. bize düşen sadece bunu dmek.
nasılsınız bakalım. görüşmeyeli
burası acayip soğuk. bıçak gibi kesiyo.allah tan evlerimiz sıcak.
günaydın ceydoşumGünaydın kızlar,
Acı haber tez yayılmış sanırım, ben de sabah duydum aynı haberi. Allah rahmet eylesin.
bugün bitti canımgünaydın yaprakcımmmm, günaydın ceydoşşşş
ne o nihan niye yanıyon bacımmmmm
reglin bittimi
gez gezBurası da epey soğuk yaa
Ben de bugün görümcemle Fatih' e gidicem. Azcıkın gezelim di mi canıııımmm..
haberlerde okudum gece içkili gelmiş hap içmiş üstünede (ne hapı bilmiyorum ama ağrı kesici bile olsa alkollüyken içilmez) ya ondan yada son günlerde nefes darlığı çekiyormuş astım da olabilirmişgünaydın kızlar.ben de şimdi gördüm sizi okuyunca. gerçekten ilginç.aklıma ilk madde kullanımı geldi haberi okuyunca nedense. kalp krizi falansa zaten 40 yaş altı olanlar ilk krizde ölüyorlar. yazık ya bi de bebeği varmış. allah rahmet eylesin
valla alkolle alınıp da dirkt ölüm olan ilaçlar genelde antifungaller, antidepreesanlar falandır. yakında çıkar zaten.yine de yazık olmuş ya.şok oldumgez gez
haberlerde okudum gece içkili gelmiş hap içmiş üstünede (ne hapı bilmiyorum ama ağrı kesici bile olsa alkollüyken içilmez) ya ondan yada son günlerde nefes darlığı çekiyormuş astım da olabilirmiş
bu havada mıçınız donar kız. az gezinnn:86:Burası da epey soğuk yaa
Ben de bugün görümcemle Fatih' e gidicem. Azcıkın gezelim di mi canıııımmm..
günaydın kızlar.ben de şimdi gördüm sizi okuyunca. gerçekten ilginç.aklıma ilk madde kullanımı geldi haberi okuyunca nedense. kalp krizi falansa zaten 40 yaş altı olanlar ilk krizde ölüyorlar. yazık ya bi de bebeği varmış. allah rahmet eylesin
eh bittiyse akşama söner atşeinbugün bitti canım
ay çok sıcak valla bunaldım
akmadılarmı yakmıyorlar soğuk oluyo yaktılarmıda bunaltıyorlar
tam tahmin ettiğim gibiii. ilk aklıma gelen bu olmuştu. doktorlar bas bas bağırıyo alkole hapı üst üste almayın diye.gez gez
haberlerde okudum gece içkili gelmiş hap içmiş üstünede (ne hapı bilmiyorum ama ağrı kesici bile olsa alkollüyken içilmez) ya ondan yada son günlerde nefes darlığı çekiyormuş astım da olabilirmiş
tam tahmin ettiğim gibiii. ilk aklıma gelen bu olmuştu. doktorlar bas bas bağırıyo alkole hapı üst üste almayın diye.
alkol kullnamıyom şükür. ama greyfurtla hapta almayın sakın. o da çok tehlikeli imiş haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?