KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.[/QUOTE]

üzüldüm şimdi ne zordur çekenede bakanada
Allah yardımcıları olsun

gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.[/QUOTE]
ailem konyada. ben çanakkale. zor yani yatalaık falan değil di mi. benim kayınpeder yatalakmış biz evlenmeden önce de tam 17 sene yatalak yattı.snra kayınvaldemin annesi de yatalakmış 5 sene sanırım. kayınpederimden önce ölmüş.ben görmedim. yazık kayınvaldem de çok çekmiş yani 2 yatalağa aynı anda bakmış. çok az kişi yapar onun yaptığını gerçekten

gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.
ailem konyada. ben çanakkale. zor yani yatalaık falan değil di mi. benim kayınpeder yatalakmış biz evlenmeden önce de tam 17 sene yatalak yattı.snra kayınvaldemin annesi de yatalakmış 5 sene sanırım. kayınpederimden önce ölmüş.ben görmedim. yazık kayınvaldem de çok çekmiş yani 2 yatalağa aynı anda bakmış. çok az kişi yapar onun yaptığını gerçekten[/QUOTE]

yok canım yataklık değil. şükür ama aklı esince salonun orsaında ediyo . eşim çok zorlanıyo. hastaneye yatırmayada yanaşmıyolar. geliyoki pwerişan olmuş.
gerçekten çok zor hasta bakmak . hele yatalak ben annemlerden çok korkuyom. tansiyon, şeker kalp herbişey var annemde. kilosuda çok . boğazınada hiç dikkat etmiyo. allah esirgesn. allah ele avuca düşürmesin diyom

evt bilge yatalaklık çok zor gerçekten.hem yatana hem bakana.düşünsene ömrğn gidiyo ona bakcam diye çok zor.allah kimseye vermesin.kayınvaldenin bi rahatsızlığı falan var mı

ay çok zor Allah yardımcısı ve yardımcınız olsun
Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten

evt bilge yatalaklık çok zor gerçekten.hem yatana hem bakana.düşünsene ömrğn gidiyo ona bakcam diye çok zor.allah kimseye vermesin.kayınvaldenin bi rahatsızlığı falan var mı

yaşlılık hastalığı işte. aklı bi geliyo bi gidiyo
ay çok zor Allah yardımcısı ve yardımcınız olsun
Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten

amin canım

ya benim pc sohbetlik değil ya. anca neye bakcaksan bakcan snra kapıcan.zaten kapamazsan da açmıyo.çok zor.her yazılana katılamıyorum pek. ben çıkıyom dese birisi ona güle güle yazana kadar kız çoktan çıkmış gitmiş yolu yarılamış oluyo. sinir oluyom şu pcye.

virüslümü canım.

öğleden sona gelecenmi cadum
büyük başlardan gelmem yönünde bi emir çıkmadı canım. mecburen gelcem ama siz varsınız yoyüzden üzülmüyom.

kızlar ya defne joy foster ölmüş çok üzüldüm ya yıllardan beri tanıyodum çok seviyodum
evet canım. benimde çok hoşuma gidiyodu espirleri .

bned eoğluma dua buldumda onu okutuyodum

he gel kıs 2 laflıyok ne gozel

ne duası buldun canım

slm canlarım nassınız yaprak kar varmı orda
cadım Allah yardımcınız olsun hastalarla uğraşmak çok zor Allah çektirmesin inşallah
ecz sena sen nasılsın canım
nihan kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…