- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.801
gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.[/QUOTE]hayrolsun inşallah. uzakmısın babanlarla . birbinizi çok özlemişniz. candan hemde . düşüncenin gücüne çok inanırım ben. sizde de öyle olmuş. hayroslun inşallah.
genelde öyle ölü görünce ömrü uzadı derler ama :44:hayır olsun
Allah çektirmesin bacım ya kim bakıyo peki şimdi
niye kız niey gelinleri istemiyo
Kızlar ben kaçtım, hazırlanıp çıkıcam.
Hepiniz öpüldünüz bacılar
ortanca geline takmış kafayı onun narına benide istemiyo. takıntılı bi insamış zamnında. ne biliyim değişik bi tip.niye kız niey gelinleri istemiyo
gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.[/QUOTE]hayrolsun inşallah. uzakmısın babanlarla . birbinizi çok özlemişniz. candan hemde . düşüncenin gücüne çok inanırım ben. sizde de öyle olmuş. hayroslun inşallah.
genelde öyle ölü görünce ömrü uzadı derler ama :44:hayır olsun
Allah çektirmesin bacım ya kim bakıyo peki şimdi
gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.
güle güle. canım. sıkı giyinin hee.Kızlar ben kaçtım, hazırlanıp çıkıcam.
Hepiniz öpüldünüz bacılar
ailem konyada. ben çanakkale. zor yani yatalaık falan değil di mi. benim kayınpeder yatalakmış biz evlenmeden önce de tam 17 sene yatalak yattı.snra kayınvaldemin annesi de yatalakmış 5 sene sanırım. kayınpederimden önce ölmüş.ben görmedim. yazık kayınvaldem de çok çekmiş yani 2 yatalağa aynı anda bakmış. çok az kişi yapar onun yaptığını gerçekten[/QUOTE]gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.
ay çok zor Allah yardımcısı ve yardımcınız olsunyok canım yataklık değil. şükür ama aklı esince salonun orsaında ediyo . eşim çok zorlanıyo. hastaneye yatırmayada yanaşmıyolar. geliyoki pwerişan olmuş.
gerçekten çok zor hasta bakmak . hele yatalak ben annemlerden çok korkuyom. tansiyon, şeker kalp herbişey var annemde. kilosuda çok . boğazınada hiç dikkat etmiyo. allah esirgesn. allah ele avuca düşürmesin diyom
evt bilge yatalaklık çok zor gerçekten.hem yatana hem bakana.düşünsene ömrğn gidiyo ona bakcam diye çok zor.allah kimseye vermesin.kayınvaldenin bi rahatsızlığı falan var mı
ay çok zor Allah yardımcısı ve yardımcınız olsun
Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten
virüslümü canım.ya benim pc sohbetlik değil ya. anca neye bakcaksan bakcan snra kapıcan.zaten kapamazsan da açmıyo.çok zor.her yazılana katılamıyorum pek. ben çıkıyom dese birisi ona güle güle yazana kadar kız çoktan çıkmış gitmiş yolu yarılamış oluyo. sinir oluyom şu pcye.
büyük başlardan gelmem yönünde bi emir çıkmadı canım. mecburen gelcemöğleden sona gelecenmi cadum
evet canım. benimde çok hoşuma gidiyodu espirleri .kızlar ya defne joy foster ölmüş çok üzüldüm ya yıllardan beri tanıyodum çok seviyodum
virüslümü canım.
büyük başlardan gelmem yönünde bi emir çıkmadı canım. mecburen gelcemama siz varsınız yoyüzden üzülmüyom.
evet canım. benimde çok hoşuma gidiyodu espirleri .
bned eoğluma dua buldumda onu okutuyodum
he gel kıs 2 laflıyok ne gozel
ne duası buldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?