- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.781
gez gez
bu havada mıçınız donar kız. az gezinnn:86:
evt arkadaşım.greyfurt çünkü ilacın vücuttaki atılımını yavaşlatıp daha fazla etki ve yan etkilerinin çıkmasına sebep oluyo. aslında diğer narenciyelerde de böyle etkisi olması beklenirken sadece greyfurtta oluyor. bence madde bağımlılığı falan da olabilir arkadaşlar.çünkü o camiada pek kullanmayan yok ne yazıkkitam tahmin ettiğim gibiii. ilk aklıma gelen bu olmuştu. doktorlar bas bas bağırıyo alkole hapı üst üste almayın diye.
alkol kullnamıyom şükür. ama greyfurtla hapta almayın sakın. o da çok tehlikeli imiş haberiniz olsun.
kız gezmek olunca bize soğuk moğuk vız gelir tırs gider
evt arkadaşım.greyfurt çünkü ilacın vücuttaki atılımını yavaşlatıp daha fazla etki ve yan etkilerinin çıkmasına sebep oluyo. aslında diğer narenciyelerde de böyle etkisi olması beklenirken sadece greyfurtta oluyor. bence madde bağımlılığı falan da olabilir arkadaşlar.çünkü o camiada pek kullanmayan yok ne yazıkki
kendi evinde değil arkadaşının evinde ölü bulunmuş gece eğlenmeden döndükten donra
haber sayfalarında yazıyor canım
neyse ya sen ne yaptın bilge tatilinde
yılda 1-2.çünkü ankarada. ben çok memnunum.en iisi uzak olmak.yoksa evindeki bütün kurtlu börtü böcüklü snra küflü şiyleri biz yemek zorunda kalırdıkbacılar bişi soracam sizler kayınvalidelerinize ne kadar sıklıkta gidip geliyosunuzzz:44:
bacılar bişi soracam sizler kayınvalidelerinize ne kadar sıklıkta gidip geliyosunuzzz:44:
haftada bir canım ne oldubacılar bişi soracam sizler kayınvalidelerinize ne kadar sıklıkta gidip geliyosunuzzz:44:
evet güzel olmamı kızvalla banada öyle kızz
evet maalesef.
ne yapam canım. ince temizlik yaptım biraz. banyo felan kötüydü. ütüler birikmiş ti onları yaptım. kızımla oynadım bol bol. ahhhevde olmak güzeldi anlayacanız. ev mis gibi olunca hele böyle soğuk havalarda çok hoşuma gidiyo.
bacılar bişi soracam sizler kayınvalidelerinize ne kadar sıklıkta gidip geliyosunuzzz:44:
haftada bir canım ne oldu
evet güzel olmamı kız
okulda varmı başka kimse:97:
haftada bir canım ne oldu
evet güzel olmamı kız
okulda varmı başka kimse:97:
biz 2 haftada 1 falan gidiyoruzda acaba geçmi oluyo diye birde sizlere sorayım dedimdii:44:
atluCadu;17442366]ha bu arada rüyamda kayınvalidem vefat ediyodu galiba. tam hatırlamıyom. :44:
emann :26: deme kız. yazık çok çekiyo. allah kurtarsın bacımm.ömrü uzamış
bilgecim rüya dedin de.ben de geçen rüyamda babam ölüyomuuş gördüm gerçek gibiydi. meğer aynı gece de babam beni ölüyo görmüş:44: çok kötüydü diyo. ilginç:44:
emann :26: deme kız. yazık çok çekiyo. allah kurtarsın bacımm.
hasta kendisi maalesef. eve de alamıyoz. çok bağırıyo. rarbbim bi ana önce alır yanına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?