KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evt arkadaşım.greyfurt çünkü ilacın vücuttaki atılımını yavaşlatıp daha fazla etki ve yan etkilerinin çıkmasına sebep oluyo. aslında diğer narenciyelerde de böyle etkisi olması beklenirken sadece greyfurtta oluyor. bence madde bağımlılığı falan da olabilir arkadaşlar.çünkü o camiada pek kullanmayan yok ne yazıkki

kendi evinde değil arkadaşının evinde ölü bulunmuş gece eğlenmeden döndükten donra
haber sayfalarında yazıyor canım

neyse ya sen ne yaptın bilge tatilinde

kız gezmek olunca bize soğuk moğuk vız gelir tırs gider

valla banada öyle kızz

evet maalesef.
kendi evinde değil arkadaşının evinde ölü bulunmuş gece eğlenmeden döndükten donra
haber sayfalarında yazıyor canım

neyse ya sen ne yaptın bilge tatilinde

ne yapam canım. ince temizlik yaptım biraz. banyo felan kötüydü. ütüler birikmiş ti onları yaptım. kızımla oynadım bol bol. ahhh evde olmak güzeldi anlayacanız. ev mis gibi olunca hele böyle soğuk havalarda çok hoşuma gidiyo.

bacılar bişi soracam sizler kayınvalidelerinize ne kadar sıklıkta gidip geliyosunuzzz:44:
yılda 1-2.çünkü ankarada. ben çok memnunum.en iisi uzak olmak.yoksa evindeki bütün kurtlu börtü böcüklü snra küflü şiyleri biz yemek zorunda kalırdık

Son düzenleyen: Moderatör:
bacılar bişi soracam sizler kayınvalidelerinize ne kadar sıklıkta gidip geliyosunuzzz:44:
haftada bir canım ne oldu
evet güzel olmamı kız
okulda varmı başka kimse:97:

ha bu arada rüyamda kayınvalidem vefat ediyodu galiba. tam hatırlamıyom. :44:

haftada bir canım ne oldu

evet güzel olmamı kız
okulda varmı başka kimse:97:

biz 2 haftada 1 falan gidiyoruzda acaba geçmi oluyo diye birde sizlere sorayım dedimdii:44:

atluCadu;17442366]ha bu arada rüyamda kayınvalidem vefat ediyodu galiba. tam hatırlamıyom. :44:[/QUOTE]

ömrü uzamış

biz 2 haftada 1 falan gidiyoruzda acaba geçmi oluyo diye birde sizlere sorayım dedimdii:44:

atluCadu;17442366]ha bu arada rüyamda kayınvalidem vefat ediyodu galiba. tam hatırlamıyom. :44:

ömrü uzamış[/QUOTE]
emann :26: deme kız. yazık çok çekiyo. allah kurtarsın bacımm.
hasta kendisi maalesef. eve de alamıyoz. çok bağırıyo. rarbbim bi ana önce alır yanına inşallah.

bilgecim rüya dedin de.ben de geçen rüyamda babam ölüyomuuş gördüm gerçek gibiydi. meğer aynı gece de babam beni ölüyo görmüş:44: çok kötüydü diyo. ilginç:44:

hasta kendisi maalesef. eve de alamıyoz. çok bağırıyo. rarbbim bi ana önce alır yanına inşallah.[/QUOTE]

genelde öyle ölü görünce ömrü uzadı derler ama :44:hayır olsun
Allah çektirmesin bacım ya kim bakıyo peki şimdi

bilgecim rüya dedin de.ben de geçen rüyamda babam ölüyomuuş gördüm gerçek gibiydi. meğer aynı gece de babam beni ölüyo görmüş:44: çok kötüydü diyo. ilginç:44:

hayrolsun inşallah. uzakmısın babanlarla . birbinizi çok özlemişniz. candan hemde . düşüncenin gücüne çok inanırım ben. sizde de öyle olmuş. hayroslun inşallah.
hasta kendisi maalesef. eve de alamıyoz. çok bağırıyo. rarbbim bi ana önce alır yanına inşallah.

genelde öyle ölü görünce ömrü uzadı derler ama :44:hayır olsun
Allah çektirmesin bacım ya kim bakıyo peki şimdi[/QUOTE]
gelinleri görmek istemiyo. eşleirmz idare ediyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…