- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.861
uzun zamandır girmiyodun galiba. baiz eskittik bilearkadaşlar gitmedimde kk nin yeni haline alışamadım bi türlü
çok detaya girme aşkitom. neticede herşeyin bi sonu var. ölen kişi için belki bundan sonrası daha güzel olacaktır. dileğin dedği gibi takdiri ilahi. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.evet ya onu tanımam etmem sonuçta ama ölüm haberleri kim olursa olsun beni hep etkiler
mesela işe giderken öğlenleri diyelim bi mezarlığın önünden geçeriz orda cenaze defnediyorlardır o günüm tamam artık benim moralim sıfır üzülürüm ailesini düşünürüm ailesi için üzülürüm vs..
yarına bişeyim kalmaz
selam canım
öyle canım:97:
herkez çok etkilenmiş. hayat dolu biriydi ondan galiba.cnm ben de iim oğlum zin vermio ki ağız tadıyla oturam.. bi de şu ölüm haberini alınca kıyamadım valla oğluma kaltım acık oynadım sonra da uyuttum meleğimi
ay bi kahve muhabbeti aldı başını gidio. canım çekti yauw. nem de gibip bi kave yapim kendime.. hazır oğlum uyuyo.. kahvemm bitince de kalkarıma rtık gene ders çalışmaya
uzun zamandır girmiyodun galiba. baiz eskittik bile
çok detaya girme aşkitom. neticede herşeyin bi sonu var. ölen kişi için belki bundan sonrası daha güzel olacaktır. dileğin dedği gibi takdiri ilahi. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
herkez çok etkilenmiş. hayat dolu biriydi ondan galiba.
kps ye mi hazırlanıyodun.
ben bu tür şeyleri araba kullnamaya benzetiyom. Araba kullanırken insan kendini okadar kasmıyo. Yola göre davranıyo ama yanındaki kullanırken insan her an tetikte olabiliyo. Kazalar ölümlerde öyle. Insan başına gelince nasıl davranması gerekirse öyle davranıyo. Ama başkasını düşünürken hem onun adına hem kendi adımıza acı çekiyoz.aynen çok detaya girince insan çıkamıyo sevdikleri geliyo aklınaOnun için en iyisi düşünmemek
benim kız da dün sekiyodu yatakta snra düştü dudağını patlattı manyak.kanadı baya.şimdi alt dudak şiş kan oturmuş. dün gece de bağırıydu gelme gelme git diye.yaramazlık yapınca polis gelcek falan diyoduk yada ağladığında.artık nasıl yer yaptıysa kabus görüyomuş.nası bağırıyo ama polis git diye gece. snra kalktım bi ton ağladım yazık ya çocuğu nasıl korkutmuşuz ne kötü anneyim bendiye. artık söylemicem öyle şeyler
ayy canım benim. çok korkmuş. Bend ebazen okku diyecek oluyom geri vazgeçiyom. Korkutmayım çocuğu diye.benim kız da dün sekiyodu yatakta snra düştü dudağını patlattı manyak.kanadı baya.şimdi alt dudak şiş kan oturmuş. Dün gece de bağırıydu gelme gelme git diye.yaramazlık yapınca polis gelcek falan diyoduk yada ağladığında.artık nasıl yer yaptıysa kabus görüyomuş.nası bağırıyo ama polis git diye gece. Snra kalktım bi ton ağladım yazık ya çocuğu nasıl korkutmuşuz ne kötü anneyim benDiye. Artık söylemicem öyle şeyler
ya ben en çok da ufak bebeği olduğu için etkilendim. Ben de annemi kaybettim ama 22 yaşındaydım. Yani artık kendimi idare edebilecek yaşta. Ama daha çok küçük bebeği. Ben biyere bırakıp rahatca gezemiorum bile o yavrucak nabıcak. O kadıncaaz neler düşündü oğluma kim bakacak die düşünmüştür eminim
neyse ama dediiniz gibi takdiri ilahi. Rabbim böyle uygun görmüş. Tabiiki sorgulanmaz...
sen bunu anlatınca benimde aklıma geçen sene yaşadığım bişey geldi
belediye arabasındayım çocuk şımarıyor anneside dur oğlum yap oğlum filan tam durağa yaklaştı araç bi polis vardı inecek araçtan o sırada kadın bak seni polise veririm götürür seni filan diye oğluna kızıyor poliste tam inerkene ben canavarmıyım abla dedi kadınaHerkez çocuğunu böyle korkutuyo filan diye söylene söylene inmişti arabadan
belediye arabasındayım çocuk şımarıyor anneside dur oğlum yap oğlum filan tam durağa yaklaştı araç bi polis vardı inecek araçtan o sırada kadın bak seni polise veririm götürür seni filan diye oğluna kızıyor poliste tam inerkene ben canavarmıyım abla dedi kadınaherkez çocuğunu böyle korkutuyo filan diye söylene söylene inmişti arabadan
belediye arabasındayım çocuk şımarıyor anneside dur oğlum yap oğlum filan tam durağa yaklaştı araç bi polis vardı inecek araçtan o sırada kadın bak seni polise veririm götürür seni filan diye oğluna kızıyor poliste tam inerkene ben canavarmıyım abla dedi kadınaherkez çocuğunu böyle korkutuyo filan diye söylene söylene inmişti arabadan
yok cnm yaa açıköğretim ikinci üni.. Kocam saolsun zorluo oku bitir die....
Ayy
bi hemşire bi polis demekki. Ben korkutmuyom çocuklarımı. Kandırmamda. Ama bakcım biraz kandırıyo. Hoşlanmıyom ama nasıl söyleyecem bilemiyomda.
kıyamam ya. Senide anlaya biliyom. Gerçekten üzülüyo insan. Neyse hatanı telafi ersin artık. Bi buluşma felan ayarlarsın polislerlehehehe.ama bizimki polisi bilmiyo yani yolda görse polisi bilmeez. Isim olarak sadece korkması gereken bişey olrak biliyo. Onu da bizim alt komşu polis çağırcam flan diye espiri yapıyodu.baktım işe yarıyo ben de devam ettirdim polis gelcek bak kapıdan gircek diye.ama ne bileyim dün öyle ağlayarak bağırarak uyan ınca çok üzüldüm. çok korkmuş.
biz bak doktor gelcek diye mi korkutsak dedik malum babası dr olunca vazgeçtik.iğne yapcak falan diye. gerçi iğneyi bilmiyo sadece aşılardan o da görmedi iğneyi yani.şuruptan çok korkuyo. bazen şurup içirrim bak diyom.hiç sevmiyo şurubu
hangi bölüm canım
bakıcı kaç yaşında canım merak ettimAyy
bi hemşire bi polis demekki. Ben korkutmuyom çocuklarımı. Kandırmamda. Ama bakcım biraz kandırıyo. Hoşlanmıyom ama nasıl söyleyecem bilemiyomda.
ay kıyamam ben ona yahehehe.ama bizimki polisi bilmiyo yani yolda görse polisi bilmeez. isim olarak sadece korkması gereken bişey olrak biliyo. onu da bizim alt komşu polis çağırcam flan diye espiri yapıyodu.baktım işe yarıyo ben de devam ettirdim polis gelcek bak kapıdan gircek diye.ama ne bileyim dün öyle ağlayarak bağırarak uyan ınca çok üzüldüm. çok korkmuş.
gerçektenhelal olsun en sonunda bi polis bunu dile getirdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?