KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam hanımlar. Aslında yeni gelenlere selma vermeyecektik ya neyse. Bi kere selam diyolar sonra kayboluyolar
siz öyle yapmayın sakın
bak gittiler yine canım
neden canım noldu hayırdır
ay ne bilim güne nasıl başlarsan öyle gider ya kötü haberle başladık şimdide moralimi bi düzeltemedim be saçma belki ama napayımm herşeyden çok etkilenen yapım var

bak gittiler yine canım

Ay ne bilim güne nasıl başlarsan öyle gider ya kötü haberle başladık şimdide moralimi bi düzeltemedim be saçma belki ama napayımm herşeyden çok etkilenen yapım var
evet gittiler.

Kötü haber neki. şu kadının ölümünümü kastediyon yoksa

bak gittiler yine canım

ay ne bilim güne nasıl başlarsan öyle gider ya kötü haberle başladık şimdide moralimi bi düzeltemedim be saçma belki ama napayımm herşeyden çok etkilenen yapım var

bende çok üzüldüm canım ya şok oldun duyunca hala içim çok kmtü ama elden bişey gelmiyo takdiri ilahi canım

bak gittiler yine canım

bunlardan biri de benm ama oğlum çok huysuzlandi götürüp atırmak zorunda kaldım kızlar...

arkadaşlar gitmedimde kk nin yeni haline alışamadım bi türlü

evet gittiler.

Kötü haber neki. şu kadının ölümünümü kastediyon yoksa
evet ya onu tanımam etmem sonuçta ama ölüm haberleri kim olursa olsun beni hep etkiler
mesela işe giderken öğlenleri diyelim bi mezarlığın önünden geçeriz orda cenaze defnediyorlardır o günüm tamam artık benim moralim sıfır üzülürüm ailesini düşünürüm ailesi için üzülürüm vs..
yarına bişeyim kalmaz
selamlar tekrar kızlar.benim pc yine birazdan su kaynatır.kaynatana kadar yazayım bari
selam canım
bende çok üzüldüm canım ya şok oldun duyunca hala içim çok kmtü ama elden bişey gelmiyo takdiri ilahi canım
öyle canım:97:

hoş geldin canım. Benim omzum tutuk onun dışınd aiyiym sen nasılsınç

enammm lokumda var. Canım çekti yaffff:26:

cnm ben de iim oğlum zin vermio ki ağız tadıyla oturam.. bi de şu ölüm haberini alınca kıyamadım valla oğluma kaltım acık oynadım sonra da uyuttum meleğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…