- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.841
selam arkadaşlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız
valla bilge içerip çekip gönderirim sana resmi ona göre
amaann inanmam zaten benim falım fallanmış :97:fala inanma falsız kalma. Bend ebi güzel uydururum
dilekkk canım sıkılıyo kızenamm lokumda var hee ohh kahvede miss gibi
cadım bakçaksan hemen çekip koyalım resimlerini
amaann inanmam zaten benim falım fallanmış :97:
dilekkk canım sıkılıyo kız
enamm lokumda var hee ohh kahvede miss gibi
cadım bakçaksan hemen çekip koyalım resimlerini
bak gittiler yine canımselam hanımlar. Aslında yeni gelenlere selma vermeyecektik ya neyse. Bi kere selam diyolar sonra kayboluyolar
siz öyle yapmayın sakın
ay ne bilim güne nasıl başlarsan öyle gider ya kötü haberle başladık şimdide moralimi bi düzeltemedim be saçma belki ama napayımm herşeyden çok etkilenen yapım varneden canım noldu hayırdır
evet gittiler.bak gittiler yine canım
Ay ne bilim güne nasıl başlarsan öyle gider ya kötü haberle başladık şimdide moralimi bi düzeltemedim be saçma belki ama napayımm herşeyden çok etkilenen yapım var
bak gittiler yine canım
ay ne bilim güne nasıl başlarsan öyle gider ya kötü haberle başladık şimdide moralimi bi düzeltemedim be saçma belki ama napayımm herşeyden çok etkilenen yapım var
bak gittiler yine canım
ay ne bilim güne nasıl başlarsan öyle gider ya kötü haberle başladık şimdide moralimi bi düzeltemedim be saçma belki ama napayımm herşeyden çok etkilenen yapım var
selamlar tekrar kızlar.benim pc yine birazdan su kaynatır.kaynatana kadar yazayım bari
evet ya onu tanımam etmem sonuçta ama ölüm haberleri kim olursa olsun beni hep etkilerevet gittiler.
Kötü haber neki. şu kadının ölümünümü kastediyon yoksa
selam canımselamlar tekrar kızlar.benim pc yine birazdan su kaynatır.kaynatana kadar yazayım bari
öyle canım:97:bende çok üzüldüm canım ya şok oldun duyunca hala içim çok kmtü ama elden bişey gelmiyo takdiri ilahi canım
hoş geldin canım. Benim omzum tutuk onun dışınd aiyiym sen nasılsınç
enammm lokumda var. Canım çekti yaffff:26:
selamlar tekrar kızlar.benim pc yine birazdan su kaynatır.kaynatana kadar yazayım bari
anladım iyi uykular oğluşunabunlardan biri de benm ama oğlum çok huysuzlandi götürüp atırmak zorunda kaldım kızlar...
delüüslm canımsu kaynatınca suyu ziyan etme kahve falan yap hazır kaynamışken
bu yeni hali bayadır var niye alışamadın sık girmiyormusunarkadaşlar gitmedimde kk nin yeni haline alışamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?