KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

etkili oluyomu bari. bizim kız korku nedir bilmiyoda pekkk
valla bikaç kişi polis gelcek falan diyince çocuk da onun sanki kötü bişeymiş gibi alğılıyo.yazık ya. ama şuruptan nefret ediyo. öksürüyodu bi ara içirelim dedik çok zor içti.zaten normalde de çok yiyen bi çocuk değil yemek falan. yemekle de korkutuyodum ben. ama benimki canavar ya. ne uyuyodu ne susuyodu. mesela sabah kalkıyodu ağlayarak hiç ama hiç susmuyodu. bi çocuk hiç susma mı ya.hep ağlıyodu.mecbur kaldım korkutmaya. bi de şimdi kaka sorunu var. kaka yapmak istemiyo tutuyo flan. neyseki bira zz biraz alıştı

bende. sen ne gğzel başlamışsın. ben hala başlamadım çalışmaya. burda böyle çettiriyom işteee

yok be cnm ben de daha başladım sayılmaz. hukukdan çakmıştım geçen sene ona bakıorum işte ama oğlum saolsun kitabı görünce saldırıo. insann aklına bişi girmio ki :S sen kaçdasın. çok dersin var mı. bende 5 ders var bu sene :S

çocukların hepsi aynı a. benim oğlulmda yaşadı aynı sorunları. yemiyolarki zaten ne yapacaklar. sonra kabız

ben bu sene başladım işletmeye . ev idaresinden geçiş yaptım. derslerde şöyle bi göz attım o kadar.

ne güzel olsun cnm biter eninde sonunda ama işte paraya kıyamıom ondan çalışak yaa :))

evet verirken gerçekten zor oluyo. netten sorularla felan takip edince iyi oluyo aslında . yarın getiryimde çalışalım. yarış yapalım

örgümü örüyon kız.

sizleri takip ediyorum bebişim olunca nasıl korkutsam diyee ayy kıyamam yaaa
takip etme katıl.

çok komik yaa. hangi erkek onu giyerrrrr

saf garibanlar. kendininki gibi uzantısız çıkıntısız bişey sanıyolardı heralde

Son düzenleme:

benimde bi kız arkadaşım bana sakal ipten iç çamaşırı örmüştüü

evet verirken gerçekten zor oluyo. netten sorularla felan takip edince iyi oluyo aslında . yarın getiryimde çalışalım. yarış yapalım

olur valla gaz verelim birbirimize. senin hangi dersler vardı cnm?? bende maliyet muhasebesi
hukuk finansal yönetim türk vergi sistemi iş ve sosyal güvenlik hukuku var

olur valla gaz verelim birbirimize. senin hangi dersler vardı cnm?? bende maliyet muhasebesi
hukuk finansal yönetim türk vergi sistemi iş ve sosyal güvenlik hukuku var

hukuğu verdim ben onun dışında kiler var canım. 8 dersti galiba. şu an hepsini hatırlayamıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…