- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.881
etkili oluyomu bari. bizim kız korku nedir bilmiyoda pekkk
işletme..................
valla bikaç kişi polis gelcek falan diyince çocuk da onun sanki kötü bişeymiş gibi alğılıyo.yazık ya. ama şuruptan nefret ediyo. öksürüyodu bi ara içirelim dedik çok zor içti.zaten normalde de çok yiyen bi çocuk değil yemek falan. yemekle de korkutuyodum ben. ama benimki canavar ya. ne uyuyodu ne susuyodu. mesela sabah kalkıyodu ağlayarak hiç ama hiç susmuyodu. bi çocuk hiç susma mı ya.hep ağlıyodu.mecbur kaldım korkutmaya. bi de şimdi kaka sorunu var. kaka yapmak istemiyo tutuyo flan. neyseki bira zz biraz alıştıetkili oluyomu bari. bizim kız korku nedir bilmiyoda pekkk
benm küçük teyzem ikizlerini çökelek yediricem diye korkuturodu. çocuklar o kadar nefret ediolardı ki hemen susup oturuolardı çökelek diince :)))
bende. sen ne gğzel başlamışsın. ben hala başlamadım çalışmaya. burda böyle çettiriyom işteee
valla bikaç kişi polis gelcek falan diyince çocuk da onun sanki kötü bişeymiş gibi alğılıyo.yazık ya. ama şuruptan nefret ediyo. öksürüyodu bi ara içirelim dedik çok zor içti.zaten normalde de çok yiyen bi çocuk değil yemek falan. yemekle de korkutuyodum ben. ama benimki canavar ya. ne uyuyodu ne susuyodu. mesela sabah kalkıyodu ağlayarak hiç ama hiç susmuyodu. bi çocuk hiç susma mı ya.hep ağlıyodu.mecbur kaldım korkutmaya. bi de şimdi kaka sorunu var. kaka yapmak istemiyo tutuyo flan. neyseki bira zz biraz alıştı
yok be cnm ben de daha başladım sayılmaz. hukukdan çakmıştım geçen sene ona bakıorum işte ama oğlum saolsun kitabı görünce saldırıo. insann aklına bişi girmio ki :S sen kaçdasın. çok dersin var mı. bende 5 ders var bu sene :S
ben bu sene başladım işletmeye . ev idaresinden geçiş yaptım. derslerde şöyle bi göz attım o kadar.
bakıcı kaç yaşında canım merak ettim
ay kıyamam ben ona ya
gerçekten
yaprak nihan nörüyonuz alüüüüüüüüüü
ne güzel olsun cnm biter eninde sonunda ama işte paraya kıyamıom ondan çalışak yaa :))
örgüyü görünce aklıma ne geldi.allahım ya.bizim tarafta kızlar çeyizlerine dantelden erkek kilodu örenler varmış ne gülmüştüm yane salakca.görmeden nası örüyolar acaba falan diye dalga geçmiştim de annem de gözlerini böööle
örgümü örüyon kız.
takip etme katıl.sizleri takip ediyorumbebişim olunca nasıl korkutsam diyee ayy kıyamam yaaa
örgüyü görünce aklıma ne geldi.allahım ya.bizim tarafta kızlar çeyizlerine dantelden erkek kilodu örenler varmış ne gülmüştüm yane salakca.görmeden nası örüyolar acaba falan diye dalga geçmiştim de annem de gözlerini bööölebölerterek bakmıştı.sus dercesine
örgüyü görünce aklıma ne geldi.allahım ya.bizim tarafta kızlar çeyizlerine dantelden erkek kilodu örenler varmış ne gülmüştüm yane salakca.görmeden nası örüyolar acaba falan diye dalga geçmiştim de annem de gözlerini bööölebölerterek bakmıştı.sus dercesine
evet verirken gerçekten zor oluyo. netten sorularla felan takip edince iyi oluyo aslında . yarın getiryimde çalışalım. yarış yapalım
indirmeden işeme yeri de yapıyolardır belki anam. iğğ iğrenç.adamları bıraksan donsuz gezerler zati töbe yarabbiörgümü örüyon kız.
takip etme katıl.
çok komik yaa. hangi erkek onu giyerrrrr
saf garibanlar. kendininki gibi uzantısız çıkıntısız bişey sanıyolardı heralde
salak ip şu tüylü kıllı ip mi.aman o kaşındırı yabenimde bi kız arkadaşım bana sakal ipten iç çamaşırı örmüştüü
olur valla gaz verelim birbirimize. senin hangi dersler vardı cnm?? bende maliyet muhasebesi
hukuk finansal yönetim türk vergi sistemi iş ve sosyal güvenlik hukuku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?