- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.921
kız var erkeklerin de araya kaçanlarından. iğrenç.ben gördüğümde bu ne ya demiştim. düşünsene. topiş giibi
playboy davşanını ters yapmışlar löö.eheheh.ince dantel olcak ama ne böle kalas gibi.stres topları dışarda kalır. ne terbiyesiz oldum ya
ne yazdınız la googleyene o google amcan iş bırakma eylemimi yaptı o na sor hemen açar
bnece normal adam onu giymez zati. bende görünce şok oldummm
çok iğrenç beee görmek istemessin
sizi bilmem ama ben karşı cinsin vücudunu iğrenç buluyom zati filmlerde felanda görünce kapatıyom hemen
bi de paçalı donlar var.ben lisedeykenkış günü beden eğt dersinden önce erkek soyunma odasının kapısı bi açıldı içerdekiler allahım böyle kırmızı kilotlu çorap mı giyen ararsınız beyaz giyen mi pembe giyen mi ne ararsan var yani.par,izyen müjde çorap reklamı gibi maşallh.kalın çorapları tabisine o google amcan iş bırakma eylemimi yaptı o na sor hemen açar
bnece normal adam onu giymez zati. bende görünce şok oldummm
beyazbişi yapmadın içimden sana dom dom demek geldi
evemi gitti ne zaman gelir banlanıncamı
ne renk olsun sakalları:89:
seksü erkek çamaşırı yazdımmne yazdınız la googleye
biz kadınlar böyleyiz işte kocamın fücudundan başkasına bakmak benimde midemi bulandırırsizi bilmem ama ben karşı cinsin vücudunu iğrenç buluyom zati filmlerde felanda görünce kapatıyom hemen
filmlerde kapatıyonkocanı napıyon kısss
bi de paçalı donlar var.ben lisedeykenkış günü beden eğt dersinden önce erkek soyunma odasının kapısı bi açıldı içerdekiler allahım böyle kırmızı kilotlu çorap mı giyen ararsınız beyaz giyen mi pembe giyen mi ne ararsan var yani.par,izyen müjde çorap reklamı gibi maşallh.kalın çorapları tabisi
yok artık erkekler mi giymiş hadi pijema giyiyorlardabi de paçalı donlar var.ben lisedeykenkış günü beden eğt dersinden önce erkek soyunma odasının kapısı bi açıldı içerdekiler allahım böyle kırmızı kilotlu çorap mı giyen ararsınız beyaz giyen mi pembe giyen mi ne ararsan var yani.par,izyen müjde çorap reklamı gibi maşallh.kalın çorapları tabisi
kocam harici erkeklerin.filmlerde kapatıyonkocanı napıyon kısss
bi de paçalı donlar var.ben lisedeykenkış günü beden eğt dersinden önce erkek soyunma odasının kapısı bi açıldı içerdekiler allahım böyle kırmızı kilotlu çorap mı giyen ararsınız beyaz giyen mi pembe giyen mi ne ararsan var yani.par,izyen müjde çorap reklamı gibi maşallh.kalın çorapları tabisi
liseseyken giyiolar he. yada ortaokuldaydım bilmiyom tam.çünkü ortaokul ve liseyi aynı okulda okudum ben. anaları giydiriyıdur bacımyok artık erkekler mi giymiş hadi pijema giyiyorlarda
kocam harici erkeklerin.
itiraf et uleynn mahsusumu açtnnnn
benim oğlan ilkokul 3 te ben giydiremiyom 3 senedirliseseyken giyiolar he. yada ortaokuldaydım bilmiyom tam.çünkü ortaokul ve liseyi aynı okulda okudum ben. anaları giydiriyıdur bacım
nesi komikkk
mhmet ali erbl de bi filmde giymişti galiba şu hababam sınıfı filminde.motosiklet sürerken mi ne kalkıyodu o dondan mı ne vardı.tam hatırlayamıyomnesi komikkk
evet pantalonun alt kısmını asitlemi ne eritmişler di hababam sınıfında benimde geldi aklıma bu muhabbeti açınca o sahnemhmet ali erbl de bi filmde giymişti galiba şu hababam sınıfı filminde.motosiklet sürerken mi ne kalkıyodu o dondan mı ne vardı.tam hatırlayamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?