KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben o diziye hiç gülmüyom ya herkes çok seviyo izliyo.galiba başka dizi yok piyasada doğru düzgün kötünün iyisi denebilir.bi de ben eyvaheyvaha hiç gülmedim. allahım izle izle sıkıyom kendimi aha bulacam gülecek bişey yok anam değiştim kanalı snra

anlamam biraz uzun sürdü ama anladım. komikmiş baya
diziyi izlemiyon galiba neyse anlamışın ya

anlamayanlar için kemal ile cazibe ne zaman yakınlaşsalar zil çalıyoda gani müjde de bu karikatürü yapmış montajla ayrıca kendisi yazıtyor ya diiziyi

idare eder bence. eyvah eyvahada çok güldüm ben ya. bizimkilerin yaptığı en başarılı filmlerden biriyd bence. en azından şafak sezer yada mehmet ali erbil gibi soytarılık yapan yoktu. . ay ikiisne gıcık oluyom.
diziyi izlemiyon galiba neyse anlamışın ya

anlamayanlar için kemal ile cazibe ne zaman yakınlaşsalar zil çalıyoda gani müjde de bu karikatürü yapmış montajla ayrıca kendisi yazıtyor ya diiziyi

çok takip etmiyom denk gelirsem izliyom.

ben dizileri takip edemiyom. sıkılyom. adını feriha kkoydunu izleyim dedim. iki bölüm izledim sıkıldım.

öyle bi geçer zamanı izleyim dedim. khep kavga hep kavga. sueda bas bas bağırıyo onlar kavga ederken.

muhteşem yüzyıla bakayımdedim. içimi baydı ordaki tavırlar.
velhasıl şu ana kadar sürekli akip ettiğim bi diizm var o da kanıtt onn da saati çok geç. bazen o yüzden izleyemiyom

ben hele hiç izlemiyorum dizi falan.digitürk var.dizimax te bazen öle gezerken dizi denk gelirse izliyom işte.bi ara drlar yine başlamıştı ne oldu kaldırdılar galiba tutulmadı mı ne

pişt tatlı cadı.. nasıl başlayalım derslere... hangisine çalışalım başta... beraber başlayalım bakalım kim daha fazla konu bitiricek günlük. sonra da deneme yapıp burdan yazarız sonuçları...

ben hele hiç izlemiyorum dizi falan.digitürk var.dizimax te bazen öle gezerken dizi denk gelirse izliyom işte.bi ara drlar yine başlamıştı ne oldu kaldırdılar galiba tutulmadı mı ne
onu hele hiç sevmiyom. bence sende izleme . her doktor diğer doktora aşık olmak zorunda. mecburrrr

pişt tatlı cadı.. nasıl başlayalım derslere... hangisine çalışalım başta... beraber başlayalım bakalım kim daha fazla konu bitiricek günlük. sonra da deneme yapıp burdan yazarız sonuçları...

tamam. maliyet muhasebesinden başlayalım o zaman. yarın getiriyim ben. denemeleri nettenmi yapcaz

aynen cnm ama bak sen gaz verdin kalkıcam şimdi... hukuka çalşıyım da bari sana yetişiyim...

portaldan her ünite sonrası deneme yap kendini. çok faydası oluyo. bide ilk sınavda belirli bi ünite sayısı var. o raya kadar çalış . yüksek bi not al. ikincisinde de 40-45 alsan yeter.

onu hele hiç sevmiyom. bence sende izleme . her doktor diğer doktora aşık olmak zorunda. mecburrrr

tamam. maliyet muhasebesinden başlayalım o zaman. yarın getiriyim ben. denemeleri nettenmi yapcaz

vize konularını bitirdikten sonra netteki geçmiş sorularla yaparız denemeleri... hadi bakalım tam gaz. ben bugün hukuka bakam o zmn kalkıorum şimdi. zaten hukuktan 48-49 kalıodum acık bakim belki hallederrim aradan çıkar. yrn görüşürüz o zmn cnm :))) hepinize iyi günler kızlar...

tamam canım. güle güle

izlemiyordum zaten kuzum bi ara reklamları falan gördüm de snra baktım yok. artık tvde izdivaçtan başka bişey de yok zati

öyle .

bende çıkacam kızlar.

5 e kadar sayıyom kimse yazmazssa çıkıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…