- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.941
diziyi izlemiyon galiba neyse anlamışın yaanlamam biraz uzun sürdü ama anladım. komikmiş baya
ben o diziye hiç gülmüyom ya herkes çok seviyo izliyo.galiba başka dizi yok piyasada doğru düzgün kötünün iyisi denebilir.bi de ben eyvaheyvaha hiç gülmedim. allahım izle izle sıkıyom kendimi aha bulacam gülecek bişey yok anam değiştim kanalı snra
diziyi izlemiyon galiba neyse anlamışın ya
anlamayanlar için kemal ile cazibe ne zaman yakınlaşsalar zil çalıyoda gani müjde de bu karikatürü yapmış montajla ayrıca kendisi yazıtyor ya diiziyi
ben cazibe içinde izliyorum o kız inegöldeyd bir zamanlar
oğlum uyandı da gene kaçmak zorunda kaldım
bi oğlan bi kk derken ders çalışamayacaksın sen
onu hele hiç sevmiyom. bence sende izleme . her doktor diğer doktora aşık olmak zorunda. mecburrrrben hele hiç izlemiyorum dizi falan.digitürk var.dizimax te bazen öle gezerken dizi denk gelirse izliyom işte.bi ara drlar yine başlamıştı ne oldu kaldırdılar galiba tutulmadı mı ne
pişt tatlı cadı.. nasıl başlayalım derslere... hangisine çalışalım başta... beraber başlayalım bakalım kim daha fazla konu bitiricek günlük. sonra da deneme yapıp burdan yazarız sonuçları...
aynen cnm ama bak sen gaz verdin kalkıcam şimdi... hukuka çalşıyım da bari sana yetişiyim...
onu hele hiç sevmiyom. bence sende izleme . her doktor diğer doktora aşık olmak zorunda. mecburrrr
tamam. maliyet muhasebesinden başlayalım o zaman. yarın getiriyim ben. denemeleri nettenmi yapcaz
portaldan her ünite sonrası deneme yap kendini. çok faydası oluyo. bide ilk sınavda belirli bi ünite sayısı var. o raya kadar çalış . yüksek bi not al. ikincisinde de 40-45 alsan yeter.
tamam canım. güle gülevize konularını bitirdikten sonra netteki geçmiş sorularla yaparız denemeleri... hadi bakalım tam gaz. ben bugün hukuka bakam o zmn kalkıorum şimdi. zaten hukuktan 48-49 kalıodum acık bakim belki hallederrim aradan çıkar. yrn görüşürüz o zmn cnm :))) hepinize iyi günler kızlar...
izlemiyordum zaten kuzum bi ara reklamları falan gördüm de snra baktım yok. artık tvde izdivaçtan başka bişey de yok zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?