KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cadım o iletilmişti kazene ama kabul edilmedi ben okumuştum onu herkes üye olmadan ziyaretçi olarak siteyi geziyoya tanıyamazlarmış siteyi görmeleri gerekmiş

slm cankuşlarım nihan evet erken geldik bugün biras eşimin yapması gereken bişey varmışta eşim biyere gitmişti bende oturdum hemen gelince çıktım kahvaltı yaptık yerleri falan sildim geldim hemen
ama çıkabilirim eşim burda
evet çok durgunuz bende pek giremiyorum dışarı falan çıkıyorum dün arkadaşım falan geldi bide eşim burda olunca annemlere gidiyorum ondan:87:

evet onun merak ettiği yok

neyse anlatayım bacım

biz ailecek çanakkaleye gitmişik
geziyozz orda :82:annem babam kardeşim eşim filan cümbürcemaatyani

sonra meydan gibi biyerde dilekle kocikini görüyom el ele
dileeeeekkkk diye barıyom ben

oda bana bakıyo nihannnn diyo

türk silimlerindeki gibi aynı, birbirimize koşup sarılıyoz

kulağına fısıldıyom ben dileğin
sakın söleme kk yı diye
ondan sonra dilek bizi evine götürüyo çay içiyok filan sohbet muhabbet derkene uyandım:97::97:
evde bişeyler oluyodu ama hatırlayamadım bi türlü

Son düzenleme:

unutmuşum ne furuyon bee
enamm ne güzel rüyaymış hee keşke gerçek olsa:97::97:
hayır olsun canım

va y vay vayy rüyay bak. kendimi yeşilçamda sandımmm
hayrolsun inşallah

bende rüyamda
evliyim ama yine evlenecekmişim annemler evlendiriyolarmış beni. köyde yiz. annemelre giderken bi oğlan beni görüp aşık oluyo. illle onu isterim diyo. enamm ben bi kaçıyommmm. anne kurtar beni diye. adam bana kafayı takıyo. ille seni isterim diye. hasta gibiymiş. böyle bembeyaz yumuşacık bi yüzü vardı. şefkat felan gösteiyom. bak ben evliyim diyom. bana saldırıyo. felan. korkuyom. zorla ikna ediyoz arkadaşıyla . sonra ben dşünüyom, annmelre beni evlendirmeyin ben kocamı seviyom ondan memnunum deyim. diyom.

bu ne kızz ne rüya görmüşün hhee
hayır olsun

bu ne kızz ne rüya görmüşün hhee
hayır olsun

temamen bilinç altı, dizilerden etkileşim. öyle bi geçer zamnada ayline kafayı takan adama gıcık oluyom. bide akşma hürremi başka bi adama vereceklrdi ya. onlar girmi şrüyama . ama başrolde benim

gördünüzmü bilmiyorum ama defne dün tanıştığğı birinin evine gitmiş yaa bu ne şimdi evli deilmi bu kadın ne ,işi var yeni tanıdığı birinin evinde

hakketen kız nasıl bi rüya
rüya işte hayırolsun canım
ismimiz sayıklarmışın gece. bilgeeeee, felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…