KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bizde yemek yok şuan dün evde değildik bişi yapmadım
bugünde alışveriş yapacaz dışarda yer öyle eve geçeriz
ama yarına ne yapsamki bilmiyorum ıspanak istiyor canım ıspanak olabiir
oyy oyyyy bu ne yemek yapsam durumları sinir oluyorum valla he

benim kız kafayı yedi yaş. ev telefonlarını alıp dokunmatik ekran gibi basıyodu.şimdi de tvniin yanına gitmiş de tvye dokunmati gibi basıyo nası güldüm ya
ben kızartma yapcam.biz dün yedik ıspanak.ıspanak var hala ayrıca brokoli de var. yok yemem diyo brokoliyi kocam.kızartma canım çekti

ay tatlım benim ya yirim ben onu
çok tatlı gözküyordur he gözümde canlandırdımda

başlarda zırt bırt dışarda yiyoduk biz anam yatıyodum evde inek gibi. arada işe gidiyodum falan.snra dışardan bıkınca mecbur evde yapmam lazımdı.şimdi de dışarda yiyemiyoz tadını beğenmiyoz.çanakkalede de yok zaten pek yer

niye yemiyorlar ki benim eşim önüne ne konsa yer sevmesede yer yaptığım için aşkitom benim

bende o yönden çok şanslıyım benim kocikte hiç yemek ayırt etmez ne koysan önüne yer... bide mesela 2 gün üst üste aynı yemeği yiyelim hiç sesini çıkarmaz bebişim benim yaaaa

ben geldim deli oldum sinirden hee:95::95:kırk yılın başı annemler teyzem falan bi tanıdık var oraya gitmişler benide aradılar eşimde dükkandaydı bende gidem acık dedim nerden dedim bizim oturma neyimize tam gittim 1 bardak çayı bitirmeden hadi eşim aradı bankadan arıyolar iyi gel alda çabucak gidip gelelim dedim 15 -20 dk sonra tekrar aradı arabanın anahtarları nerde diyebian dank etti kafama anahtarın cebimde kaldığı hadi geri dükkanda tabi bizim oturmada toza karıştı böylelikle:84::84::85:

komşulardan bahsetmişsiniz bende oturduğum yerde kimseyi tanımıyom valla 1-2 kişi oda sadece selamlaşıyoz falan yan tarafta birileri var eşimin akrabaları insanlar geldi bana bikere ama benim kaynanam olcak insan bizde bi akşam gidelim hiç demedi o demeyincede tek başıma ben kendim gidemedim öyle kaldı zaten oturduğum yeri hiç sevmiyom biri adres sorsa adresi bile bilmem 2 sene oldu ama yeni evimizin adresini hemencecik ezberledim:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…