- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.181
daha yemek yapcam ya.siz neler yaptınız kızlar
güle güle canım görüşürüzben çıkıyom kankiler. oğlan babsınıniş yerinde babsı toplantıda. gidiyimde alıyım bari oğlumu
hepcinizi öptüm byeee:79:
oyy oyyyy bu ne yemek yapsam durumları sinir oluyorum valla hebizde yemek yok şuandün evde değildik bişi yapmadım
bugünde alışveriş yapacaz dışarda yer öyle eve geçeriz
ama yarına ne yapsamki bilmiyorum ıspanak istiyor canım ıspanak olabiir
benim kız kafayı yedi yaş. ev telefonlarını alıp dokunmatik ekran gibi basıyodu.şimdi de tvniin yanına gitmiş de tvye dokunmati gibi basıyo nası güldüm ya
ben kızartma yapcam.biz dün yedik ıspanak.ıspanak var hala ayrıca brokoli de var. yok yemem diyo brokoliyi kocam.kızartma canım çekti
sizleri görse zaten ndibinizden ayrılmaz.çok sever misafiri falan. ama önce gider sıkıştıran olursa gitmez dahaay tatlım benim ya yirim ben onu
çok tatlı gözküyordur he gözümde canlandırdımda
oyy oyyyy bu ne yemek yapsam durumları sinir oluyorum valla he
niye yemiyorlar ki benim eşim önüne ne konsa yer sevmesede yer yaptığım için aşkitom benimbi de bu erkeklerin kısır yememe huyuna sinir oluyom
bi de bu erkeklerin kısır yememe huyuna sinir oluyom
sizleri görse zaten ndibinizden ayrılmaz.çok sever misafiri falan. ama önce gider sıkıştıran olursa gitmez daha
valla kızaynen yaaa ne zormuş bu işler hele ben bide yolun başındayım daha anacımm şimdiden hayıflanıyorum
niye yemiyorlar ki benim eşim önüne ne konsa yer sevmesede yer yaptığım için aşkitom benim
bende o yönden çok şanslıyım benim kocikte hiç yemek ayırt etmez ne koysan önüne yer... bide mesela 2 gün üst üste aynı yemeği yiyelim hiç sesini çıkarmaz bebişim benim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?