KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Okunan duanın süresi varmı ? sayısının eksik olmaması gerektiğini biliyorum ama süresini bilmiyorum . Ben 100 kere okudum iş bulmak için ve inanamadım mucize gibi 2 hafta kadar sonra işe girdim Şimdi kardeşim için okumayı düşünüyorum . Sınavlara hazırlanıyor . Ama bu kez 4444 kere okumayı istiyorum .Nasip olursa inşallah .

ayy nasıl görmüşki acaba anlattımı canım
bide böyle rüyalar görünce söylememek gerekiyor demi bi daha görülmüyormuş o zaman
bende namaz kılıyordum eskiden bıraktım keşke başlayabilsem tekrar

ne mutlu arkadaşına canım ya bende evlenmeden önce kılıyodum namazımı bide hergün yasin tebareke amme ve vakia süresini okuyodum ama şimdi çalışmaya başlayınca hepsi kaldı Allahım af etsin rüyada görünce kendisiymiş peygamberimizin

ben süresiz diye biliyorum benim 4 ay oldu 2000 e yaklaştım işte ama en makbulu en kısa zamanda bitirilen sanırım

ne güzel canım iş bulmana sevindim ben duaların kudretine çok inanırım yer gök dua üstüne diye boşa dememişlerrr:97:

salatı tefriciyeyi 100 kere okuyuncamı girdin işe ne güzel Allah kabul etmiş

evet bende kılıyordum ama yine kılıcam inş.
burda işteyken zor oluyo çok
evet söylememesi lazımda o sevinçle annesine anlatmış sonrada yakınlarına anlattı işte ama oda söylediğine pişman oldu
evet canım ya onun gibi olabilsem keşke

ewet canım Rabbim çok büyük yeterki isteyelim istemesini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…