- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.381
ay inşAllah canım ya
benim arkadaşım gördü efendimizi rüyasında hemde bu duayı okumadan
arkadaşım 5 vakit namazında ve 5 vakitten hariç gece namazlarınıda kalkıyor
ona çok imreniyorum ya çok ta severim kendisini
ve şeytan efendimizin kılığına giremiyormuş rüyalarda
ay inşAllah canım ya
benim arkadaşım gördü efendimizi rüyasında hemde bu duayı okumadan
arkadaşım 5 vakit namazında ve 5 vakitten hariç gece namazlarınıda kalkıyor
ona çok imreniyorum ya çok ta severim kendisini
ve şeytan efendimizin kılığına giremiyormuş rüyalarda
Okunan duanın süresi varmı ? sayısının eksik olmaması gerektiğini biliyorum ama süresini bilmiyorum . Ben 100 kere okudum iş bulmak için ve inanamadım mucize gibi 2 hafta kadar sonra işe girdimŞimdi kardeşim için okumayı düşünüyorum . Sınavlara hazırlanıyor . Ama bu kez 4444 kere okumayı istiyorum .Nasip olursa inşallah .
Okunan duanın süresi varmı ? sayısının eksik olmaması gerektiğini biliyorum ama süresini bilmiyorum . Ben 100 kere okudum iş bulmak için ve inanamadım mucize gibi 2 hafta kadar sonra işe girdimŞimdi kardeşim için okumayı düşünüyorum . Sınavlara hazırlanıyor . Ama bu kez 4444 kere okumayı istiyorum .Nasip olursa inşallah .
evet bende kılıyordum ama yine kılıcam inş.ayy nasıl görmüşki acaba anlattımı canım
bide böyle rüyalar görünce söylememek gerekiyor demi bi daha görülmüyormuş o zaman
bende namaz kılıyordum eskiden bıraktımkeşke başlayabilsem tekrar
evet canım ya onun gibi olabilsem keşkene mutlu arkadaşına canım ya bende evlenmeden önce kılıyodum namazımı bide hergün yasin tebareke amme ve vakia süresini okuyodum ama şimdi çalışmaya başlayınca hepsi kaldı Allahım af etsin rüyada görünce kendisiymiş peygamberimizin
burda paylaşmak olmaz canım ama güllü yasin ler oluyo ya onların içinde yazar ordan oku
ben süresiz diye biliyorum benim 4 ay oldu 2000 e yaklaştım işte ama en makbulu en kısa zamanda bitirilen sanırım
ne güzel canım iş bulmana sevindim ben duaların kudretine çok inanırım yer gök dua üstüne diye boşa dememişlerrr:97:
yok canım deren diye bi arkadaş yazmış ya ona didimbanamı dedin canım:44:
yok canım deren diye bi arkadaş yazmış ya ona didim
duanın suresi varmı dedi sandım ama süresi yazmış canım yanlış anlamışım yani
tmm canım güle güle:80:arkadaşım geldi ben çıkıyorum
salatı tefriciyeyi 100 kere okuyuncamı girdin işe ne güzel Allah kabul etmiş
arkadaşım geldi ben çıkıyorum
tamam canım ne resmi eklicen mirak ettimpztesi günü resim ekliyicem kızlar size bugün annemgile gidicem ordan atarım flasdiskime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?