- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.401
Ne kadar hızlısınız kızlar . Ben bir mesaj yazıyorum siz 5
tamam canım ne resmi eklicen mirak ettim
işçi olmaz kolay değil sabahtan açıyoz mesaiyi ellerimiz hızlaştı
Yok cnm benım pc çok yavaş ondan dolayı :)Yoksa bende hızlıyım .
hee evet canımhem oturduğum çevreyi ben ekleyememiştim yageçen misafirlere yaptığım mamaları
bide kendiminkinden eklerim bir ikidene:97:
ayy yokmu bana kanka olucak birileri:))pufff
iyi hadi severek evlenmiş ama gerçekten çok zordur ya kıyamam ona 2 ay yattı demek alışmasına sevindim ama nekadar alışşa yinede zordur çok erken dönüyo ya biraz daha kalsaydıya çok beğeniyorum görümceni valla face gördüm maşallah su gibi çok güzel bi kız Allah bahtını açık etsin kocasınla mutlu olsun yuvasındada napçak katlanır hasretliğede
üçümüz gıdıklarız seni
aminnn canım benim Allah razı olsun.. cümleten inş..güle güle canım kolay gelsin Allah halil ibrahim bereketi versin sofranıza
kızzzzz bacım ben trakyalıyımm bu havalarr benden sorulur.. 9-8'lik hele offfff çok pis oynayasım geldisevenleriiiiii sevdiğineeeee vermediler vermediiiiiilerrrrr
güzel gözlüm seni bana çokkk gördülerrr çokkk gördüüülerrrr
abe kaynanada ne yaptın bize ne yaptın bizedeeeeee
şuanda bu şarkıyı dinliyomda
geçip oynıcam la nerdeyse akşam yetmedi galibaa
nihan kalk bacım kalk yaprak dünden hazır zati kalkın bi döktürün gıı gözümüz gönlümüz açılsın
hadi ben söylim
abe benim yarim keşanlı keşenlıı
yandan bana bakarmı bakarmıııııııııııııııııııııı
he bacım iyidir görümcem, dediğin gibi çok da güzeldir maaşallah..kız düğünün ertesi günü beni aradı telefonla nasıl ağlamak görmen lazım damat bişe yaptı sandım valla Allah muhafaza hiöç de öle bi tip değildir ama insanın aklına neelr geliyo. hemen yanımıza geldi hem ağlıyo hem bi taraftan da öğürüyo afedersin o üzülünce miğdesine vurur hep.. o akşam hastanedeydik serum falan verdiler.. hasta oldu üzüntüden. hergün telefonda konuştuk hep teselli ettim falan ama atlattı çok şükür. 15 gündür burda işte yarın akşam gidiyo kuşum.. kocası da özledi garibim daha yeni evlilerr yazık ona da
kız ben heryerimden gıdıklarınıırm valla kocam diyo ki ' aşkım ne huylu hatunsun bi yerine dokunmaya gör hemen huylanıyosun'
aminnn canım benim Allah razı olsun.. cümleten inş..
kızzzzz bacım ben trakyalıyımm bu havalarr benden sorulur.. 9-8'lik hele offfff çok pis oynayasım geldi
uleyn ben gidince tüğün yapmışınız insan bi çağırır
:118:
geçmiş olsun ona canım ya kıyamam valla
huylu hatun he
kız toplaşalım yine yaparız bacım
geçmiş olsun ona canım ya kıyamam valla
huylu hatun he
kız toplaşalım yine yaparız bacım
yine mi kaçıyon bizi bu aralar pek ihmal ediyontamam kuşum..
neyse ben yine kaçanzi
öpüldünüz bacılar daha da giremem herhall zati siz gidersiniz.
tamam kuşum..
neyse ben yine kaçanzi
:78:hee evet canım
yaa dilekte eklicekti bu deniz manzaralı olan evin fotosunu
dileekkk gelince oku hani hafta sonu çekçektin nen
tamam kuşum..
neyse ben yine kaçanzi
ben kaçtım byy:80:
güle güleyin kızlar iyi hafta sonları çok güzel bi haftasonu geçirirsiniz inşallahgüle güle :80:
bende kaçıyore baş başş:79:
he bacım iyidir görümcem, dediğin gibi çok da güzeldir maaşallah..kız düğünün ertesi günü beni aradı telefonla nasıl ağlamak görmen lazım damat bişe yaptı sandım valla Allah muhafaza hiöç de öle bi tip değildir ama insanın aklına neelr geliyo. hemen yanımıza geldi hem ağlıyo hem bi taraftan da öğürüyo afedersin o üzülünce miğdesine vurur hep.. o akşam hastanedeydik serum falan verdiler.. hasta oldu üzüntüden. hergün telefonda konuştuk hep teselli ettim falan ama atlattı çok şükür. 15 gündür burda işte yarın akşam gidiyo kuşum.. kocası da özledi garibim daha yeni evlilerr yazık ona da
ayy stress yapmıştır o kız bende kına gecesi düğünden sonra acillik olmuştum mide bulantısından böyle çıkarcam çıkaramıyom çok kötü olmuştum sonra çok kustum falan acile gittik iğne falan yaptılar stresten dediydi doktor
kız ben heryerimden gıdıklarınıırm valla kocam diyo ki ' aşkım ne huylu hatunsun bi yerine dokunmaya gör hemen huylanıyosun'[/COLO
bende çok gıdıklanıyorum ya hele ayaklarımın altından bayılcak gibi oluyom
kızzzzz bacım ben trakyalıyımm bu havalarr benden sorulur.. 9-8'lik hele offfff çok pis oynayasım geldi
sen gel yine yaparız canım
uleyn ben gidince tüğün yapmışınız insan bi çağırır
sen gel yine yaparız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?