KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Ayakkabı almak istiyorum ama uygun fiyata bulamıyorum :26: Fikir verecek olan var mı ? Bir de ayaklarım çok fazla üşüyor . Ne tarz bişey alsam acaba ?:26:

hem oturduğum çevreyi ben ekleyememiştim ya geçen misafirlere yaptığım mamaları
bide kendiminkinden eklerim bir ikidene:97:
hee evet canım

yaa dilekte eklicekti bu deniz manzaralı olan evin fotosunu
dileekkk gelince oku hani hafta sonu çekçektin nen

he bacım iyidir görümcem, dediğin gibi çok da güzeldir maaşallah.. kız düğünün ertesi günü beni aradı telefonla nasıl ağlamak görmen lazım damat bişe yaptı sandım valla Allah muhafaza hiöç de öle bi tip değildir ama insanın aklına neelr geliyo. hemen yanımıza geldi hem ağlıyo hem bi taraftan da öğürüyo afedersin o üzülünce miğdesine vurur hep.. o akşam hastanedeydik serum falan verdiler.. hasta oldu üzüntüden. hergün telefonda konuştuk hep teselli ettim falan ama atlattı çok şükür. 15 gündür burda işte yarın akşam gidiyo kuşum.. kocası da özledi garibim daha yeni evlilerr yazık ona da
üçümüz gıdıklarız seni

kız ben heryerimden gıdıklarınıırm valla kocam diyo ki ' aşkım ne huylu hatunsun bi yerine dokunmaya gör hemen huylanıyosun'
güle güle canım kolay gelsin Allah halil ibrahim bereketi versin sofranıza
aminnn canım benim Allah razı olsun.. cümleten inş..
kızzzzz bacım ben trakyalıyımm bu havalarr benden sorulur.. 9-8'lik hele offfff çok pis oynayasım geldi

uleyn ben gidince tüğün yapmışınız insan bi çağırır

:118:

geçmiş olsun ona canım ya kıyamam valla

huylu hatun he

kız toplaşalım yine yaparız bacım

hee evet canım

yaa dilekte eklicekti bu deniz manzaralı olan evin fotosunu
dileekkk gelince oku hani hafta sonu çekçektin nen
:78:unuttum kız çekmeyi pazar günü çekeyimde unutmazsam eklerim
tamam kuşum..

neyse ben yine kaçanzi

öpüldünüz bacılar daha da giremem herhall zati siz gidersiniz.

ben kaçtım byy:80:

güle güle :80:
bende kaçıyore baş başş:79:
güle güleyin kızlar iyi hafta sonları çok güzel bi haftasonu geçirirsiniz inşallah

Kimsecikler bugün olmaz ama topici sahipsiz bırakmıyım dedim günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…