KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benimde 2 yıl oldu alalı eşler hep gıcık ediyo zaten kafamı daha çok karıştırıyo kullanırken
bayırlarda nasıl yapabiliyonmu kalkış el freni ile yapıym bende ayak freni ile olmuyo

Babam beni yokuşlarda falan çok çalıştırmıştı o yüzden normal ayak freniyle rahat kalkıyorum

günaydin hatunlar nasilsiniz
ay burda hava süper ya kizimi biraz güneste gezdireyim diyorum cikmadanda size bi selam vereyim dedim

selam polyanancim ne guzel orda gunes var burda kar yagiyorr ben hava duzelsin yaz gelsin die gun sayiyorum hala kar yagoyor ya :84::84:

kızlar araba kullananız varmı aranızda

türkiyede ehliyetsiz kullaniyordum ama tam trafikte deil kiyida kösede.
burda öyyle bi sey kesinlikle yapamiyorum cezasi cok büyük pasaportuma falan isler allah korusun
otomatikte cok rahatim ama normal fiteste sorun yasiyorum bende debriyaj bas belasi.
iyikide tr ehliyet almamisim almanyada gecersiz cünkü.ama almanyadan alinan ehliyet dünyanin heryerinde gecerli bide öle bisi var

bi kursu halledeyim ehliyetide halledicem insallah.

günaydin hatunlar nasilsiniz
ay burda hava süper ya kizimi biraz güneste gezdireyim diyorum cikmadanda size bi selam vereyim dedim

Hoşgeldin polyanancım :))

Burdada hava müüthiş güneşli ama çıkıp gezemiyorum
sadece balkonda kahve içmek ve sizinle yazısmakla yetiniyorum

Debriyaj zor iş,ama alışınca kolay oluyor

Çok ince ayar kafa karıştırıcı

selam polyanancim ne guzel orda gunes var burda kar yagiyorr ben hava duzelsin yaz gelsin die gun sayiyorum hala kar yagoyor ya :84::84:

burda uzun zamandir kar yok cok sükür halarda iyi günesli cok sicak degil ama 11 12 derece falan oluyor.
insan nasil sikiliyor demi ya eve kanpanmaktan

buralarin yazi yokki anam

balkondan kahve keyfi bile yeter kiz.günesli oldumu insanin ici aciliyor valla.
ilk ögrenince bi keresinde egzozu patlatiyordum az daha

burda uzun zamandir kar yok cok sükür halarda iyi günesli cok sicak degil ama 11 12 derece falan oluyor.
insan nasil sikiliyor demi ya eve kanpanmaktan

buralarin yazi yokki anam

hala yerde kar 1 metre boyunda COK SIKICI bir durum yaaa havalar guzel olsada bende ciksam bir an once :78:

hala yerde kar 1 metre boyunda COK SIKICI bir durum yaaa havalar guzel olsada bende ciksam bir an once :78:

anam insallah bian önce erir karlar 1 metre hemde allah yardimcin olsun kiz ama sabret az kaldi yaza.
kiz basina neler gelmis öyle sasirdim valla iyi yapmissin ama bende olsam aynisini yapardim güldüm ama kocanin sasirmasina

ay eczaneyede cok güldüm kesici aletler falan.
valla bende öyleyim firlatma huyum var ama cok kötü bisi ya hic sevmiyom bu huyumu

kocam acti zaten motora bi bakti gaz ver dedi verdim iyi bisi yok dedi yansin napim daha kocam araba tamirindende anlar galerici hem öyle ahim sahim bi arabayi altima vermemisti

kız alemsin

ahım şahım araba vermemişti diyor

yak anacım sen moturuda yak

insaallah cnm ama hic gidesi yok karin ne yapalim sabredecez artik..

dimi cnm ya elin karisi gelsin evli barkli adama beni ar die mesaj yolluyo bendende cevabini aldi salak kariiii

ay ben ole bisi firlatamam esime korkarim ben heriften bendede cok sinir var esimdede ama ben hep alttan alirim bende sinirimi bosaltsam hic iyi olmazzz

valla canim belki sende bunu biliyorsundur tavukari pisiriyorsun minik minik didikliyorsun suyuyla unu karistiriyorsun bi corba oluyor nette ayrintili var

biliyorum canım ama unlu olanı hiç yapmamıştım bır bakaım olmazsa

ya benım almanyada teyzem var o bir corba yapardı böyle hazır tavuk corbası falanda

koyuyordu içine acayip güzeldide küsüm onla konusmuyorum soramam

Benimde fırlatma huyum vardı

öfkemi kontrol edemez hala gelmiştim

nezamanki en son kocama çay bardagı fırlattım

dedim kendime dur brownim!

ne ayıp değilmi yaptığım,ama evlendiğim ilk zamanlar deli gibi olmustum alısamamıstım

çok şükür sımdı yapmıyorum

Kızlar bildiğiniz güzel tavuk çorbası tarifi varmı?

ben bilim ama onu sende bilirsin herhalde tavuğu kaynat pişince tavuğu al suyuna arpa şehriye at şehriye pişince terbiye yap un yumurtanın sarısımı beyazımı onu hep karıştırıyorum tarife akmak lazım terbiyesini koyunca hemen söndür altını pişen tavukları didip üzerine bide maydonoz doğğra ohhh miss gibi valla sıcacık olsada yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…