- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.321
kızlar araba kullananız varmı aranızda
benimde 2 yıl oldu alalı eşler hep gıcık ediyo zaten kafamı daha çok karıştırıyo kullanırken
bayırlarda nasıl yapabiliyonmu kalkış el freni ile yapıym bende ayak freni ile olmuyo
kızlar araba kullananız varmı aranızda
günaydin hatunlar nasilsiniz
ay burda hava süper ya kizimi biraz güneste gezdireyim diyorum cikmadanda size bi selam vereyim dedim
selam polyanancim ne guzel orda gunes var burda kar yagiyorr ben hava duzelsin yaz gelsin die gun sayiyorum hala kar yagoyor ya :84::84:
Hoşgeldin polyanancım :))
Burdada hava müüthiş güneşli ama çıkıp gezemiyorum
sadece balkonda kahve içmek ve sizinle yazısmakla yetiniyorum
Debriyaj zor iş,ama alışınca kolay oluyor
Çok ince ayar kafa karıştırıcı
balkondan kahve keyfi bile yeter kiz.günesli oldumu insanin ici aciliyor valla.
ilk ögrenince bi keresinde egzozu patlatiyordum az daha
burda uzun zamandir kar yok cok sükür halarda iyi günesli cok sicak degil ama 11 12 derece falan oluyor.
insan nasil sikiliyor demi ya eve kanpanmaktan
buralarin yazi yokki anam
hala yerde kar 1 metre boyunda COK SIKICI bir durum yaaa havalar guzel olsada bende ciksam bir an once :78:
Evvet inanırım canım,motoruda yakarsın şanzımanıda
kocam acti zaten motora bi bakti gaz ver dedi verdim iyi bisi yok dedi yansin napim daha kocam araba tamirindende anlar galerici hem öyle ahim sahim bi arabayi altima vermemisti
Kızlar bildiğiniz güzel tavuk çorbası tarifi varmı?
anam insallah bian önce erir karlar 1 metre hemde allah yardimcin olsun kiz ama sabret az kaldi yaza.
kiz basina neler gelmis öyle sasirdim valla iyi yapmissin ama bende olsam aynisini yapardim güldüm ama kocanin sasirmasina
ay eczaneyede cok güldüm kesici aletler falan.
valla bende öyleyim firlatma huyum var ama cok kötü bisi ya hic sevmiyom bu huyumu
valla canim belki sende bunu biliyorsundur tavukari pisiriyorsun minik minik didikliyorsun suyuyla unu karistiriyorsun bi corba oluyor nette ayrintili var
insaallah cnm ama hic gidesi yok karin ne yapalim sabredecez artik..
dimi cnm ya elin karisi gelsin evli barkli adama beni ar die mesaj yolluyo bendende cevabini aldi salak kariiii
ay ben ole bisi firlatamam esime korkarim ben heriften bendede cok sinir var esimdede ama ben hep alttan alirim bende sinirimi bosaltsam hic iyi olmazzz
Kızlar bildiğiniz güzel tavuk çorbası tarifi varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?