- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.501
anam bizden korkulur vallahe ilk önce pat diye gelcekmi diye sormadım
damardan girdim bi paris mevzusunu falan açtımondan sonra sordum
olaarrrayy şimdi ferhat göçerin kızımı dinliym ne güzelmiş ya.
kızlar bişey diyecem hepimiz anı anda aynı müziği dinleyelimmmiii. sonrada herkes ne hissetiğini yazssın
he bak delüye ne işi varmış mübarek günde sizin yanınzda. kara kedi.
olarrrrr
o kızım müziğini ilk dinleğidimde düğünüme çok az bi zaman kalmıştı ben çok stresliydim o zamanlar hem ağlıyodum hüngür hüngürrr hem bunu dinliyodum
babamdan bana gelsin o şarkı(
ben bu şarkıyı dinlerken eşim geldi aklıma. kızımı nasıl evlendirecek acaba. onun yerine koydum kendimi. çok düşkün suedaya.
ve babalar kızlarının başına neler geleceğini çok iyi bildikleri için onlar için kabullenmek baya zor sanırsam başka adamın varlığını
iyi geçti bacım bu akşamada misafir çağıracağımnihoş bacımmm. nasılsın, nasıl geçti akşamın. yorgunmusun
dimi o yüzden babalar çok etkileniyor sanırım
oo maşallah canım. yorgunluğu atmadan yeni misafir kolay gelsinnn.iyi geçti bacım bu akşamada misafir çağıracağım
kız yaprak yemin ederim bunu yazacaktım ben de
Benim aklıma da şu geldi ''nikah salonundan çıkkınca vedelaştıktan sonra gelin arabasına binmiştim ağlıyorum tabii..ben bu şarkıyı dinlerken eşim geldi aklıma. kızımı nasıl evlendirecek acaba. onun yerine koydum kendimi. çok düşkün suedaya.
ve babalar kızlarının başına neler geleceğini çok iyi bildikleri için onlar için kabullenmek baya zor sanırsam başka adamın varlığını
Bende kızım sarkısını dinlerken,
Babama özlemim yoğunlaşıyor
6 Yasından beri ayrı olduğum babam acaba beni evlendirdiğinde bu duyguları yaşamışmıdır diye düşünüyorum
gerçi çok ağladı ama ne bilim...
Babası yanında olan kızlarcok sanslısınız
bu hayat boyu benım içimde kalacak olan bir uhte
Baba demeyi öyle özlüyorum ki
kız yaprak yemin ederim bunu yazacaktım ben de
Benim aklıma da şu geldi ''nikah salonundan çıkkınca vedelaştıktan sonra gelin arabasına binmiştim ağlıyorum tabii..babam son kez kapıyı açıp sarılmıştı bana ve o anda resmen ağlarken hıçkırdığını duymuştum ve son kez alnımdan öptü''
sorma ya aslında dinlenmek istiyorum ama napayım gelmek isteyenler oldu hafta sonu hafta sonuda kabul etmiyorum eşim olduğu zaman zaten görüşemiyoruz bide misafir mi çağırayım dimi ama bende o yokken kim gelmek istediyse çağırıyorum bi kerede kurtulayım diyeoo maşallah canım. yorgunluğu atmadan yeni misafir kolay gelsinnn.
Bende kızım sarkısını dinlerken,
Babama özlemim yoğunlaşıyor
6 Yasından beri ayrı olduğum babam acaba beni evlendirdiğinde bu duyguları yaşamışmıdır diye düşünüyorum
gerçi çok ağladı ama ne bilim...
Babası yanında olan kızlarcok sanslısınız
bu hayat boyu benım içimde kalacak olan bir uhte
Baba demeyi öyle özlüyorum ki
iyi geçti bacım bu akşamada misafir çağıracağım
ayrılarmıyıd annenle babn canım. mustafa cecelinin şarkısıda babandan sana geslin. çok uygun. eminim aynı duyguları yaşıyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?