KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he ilk önce pat diye gelcekmi diye sormadım

damardan girdim bi paris mevzusunu falan açtım ondan sonra sordum
anam bizden korkulur valla
ayy şimdi ferhat göçerin kızımı dinliym ne güzelmiş ya.
kızlar bişey diyecem hepimiz anı anda aynı müziği dinleyelimmmiii. sonrada herkes ne hissetiğini yazssın
olaarrr
he bak delüye ne işi varmış mübarek günde sizin yanınzda. kara kedi.

mübarek günde

Son düzenleme:
ben bu şarkıyı dinlerken eşim geldi aklıma. kızımı nasıl evlendirecek acaba. onun yerine koydum kendimi. çok düşkün suedaya.
ve babalar kızlarının başına neler geleceğini çok iyi bildikleri için onlar için kabullenmek baya zor sanırsam başka adamın varlığını

dimi o yüzden babalar çok etkileniyor sanırım

Bende kızım sarkısını dinlerken,

Babama özlemim yoğunlaşıyor

6 Yasından beri ayrı olduğum babam acaba beni evlendirdiğinde bu duyguları yaşamışmıdır diye düşünüyorum

gerçi çok ağladı ama ne bilim...

Babası yanında olan kızlarcok sanslısınız

bu hayat boyu benım içimde kalacak olan bir uhte

Baba demeyi öyle özlüyorum ki

kız yaprak yemin ederim bunu yazacaktım ben de
Benim aklıma da şu geldi ''nikah salonundan çıkkınca vedelaştıktan sonra gelin arabasına binmiştim ağlıyorum tabii.. babam son kez kapıyı açıp sarılmıştı bana ve o anda resmen ağlarken hıçkırdığını duymuştum ve son kez alnımdan öptü''

ayrılarmıyıd annenle babn canım. mustafa cecelinin şarkısıda babandan sana geslin. çok uygun. eminim aynı duyguları yaşıyodur.

hissettim zaten ceydoşda bunu yazacak ben önce yazim dedim

ahh canım ya ne zor ya bak duygularım karıştı yine o günlere gittimm ben evden çıkarken çok ağlamıştık annemle ikimiz sarılıpp. babamda ağladı ama kendini sıktığı çok belliydi..
düğünden çıkıncada direk terminale gittiğimiz için duygusal bi veda yaşayamadık aceleye geldioff ya ne salaklık beeee

oo maşallah canım. yorgunluğu atmadan yeni misafir kolay gelsinnn.
sorma ya aslında dinlenmek istiyorum ama napayım gelmek isteyenler oldu hafta sonu hafta sonuda kabul etmiyorum eşim olduğu zaman zaten görüşemiyoruz bide misafir mi çağırayım dimi ama bende o yokken kim gelmek istediyse çağırıyorum bi kerede kurtulayım diye

canım kıyamam sana bebeğim benim

ayrılarmıyıd annenle babn canım. mustafa cecelinin şarkısıda babandan sana geslin. çok uygun. eminim aynı duyguları yaşıyodur.

Evet canım ben 6 yaşındayken ayrılmışlar:26:

Çok seviyorum babamı ama offff

bu konubenım hassas noktam.

şarkı içinteşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…