KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anne ve babamla konustum msnde geldumm... cok ozlemisim onlari yaaaa yusufta costu onlari gorunce kan cekio demekki

Ay yaprak sizin şu balayı olayını hatırladıkça gülüyorum.. kız siz düğüne kadar nasıl sabrettiniz Alalh seni ne etmesin

Ay yaprak sizin şu balayı olayını hatırladıkça gülüyorum.. kız siz düğüne kadar nasıl sabrettiniz Alalh seni ne etmesin

kız komedi yaaa bak düşün düğünü 10 buçukta bitirdik milletle falan vedalaştık konu komşuyla falan hemen gelin odasına koştuk kıyafetleri değiştirdik eşofmanları giydik daha millet anca gidiyo herkes orada kapının önünde bide o halde gördüler bizi yaaaaaaa rezillik

valla millet demiştir bu ne acele o yüzden acele ediyoz zannetmişlerdir heee

Evet canım ben 6 yaşındayken ayrılmışlar:26:

Çok seviyorum babamı ama offff

bu konubenım hassas noktam.

şarkı içinteşekkür ederim canım
rica ederim canım. ama sözler çok anlamlı

anne ve babamla konustum msnde geldumm... cok ozlemisim onlari yaaaa yusufta costu onlari gorunce kan cekio demekki
ne isabet olmuş bak bizde bablardan bahsediyoduk

Olsun kız bak anınız olmuşş hatırladıkça gülersiniz ekşınlı bi düğün olmuş vesselam

kız maaşallah üst üste misafir ağırlıyorsun.. Valla ben misafir çağırdığım zaman çok strese giriyorum. Nerden geliyor sendeki bu enerjinin kaynağı de hele
valla bilmem nerden geliyi acaba
ay canım ya
valla rezillik kız ama olsun oda bi anı olmuş anlatıp güldüğünüz

ya ne bilim güzel bi anı gülüyoz hatırladıkça ama doyamadım kız çok erken bitti anacım...
nese bende bacımın düğününde kendi düğünüm gibi oynarım

he bacım öle yaaprsın

kız benim yazdığım şarkıyı dinlicek misiniz ona göre açıcam hee

rica ederim canım. ama sözler çok anlamlı

ne isabet olmuş bak bizde bablardan bahsediyoduk

ya evet valla isabet olmus benim babam kizlarina cok duskun sevgisini belli eder. ama diger yonden cok icine kapanik biri cok konusmaz uzuntusunu asla bize yansitmamaya calisirdi. canim babam yaa keske yaninda olsamda sarilabilseydimm

Kızlar Mustafa Ceceli' den sonra bunu dinleyelim mii

Babutsa - tabi güzelim - yeni klip | İzlesene.com Video

cok seferim ben bu sarkiyii kalkip oyniyasim gelir dinledigimde oryantal versiyonuda daha guzel paris yolculugu oncesi bu sarkiyi acin oynayinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…