- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.521
hissettim zaten ceydoşda bunu yazacak ben önce yazim dedim
ahh canım ya ne zor ya bak duygularım karıştı yine o günlere gittimm ben evden çıkarken çok ağlamıştık annemle ikimiz sarılıpp. babamda ağladı ama kendini sıktığı çok belliydi..
düğünden çıkıncada direk terminale gittiğimiz için duygusal bi veda yaşayamadık aceleye geldioff ya ne salaklık beeee
anne ve babamla konustum msnde geldumm... cok ozlemisim onlari yaaaa yusufta costu onlari gorunce kan cekio demekki
Evet canım ben 6 yaşındayken ayrılmışlar:26:
Çok seviyorum babamı ama offff
bu konubenım hassas noktam.
şarkı içinteşekkür ederim canım
Ay yaprak sizin şu balayı olayını hatırladıkça gülüyorum.. kız siz düğüne kadar nasıl sabrettiniz Alalh seni ne etmesin
rica ederim canım. ama sözler çok anlamlıEvet canım ben 6 yaşındayken ayrılmışlar:26:
Çok seviyorum babamı ama offff
bu konubenım hassas noktam.
şarkı içinteşekkür ederim canım
ne isabet olmuş bak bizde bablardan bahsediyodukanne ve babamla konustum msnde geldumm... cok ozlemisim onlari yaaaa yusufta costu onlari gorunce kan cekio demekki
kız komedi yaaa bak düşün düğünü 10 buçukta bitirdik milletle falan vedalaştık konu komşuyla falan hemen gelin odasına koştuk kıyafetleri değiştirdik eşofmanları giydik daha millet anca gidiyo herkes orada kapının önünde bide o halde gördüler bizi yaaaaaaa rezillik
valla millet demiştir bu ne aceleo yüzden acele ediyoz zannetmişlerdir heee
kız komedi yaaa bak düşün düğünü 10 buçukta bitirdik milletle falan vedalaştık konu komşuyla falan hemen gelin odasına koştuk kıyafetleri değiştirdik eşofmanları giydik daha millet anca gidiyo herkes orada kapının önünde bide o halde gördüler bizi yaaaaaaa rezillik
kız maaşallah üst üste misafir ağırlıyorsun.. Valla ben misafir çağırdığım zaman çok strese giriyorum. Nerden geliyor sendeki bu enerjinin kaynağı de hele
anne ve babamla konustum msnde geldumm... cok ozlemisim onlari yaaaa yusufta costu onlari gorunce kan cekio demekki
valla rezillik kızkız komedi yaaa bak düşün düğünü 10 buçukta bitirdik milletle falan vedalaştık konu komşuyla falan hemen gelin odasına koştuk kıyafetleri değiştirdik eşofmanları giydik daha millet anca gidiyo herkes orada kapının önünde bide o halde gördüler bizi yaaaaaaa rezillik
Olsun kız bak anınız olmuşş hatırladıkça gülersinizekşınlı bi düğün olmuş vesselam
Kızlar Mustafa Ceceli' den sonra bunu dinleyelim mii
Babutsa - tabi güzelim - yeni klip | İzlesene.com Video
ya ne bilim güzel bi anı gülüyoz hatırladıkça ama doyamadım kız çok erken bitti anacım...
nese bende bacımın düğününde kendi düğünüm gibi oynarım
he bacım öle yaaprsın
kız benim yazdığım şarkıyı dinlicek misiniz ona göre açıcam hee
rica ederim canım. ama sözler çok anlamlı
ne isabet olmuş bak bizde bablardan bahsediyoduk
nen ceyda sende olmasan hüzün denizinde boğulcaz bacımmm.
:13::13::13::13:
he bacım öle yaaprsın
kız benim yazdığım şarkıyı dinlicek misiniz ona göre açıcam hee
brownim bitanem kapat elektrikli süpürgeyi gel kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?