KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben açtım dinliyom. inaşattçılar olmasa oynayacam valla

ohhhhhhhhhhhhhhh yandan yandannnn

aboooo

Allah kiseyi dalgasız bırakmasın

anam foşurtulu dalgalı reklamdan sonra bilgenin aklı başından gitti... yaprak diil bacım ceyda ceyda
yok kız dansöleri görünce gitti ama düzelttiiim

ya kızlarrrrr 14 şubat bide mevlüt kandiliymiş bacılarrrrrr

parise gidebilirmiyiz kiii

onun yeri ayrı onun yeri ayrıı. paristen sonra iki rekat namaz. 100 de salavat şerif çekersin. üste sevap alırısn

ya kızlarrrrr 14 şubat bide mevlüt kandiliymiş bacılarrrrrr

parise gidebilirmiyiz kiii

valla mı kız ben bunu bilmiyodumm

ayrıca kandillerde ilişşkiye girmenin bi mahsuru yok canım, eşlerin muhabbeti de ibadet gibidir
hayır canlar olmaz o gece ibadet ile geçirilmeli günah değil belki ama olurda hamile kalınırsa özürlü olma ihtamali yüksek olurmuş sohbetlerde hep dinlemiştim. o geceler kesinlikle ibadet ile geçirilip tövbe edilmeli
ben gitmem kesinlikle

Son düzenleme:

ben duymadım hiç canım. ama araştırmakta fayda var.
hemen dyanete mail atalım

Temizlik bittiiiiii ohhhhhhhhhh

karnımıda doyurdum...

Geldim yaprakcım çoşmuşuz kızlar hade hade şappii şappiiiii

ben duymadım hiç canım. ama araştırmakta fayda var.
hemen dyanete mail atalım
bende son 1 yıldır biliyorum ondan önce duymamıştım. ayrı ayrı bi kaç kişiden duydum. sohbette dinledim mantıklıda geldi yılda kaç kere kandil oluyor ki zaten o geceyide ibadetle geçirmek en güzeli ama herkezin kendi düşüncesi tabi.

Güzelim ben özürlü doğabilir vs bu tarz şeylere hiç inanmıyorum açıkçası.. Yanlış anlama sakın lafım sana değil bebemm tam aksine eğer hamile kalmak isteniyorsa mübarek gecelerde ilişkiye girilir ve dua edilir Allah' ım bana hayırlı bir evlat nasip et diye çünkü özllikle mübarek günlerde rahmet kapıları sonsuzdur ve Allah tüm samimi duaları kabul eder.

kız bilmek ne kelime tozunu attırırım valla bu bizim tarafın oyunu kı bilmemi heçç haydin oynayakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…