- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.541
beni çağırma zati
zaten açılmıyo bende
:kıskançnihansmili:
:tripatmayabayılannihansmili:
beni çağırma zati
zaten açılmıyo bende
:kıskançnihansmili:
:tripatmayabayılannihansmili:
ben açtım dinliyom. inaşattçılar olmasa oynayacam valla
ya evet valla isabet olmus benim babam kizlarina cok duskun sevgisini belli eder. ama diger yonden cok icine kapanik biri cok konusmaz uzuntusunu asla bize yansitmamaya calisirdi. canim babam yaa keske yaninda olsamda sarilabilseydimm
cok seferim ben bu sarkiyii kalkip oyniyasim gelir dinledigimde oryantal versiyonuda daha guzel paris yolculugu oncesi bu sarkiyi acin oynayinnn
şaka yaptım kızbebişim kız açılmıyo diye demedim vallah
biliyom açılmadığını çünküü
sıradki parça tüm sevgililer günü kutlayacaklara gelsin. şarkı değil ama idare edin artık
tesadüfen açtım çıktı. tamamen tesadüf
Bol aktiviteli bir Sevgililer Günü dileğiyle | İzlesene.com Video
abowwwwwww ceyda coştuuuuuuu
sıradki parça tüm sevgililer günü kutlayacaklara gelsin. şarkı değil ama idare edin artık
tesadüfen açtım çıktı. tamamen tesadüf
Bol aktiviteli bir Sevgililer Günü dileğiyle | İzlesene.com Video
abowwwwwww ceya coştuuuuuuu
ya kızlarrrrr 14 şubat bide mevlüt kandiliymiş bacılarrrrrr
parise gidebilirmiyiz kiii
yok kız dansöleri görünce gitti ama düzelttiiimaboooo
Allah kiseyi dalgasız bırakmasın
anam foşurtulu dalgalı reklamdan sonra bilgenin aklı başından gitti... yaprak diil bacım ceyda ceyda
hayır canlar olmaz o gece ibadet ile geçirilmeli günah değil belki ama olurda hamile kalınırsa özürlü olma ihtamali yüksek olurmuş sohbetlerde hep dinlemiştim. o geceler kesinlikle ibadet ile geçirilip tövbe edilmelivalla mı kız ben bunu bilmiyodumm
ayrıca kandillerde ilişşkiye girmenin bi mahsuru yok canım, eşlerin muhabbeti de ibadet gibidir
yok kız dansöleri görünce gitti ama düzelttiiim
onun yeri ayrı onun yeri ayrıı. paristen sonra iki rekat namaz. 100 de salavat şerif çekersin. üste sevap alırısn
hayır canlar olmaz o gece ibadet ile geçirilmeli günah değil belki ama olurda hamile kalınırsa özürlü olma ihtamali yüksek olurmuş sohbetlerde hep dinlemiştim. o geceler kesinlikle ibadet ile geçirilip tövbe edilmeli
ben gitmem kesinlikle
ben duymadım hiç canım. ama araştırmakta fayda var.
hemen dyanete mail atalım
bende son 1 yıldır biliyorum ondan önce duymamıştım. ayrı ayrı bi kaç kişiden duydum. sohbette dinledim mantıklıda geldi yılda kaç kere kandil oluyor ki zaten o geceyide ibadetle geçirmek en güzeli ama herkezin kendi düşüncesi tabi.ben duymadım hiç canım. ama araştırmakta fayda var.
hemen dyanete mail atalım
hayır canlar olmaz o gece ibadet ile geçirilmeli günah değil belki ama olurda hamile kalınırsa özürlü olma ihtamali yüksek olurmuş sohbetlerde hep dinlemiştim. o geceler kesinlikle ibadet ile geçirilip tövbe edilmeli
ben gitmem kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?